« Върни се назад Публикувано на 12.12.2021 / 17:21

НА 17 ДЕКЕМВРИ ОБЯВЯВАТ 9 НОВИ ЛИЦА ПО ЗАКОНА „МАГНИТСКИ“! ЕТО КОИ! РАДЕВ ЧРЕЗ ЯНКИТЕ РАЗЧИСТВА ВСИЧКИ, КОИТО МУ ПРЕЧАТ! АКО ПИТАТЕ НАС, НАЙ-МНОГО ДА СТАНАТ И ТЕ ДЕПУТАТИ, КАТО ПЕЕВСКИ. ТАКОВА НАДУПВАНЕ И НАСИРАНЕ ПРЕД АМЕРИКАНСКИ „ЗАКОНИ“, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ЕВРОПЕЙСКОТО И БЪЛГАРСКО ПРАВО МОЖЕ ДА ВЪВЕДЕ ЕДИНСТВЕНО РЕЖИМА НА РАДЕВ – СЛУГАТА НА САЩ

Очаква се на 17 декември т.г. американците да обявят нови 9-тима българи по закона „Магнитски“, научи АФЕРА от свои брилянтни източници.

Румен Радев, чрез Херо Мустафа, на когото прислужва и коленичи усърдно, разчиства всичко и всички, които му пречат, а закона „Магнитски“, който няма нищо общо с европейското и българското право се ползва от Радевия режим като секира „в синергия с дневния ред на САЩ“, чийто дневен ред Радев превърна в доктрина за България, продавайки и предавайки националните ни интереси.

Имената на българите, които ще бъдат обявени по „Магнитски“, разкрити от брилянтните ни източници, са:

Кирил и Георги Домусчиеви

Лъчезар Иванов, известен като Мозъка

Орлин Алексиев

Александър Сталийски – Котарака

Людмил Стойков

Христо Ковачки

Издател на медии

Забрана за влизане в САЩ ще бъде наложена и на Спас Русев.

Според чуждестранните брилянтни източници на АФЕРА, „оперативната работа“ по тези лица е била извършвана и подадена към американците от всеизвестните „съветници“ на Румен Радев – узуновци и копринковци.

Ако питате АФЕРА, след като видяхме какво се случи по първия „списък“ с лица по „Магнитски“, нищо чудно гореописаните лица да влязат в следващия парламент като  депутати, подобно на Делян Пеевски.

Да се готвят всички останали, които се осмелят да са на контра с Радев, правителството му, Кръга му и новите консилиери, и всички онези, които имат позиция, че такова позорно надупване на американците е национална катастрофа.

Ако още не сте разбрали, че живеем в диктатура на Радев под американски ботуш, продължавайте да ръкопляскате.

Afera.bg

 

«