Публикувано на 25.04.2021 / 10:25

НА ЦВЕТНИЦА ОТ БУНКЕРА В БАНКЯ: „НАШ’ТО НАТО Е ПО-ДОБРО ОТ ВАШ’ТО НАТО“ /ВИДЕО/

Рано заран, на Цветница, вместо в Църквата … в бункера в Банкя.

Общо взето „евро атлантиците“ се кълнат във вярност на САЩ и лакардията е нещо като „Наш’то НАТО е по-добро от ваш’то НАТО“, като се има предвид, че и едните, и другите се чудят как по, по, най да се сложат на USA. Освен това ботоксовият здравен пък рече, че нито Австрия, нито Германия се справили с ковид кризата, но ние сме я катурнали от раз.

Afera.bg

Коментари 28 за
“НА ЦВЕТНИЦА ОТ БУНКЕРА В БАНКЯ: „НАШ’ТО НАТО Е ПО-ДОБРО ОТ ВАШ’ТО НАТО“ /ВИДЕО/”

 1. Тиквата играе футбол с внучетата, Тиквата целува ръка на свещеник в манастирския двор, Тиквата прегръща сестри и доктори след животоспасяваща операция на коляното, Тиквата по гащи реди кабинет, Тиквата навръх празник привиква разни хора в дома си на съвещания в някаква кухня! Аман от тоя изкуфял чичко „премиер в оставка“ както и от лизачите му покрай него. Докога медиите ще обръщат внимание на една мутра, която трябва да бъде разследвана, съдена и осъдена?!…

 2. Докато се клати неудържимо политическата нестабилност,в страната се разполагат 35 хил. американски войници,с бойна техника.Като се добавят и тия от базите 5 хил. и стават колкото армията на Сюлейман паша.Българската войска е по-малко от половината с много стара техника.Следователно сме под окупация.На всичкото отгоре американците може да завържат сражения с руските армии в Крим и Донбас.Руснаците в един момент може да върнат визитацията и да се озоват тук силни техни десанти.какво прайват бойковци,в такъв случай,оглеждат се сегиз-тогиз.Сега се чувстват недосегаеми ,но това е измамно усещане.

  1. Америка ще потъне скоро. Путин им каза предстоят тектонични промени. Обръщай зеленото в каквото се сетиш.

   1. Въпреки нескопосания опит за сарказъм, нямаш си представа колко си близо до истината за бъдещето, което ще дойде независимо от нашите желания.

 3. Простака не разбира ,че е простак именно защото е простак .
  Но инстинкта му говори ,че вратата на властта е затръшната и той вече е господин никой ,ама абсолютно никой от тук нататък !
  Безсмъртието му е издухано от бурята на времето и вече никой не го приема на сериозно !
  А всичко се връща на този свят , и той няма как да е подминат от тази истина ! Но не му се вярва !
  Жалко за държавата ни ,която бе съсипана тотално и навряна в дъното на всички класации на начин живот и световни стандарти за съществуване .
  Новите народни избраници са много далеч от очакванията за нещо ново , вдъхващо доверие за да променим мисленето си че имат истински намерения да работят за България изобщо а не за себе си !
  Когато имаш ясна представа, кой си и в какво вярваш ,по какъв път вървиш, заяви това категорично с ясни цели и начини за осъществяването им . Единици са разпознаваеми ,като истински и наясно къде се намират !
  Няма мъдрост и достойнство в това Н.С. за да очакваме добри резултати и творчество при тези махленски подвиквания и просташко поведение пред целия народ ! Какво градивно да се очаква от такива морални „капацитети“ !
  И все пак е красив празник на природата и в християнският свят ,на който трябва да се усмихваме и бъдем душевно щастливи ! Честито на всички ! Бъдете здрави и се обичайте !

 4. Първата ваксинирана с AstraZeneca българка: Бих повторила експеримента???

  Когато Глупостта става Пропаганда!!! При Менгеле на експериментираните не се заплащаше а бяха задължени като роби!!!
  При Швабизмът няма разлика е има малка защото голяма част от популацията стана Робско тъпа!!!

 5. ЗАЩО бе, ТОЛУП ..Прост… допусна Всичко това да ти се Случи ???? След като ВСИЧКО беше в ръцете ТИ…. и ВЛАСТ и ПАРИ ??? САМО, с просташки квалификации като :Лош е Мат*ряла , две Каки, Толупи, Главанаци , Мисирки , Опраскване , Ластици , Пунта Мара , Мата Хари, Проста Кърджалийска…Гугутка , е@ал си колегите си Премиери (унгарец, баварец ,поляк) в дупарата .. с 200 и.т.н Селски ОТВРАТИТЕЛЕН език …НЕ СТАВА !!!;) НАРОДА те псува на МАЙКА , а като ти видя Чекмеджетата пълни с Евра ….стигна и до Прабабите ТИ… Tъпако ,…за ТОВА,… на тези избори ТИ го НАПРАСКА… с 200!! СЕГА, пак… ВСИЧКИ… са МУ ВИНОВНИ ???;(Да ти, Е.П.М…проста Тиква!!;)

 6. Атлантическият съвет е създаден, за да обслужва интересите на САЩ. За финансирането му е ясно откъде идва. Повече инфо може да се намери в книгата на германския журналист г-н Удо Улфкоте „Купените журналисти“, издадена от „Дилок“ София (www.dilok.net).
  Г-н Улфкоте е специализиран разузнавач, действителен член на Джърмън Маршал Фонд, преподавател по управление на сигурността в университета в Люнебург.
  Един цитат от книгата:

  Когато ЦРУ диктува какво да се напише

  „Можете ли да си представите, че сътрудниците на тайните служби съставят текстовете, които след това биват публикувани от имената на известни журналисти? Имате ли поне приблизителна представа как се раздават реномираните журналистически награди? Ако прочетете тази книга ще погледнете вестниците с други очи, по често ще изключвате телевизора и ще престанете да се доверявате на радиото. Ще разберете как ви манипулират и ще узнаете от кого и защо. Накрая става ясно, че разнообразието на мненията е чиста спекулация. Защото нашите новини много често са истинско промиване на мозъка.
  Невидимата ръка на пресцентровете на НАТО подготвя медийни войни и вътрешни намеси“
  Г-н Улфкоте почина през януари 2018 (или2019) на 53 години, малко след като обяви, че подготвя новата си книга. Смъртта му бе обявена за естествена.

 7. ТЪРПЕНИЕТО МИ Е ИЗЧЕРПАНО

  .Принцеса деля фуста и МОН сен де серсемин да връщат 14 март 2007 или да се готвят за тотална капитулация и погром

 8. Днес Христос влезе в Ерусалим!

  Прекрасен празник е Цветница!
  Бъдете здрави и щастлви, приятели от форума на „Афера“!
  Поздрави и на г-жа Веселина Томова! Здраве и късмет!
  Не винаги сме на едно мнение, което е много хубаво!

 9. Призив за бързо одобрение на военния протокол между България и Румъния отправиха от Атлантическия съвет.

  Документът беше подписан преди близо месец. И би позволил самолети на трети държави от НАТО да изпълняват операции по охрана на въздушното пространство на двете страни. По данни на депутати в новия парламент документът не е бил представен за ратификация. Това стана повод и за внасяне на депутатски въпрос към министъра на отбраната в оставка Красимир Каракачанов.

  Атлантическият съвет призовава дори и в сегашната политическа ситуация „протоколът да се придвижи спешно за ратификация“, предава БНР. За да може охраната на българското въздушно пространство бързо да бъде усилена.

 10. Тъй като не знам никакви факти от „кухнята“, не ми е възможно да правя анализи и прогнози.

  Мога само да кажа, че България на 1340 години НИКОГА НЯМА ДА ЗАГИНЕ!

  1. Много ми е интересно това мнение (вярване) споделяно от повечето българи. Аз лично съм съгласен с проф. Христов – по-големи, стари и могъщи държави от България са изчезвали от картата. Ние също не сме застраховани нищо, че Бог ни е благословил с тази райска земя. Честит празник на всички именници!

 11. Попържане май … 😉

  Цитат Борисов:

  „Вчера президентът Радев, садейки поредното дърво, каза да работим.
  Ние се надявахме по-рано да ни остържат, а той иска да работим.

  В същото време неговите подопечни малки партии ни наложиха противоконституционно мораториум и ние сега не можем да работим.
  Не само ние, но и цялата администрация.

  А той казва „Работете!“, докато той се мотае.

  В същото време тече задкулисие, сговаряне, ние не знаем какво е, но искат от нас да работим, да носим ОТГОВОРНОСТ, докато си го решат.“
  …………….
  🙂

  ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
  ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА и хубав ден!

  1. Премиерчето по долни гащи се нарича … ГАЩНИК.

 12. Боце, защо не си поканиш в бункера разкраченото Майче и Деси Компаньонката ?
  Така ставате тройка : жени и приравнени с жените !

 13. Главатарят на туземната колониална на чичо САМ администрация Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ ни остави „безценна“ колекция от словесни бисери, псувни, закани и абсурди:

  … „Сега съм скопен“;.
  „Ние В ГЕРБ сме, виж, колко жени, само жени… Дет’ се вика тук-таме мъж, ма и той – жена. Мода! Така ще я караме! По малко, по малко“;
  „Раздуйте, че ще му размажа физиономията“…

  !2 години начело на подмандатната на САЩ територия беше инсталиран болен индивид с диагноза Диссоциалното разстройство на личността/антисоциално личностно разстройство по МКБ-10 F60.2

 14. Погледа, на Толупа, е точно… както гледаше Оня,.. селски хитрец от Правец на 10 ноември 1989!!! Уплашен,.. НАСРАН от СТРАХ , НО …Знаещ и Разбиращ какво го ОЧАКВА …с 200 в дупарата!!!;)

 15. Евроатлантическият ми ген се скара сдругия ми специфичен ген-чукчата.
  Голям панаир напрайха,разделиха цялото ми ДНК стадо на две…
  Реших да ги заколя за курбан на Гергьовден.

  Извънземните са вече тука,ама не знам на кого ше помагат или просто ще ометат Земята от боклука…

  Мъск си кръстил детето А1Х2 ,а жена си Корен Квадратен от 3,14 …

  Космическия кораб ,,Бидон – 5“ е пълен с кисело зеле и е готов за излитане в Космоса.

  Партизаните от Четвърти километър предупредиха НАТО,че ако алианса посегне на мандрите ше станат на кълбо !!!

  Венсеремос.

 16. Защо ли имаме аналогия с бункера на Хитлер? Много е бил охраняван и той, а после намериха само скелетите и обгорелите останки на Фюрера и Ева Браун (неговата Мата Хари). До последния си ден Хитлер е чертаел налудничави планове за завръщане на бял кон – нещо да ви напомня? Събирал Генщаба и те посулшно кимали, а същевременно се на.ирали в гащите от шубе. И първи избягали при Съюзниците да предават секретните архиви – е, които са избегнали Нюрнбергския процес, де.

  1. Уместна аналогия.
   В подкрепа на становището Ви, ще си позволя да посоча някои прилики между Хитлер и бойко:
   Хитлер, както и бойко обичал да рисува, обичал да воюва, обичал да мачка противниците си – тук бойко използва метода на „мишобиросването“, обичал да властва – до живот, обичал да краде, да граби, да убива, да унищожава всички други партии, обичал да се саморазправя с враговете си и вътре в самата партия, назначавал си „калинки“ навсякъде във властта – като правило „калинките“ трябвало да бъдат винаги по-прости и по-тъпи от него. Иначе не били никакви калинки. Ако някоя се окажела по-умна от него – била убивана безмилостно. Обичал и проститутките особено онези от медиите и пр. и пр.

 17. И в миша дупка да се скрие от възмездието няма да избяга. Престъпника рано или късно плаща за престъпленията си, а този има много, много да плаща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *