« Върни се назад Публикувано на 08.11.2019 / 8:35

НА 7 НОЕМВРИ 1917 ИЗБУХНА ВОСР, А НА 7 НОЕМВРИ 2019 ИЗБУХНАХА НЕРВИТЕ НА ЕДИН ДИКТАТОР, ЧИЕТО ЛАКЕЙСКО ВОЙНСТВО МУ ОФОРМИ ШПАЛИР! И МУ МАХАТ ПОТРЕСАВАЩО – КОЙТО Е МАХАЛ НАЙ-СИЛНО ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУС

НА 7 НОЕМВРИ 1917 ИЗБУХНА ВОСР, А НА 7 НОЕМВРИ 2019 ИЗБУХНАХА НЕРВИТЕ НА ЕДИН ДИКТАТОР, ЧИЕТО ЛАКЕЙСКО ВОЙНСТВО МУ ОФОРМИ ШПАЛИР! И МУ МАХАТ ПОТРЕСАВАЩО – КОЙТО Е МАХАЛ НАЙ-СИЛНО ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУСНа 7 ноември 1917 в Русия, избухва ВОСР, а на 7 ноември 2019 в България, избухнаха нервите на един диктатор, подкрепян от цялото му лакейско войнство, които, мили приятели, оформиха шпалир и изпратиха колата му, представяте ли си! шпалир и му махат, потресаващо – който е махал най- силно ще получи бонуси.

На въпросния пленум, вместо да се заклеймят световния империализъм, капитализма и буржоазията в най- добрите традиции на комунистите, Борисов, Плевнелиев, Фандъкова и т.н. потърсиха врагове, връщайки се във времената на Сталин и Берия.

Посочиха ги с пръст и дадоха картбланш на подчинените им служби да се саморазправят с тях.

Да, днес няма лагери и изселвания, не влизаш в затвора, затова че ненавиждаш тази диктатура на праисторически неолитни екземпляри, но пък Прокуратурата, НАП, ДАНС, ГДБОП ти пишат един сценарий след изпълнението на който, спираш развитието си, като пълноценен член на обществото.

Вижте Роско, как хубаво говори, как да не го обслужат инфраструктурно, този “десен” субект. Това е на практика разрушената инвестиционна среда, в която голям чужд инвеститор няма бъдеще в България, ако не бъде доведен от приближен на диктатора, лакей.

Не помня такова нещо от ерата на бай Тошо, мили приятели.

Не знам защо на конгреса на ГЕРп вчера не си бяха повикали Лили Иванова и Богдана Карадочева, да им изпеят една лява и една десна песен!

Георги Дренчев

Колаж: Матей Димов

«