« Върни се назад Публикувано на 06.01.2014 / 17:09

НА ЦВЕТЛИНЙОВЧЕВОТО МВР УБИЙЦИТЕ ВСЕ СА УМРЕЛИ!

 

Няма такъв зловещ цирк, който се разиграва във Варна, покрай МВР-то. Преживяхме Митьо Окоршския /б.а. – бившият шеф на ОД на МВР – Варна Митко Димитров, наречен от Цветан Цветанов „достоен офицер”/, който вместо да бъде арестуван, стана съдия. Сега се печем на пангара на Чавдар Нанков  – „Барбито”, или „Чавката” и Валентин Тренев – „Ебати”, назначени от Цветлин Йовчев за шефове на МВР-Варна. Прочути с това, че години наред се подвизаваха в и пазиха публичния дом на Киреча. С нищо повече.

След убийството на Хюлия „ювелирните” пазачи на публичния дом на Киреча изтърваха от пълна малоумност един истински пишман „отвличащ” престъпник, който на всичкото отгоре показа колко му е акъла като хукна да бяга през граница не къде да е, а в … Румъния, където, според пропусната контролирано информация от посраните ченгета, бил заловен.

А кой го изтърва да бяга към Румъния?

Родната полиция на Бастуна /Цветлин Йовчев/, Чавдар Нанков /”Барби” и „Чавката”/ и Валентин Тренев / „Ебати”.

След като пък днес един изтрещял мъж уби жена си и любовника и, бе намерен прострелян в … изоставена къща в морската столица.

Изобщо, на МВР-то убийците им все умрели или духнали зад граница. Или „килъри” 3,4,5,6,7…, които пък главният секретар „Чичовото” ги обяви за убийци на трупове от преди 10 години.

Във Фейсбук един колега написа, че над Варна тегнело проклятие, заради убийствата.

Проклятие няма.

Има прокурори и ченгета, които изобщо не стават за нищо. Има прокурори и ченгета, които 15 години не са хванали нито един корумпиран в общината или властта, защото папкат заедно с нея. Има прокурори и ченгета, които са толкова некадърни, че вътрешната дирекция на МВР и окръжна прокуратура са се превърнали в позорно посмешище.

След Цветанов някои си въобразяваха, че ще има поне глътка промяна.

С Цветлин Йовчев – „Бастуна” – във Варна катастрофата е вече необратима.

Всеки идиот може да е една идея по-качествен шеф на полицията от „Барби” и всеки клоун може да е по-сносен от окръжния прокурор на града.

Afera.bg

 

 

 

 

«