Публикувано на 19.04.2020 / 22:16

НА 23.01.2020 ДЖИПЪТ, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ЗАСНЕТ КАК ПАК МИНАВА НА ЧЕРВЕНО! /ВИДЕО!/

НА 23.01.2020 ДЖИПЪТ УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЗАСНЕТ КАК ПАК МИНАВА НА ЧЕРВЕНО! /ВИДЕО!/Без коментар!

На снимката е джипа, който УБИ Милен Цветков!

Убиецът на Милен Цветков се казва Кристиан Николов, той е шофирал джипа, собственост на фирма „Десислава Пешева Комерс“, Десислава Пешева е съдружник на Миню Стайков в „Сис индъстрис“.

Ето и клип, качен на 23.01.2020 година в YouTube, който показва как същия джип пак минава на червено!!!

МВР на Хунтата, която иначе изтрива профили на неудобни във Фейсбук и гони за маски, и глобява по кпп-та, е проспала лъскавия джип.

Хунта! Която убива!

Afera.bg

Коментари 10 за
“НА 23.01.2020 ДЖИПЪТ, УБИЛ МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ЗАСНЕТ КАК ПАК МИНАВА НА ЧЕРВЕНО! /ВИДЕО!/”

 1. 4ISTO PORA4KOVO UBIISTVO
  AMA NISTO NE SE PISE ZA MOMI4ETO DETO E BILO S UBIECA……………………………………………..

 2. Преди да му дойде акъла на Милен в какви лайна се е забъркал с тези мафиотски телевизии на властта,много успешно работеше чрез тях за създаването на такива типове като убиеца си. Така,че…

 3. това лайненце да лежи 4 lifetime!!!! ЗА НАЗИДАНИЕ!!!!!!! гаранция книжката му е купена!!!

  1. И този ше лежи колкото Киро Слона (бас китара) лежа и получи тиквения орден Стара Планина, като убиец.

 4. Знащи все пак записът е съществувал, може би е бил удобно забутан нейде из безкрайните меверейски простори. Не са взели мерки навреме и ето го резултатът – разхайтеното келешче този път убива най-безмилостно! Да, това е убийство, а не инцидент или нещастен случай, защото Милен няма никакво участие. Напротив, той е спазвал правилата, стоял си е кротко да чака на червен светофар. А това изчадие връхлита отгоре му с бясна скорост и го поторшава до неузнаваемост. Сине майчин, заслужаваш да те обесят на площада, да висиш двайсет дни, докато те изкълват гаргите. И другите като теб да се постреснат, че много се навъдиха пикли и пикльовци в скъпи возила с купени книжки и без елементарен морал и етика.

 5. копелето е роднина на Пашата …а той приятел/касичка:на Байко……а Бойко е в Барцелона/каскета на …а Гешев ..а той е в Главна…лека му пръст на МИЛЕН

 6. Предполагам, че копелето ще се отърве изобщо или ще бъде осъдено на минимален срок или пък условно. Ще му забранят да шофира за няколко години, вместо да е завинаги. Ама нали има права на човек (вероятно подплатени с Тежки аргументи)
  Мир на праха му!
  А едно такова копеле трябва да бъде разстреляно, за да се стреснат други подобни копелета

 7. Случайностите са за балами те, те вярват в случайност. Това си е поръчково убийство.

 8. Една журналистка започна разследване за ДжиПи Гроуп и след първият епизод, беше убита от дрогиран циганин….. Сега Милен Цветков направи предаване за „Мегааферата с фурмите от Дубай, които щаба обяви за „медицински консуматив“ и попадна във катастрофа със дрогиран шофьор….. случайности няма или поне аз не вярвам във тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *