Публикувано на 01.07.2022 / 14:00

НА ФИНАЛА!: НЯМА КОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СПРЕ ЕДИН ЛУД НАШМЪРКАН ПСИХОПАТ, КОЙТО ВЪВЕЖДА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА! ПОЗОР! НЕ МЪЖЕ, А ПЛАШИПУТАРНИЦИ ИМА ТАЯ СТРАНА!

Рекапитулацията! На финала!:

Няма кой в тази държава да спре един луд нашмъркан психопат, който въвежда България във война!

Нито Президент!

Нито Парламент!

Нито ДАНС!

Нито прокуратура!

Нито дори Ъндърграунд!

Нито народ!

Не мъже, а плашипутарници има тая страна!

Веселина Томова

Коментари 78 за
“НА ФИНАЛА!: НЯМА КОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СПРЕ ЕДИН ЛУД НАШМЪРКАН ПСИХОПАТ, КОЙТО ВЪВЕЖДА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА! ПОЗОР! НЕ МЪЖЕ, А ПЛАШИПУТАРНИЦИ ИМА ТАЯ СТРАНА!”

 1. …Патриот е, душа дава за .. за свобода, но не свойта душа, брате, а душата на народа…
  (Това стихотворение на Ботев не се изучава вече в училище.
  ….“ народа и джоба. Джобът вика -гладен съм, нахрани ме.. (политик, персонаж от „Нова земя“ на Вазов.

  Нещо да се е променило? Всички се грижат за народа, всички служат на народа. Не искат избори, защото няма да могат да обгрижват народа. Всички са честни и почтени като седем годишни дечица. (Мръсни помияри! Вярно, че политиката не е чиста работа, ама нашите се омазаха с жълто-кафяво до ушите. Като се сетя за тях, само псувателни изрази ми идват на ум. Веднаж казах на един приятел, че ако ги осъдят и ги наредят до стената, ще хвана картечницата. А той се смее-няма да можеш да се доредиш)

 2. Единственият начин за легитимно гласуване е: купуваш дръжка за лопата или кирка и
  гласуваш! Убедено и убедително! Бой по националните предатели! На някои не им се вярва, но ще ни докарат войната! Завършил техникум към Харвард! А е тъп и български не знае! Хващат ме бесовете, че историята ни се пише от просто момиче, което показаха по ТВ как е отишло с про100Киро в Солун на държавни пари да се съвоебават, без да му светне в микрокефалчето, че всичко се наблюдава! А днес ни чете нравоучения! Дръжките от лопати имат много приложения!

 3. Клавиатурчици, номенклатурчици, плашипутарници и так дале, просто братушки проститушки на брадърите.
  След като народа няма воля и е загубил инстинкта си за живот, марионетното правителство става много волево и смело и изпълнява всичко, което му се диктува от марионетистите на САЩисаните и едни други, криещи се зад тях. Добре беее, има мъже, нооо без топки, кел файда.

  1. Какво да ти кажа… Мислил съм го много тоя въпрос заради що сме като цяло таквизи заспали мърши. Но младите, дето са в силата си и дето не са замесени пряко в далавери с партийни фирми и управление, всъщно хич не им дреме какво се случва в шибаната политика и управленеито от шибаните политици. Ама буквално не им дреме за нищо. Сам не мога да ги виня, щото на техните години и аз бях тъй – за политика не щях да чуя. Обаче и дъртите, уж вече прогледнали за това – от де идат всичките слини в живота ни, вече не ставаме за нищо. Разбирай не ставме не за революции, ами даже за среднощни полюции. Значи надежда за истинска промяна към добро няма.

   Послепис: Вижте възрастта на най-изявентие ни сред революционерите, отдали живота си, за да я има тая България въпреки османците. Потчи е нямало хора на „средна възраст“. Будна и буйна млада кръв. А сега какво е? Индоктринирано мъртвило.

 4. Остатъците от България ще могат да се съберат и тръгнат по наистина нов път на развитие само след вaкcиниpaне с oлoвo на няколко хиляди престъпни боклука в територията. Обаче положението отдавна е като в оня виц, дето свършва така – … щот нема хора. Затуй вече сме сготвен курбан уж за наглoсаксoнските и чифyтскитe интереси в предстоящата глобалистка война с PФ в Еврoпа.

 5. И още една позорна битка загубихме вчера . Ковачевски: Историческите въпроси отпаднаха от Преговорната рамка, защитихме македонската идентичност Във френското предложение са дефинирани позиции за ясно и недвусмислено приемане на македонския език, както и протоколът да не присъства в преговорната рамка, заяви премиерът на РСМ https://blitz.bg/svyat/kovachevski-istoricheskite-vprosi-otpadnakha-ot-pregovornata-ramka-zashchitikhme-makedonskata-identichnost_news895224.html

 6. Дъртата уруспия ку*рнела вече се надупи за кокалче на педала Ококорен, ама там няма нищо, защото той духа големите топки и отпред пикалото – празно .
  Но пък гьон сурата младата уруспия ленчето парапета що любовник, що тъпкач, що годеник е минала като шевна машина ама гледа надрусано и дори на външната кьопава министърка заповеди дава .

 7. Отварям хладилника-празен.
  Дърпам щепсела – спира да свети.
  Гледам електромера-върти се.
  Идва сметката- решавам да се самоубия.
  Качвам се на колата и форсирам към първата най-близка пропаст -свършва дизела.
  Тръгвам пеша- Опа а а а а … ковид КПП … връщай се,викат !
  Добре,връщам се …при хладилника,електромера,сметките …
  …пред нас, един рови в контейнера с боклука –
  -А,преподавателя ми по право/който отказа да стане магистрат или адвокат/ -вика ,кво се чудиш,бе – Параграф 22 ,идвай и дълдисвай в казана,докато не са дошли от конкурентния университет !
  И аз ,кво да правя- скочих вътре.
  Жив съм,уютно е …

  Венсеремос.

 8. Пълно единство дирижирано еднакво разкри
  американците соросоидите ибрикчиите!
  Радват ушите си колкото искат!

 9. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!
  Скъпи братя и сестри, мили българи! Ще ядете на Кир4у *уя и на Гуглен@ пи4ката.

  КЕВР утвърди по-високи цени на тока от 1 юли
  01 юли 2022 13:50
  https://nova.bg/news/view/2022/07/01/374334/%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D1%80-%D1%83%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-1-%D1%8E%D0%BB%D0%B8/

 10. До хея
  Добър опит покават словата ти.
  Ясно е че си мека пасивна китка.
  Жал ми е за теб.

  1. И майка ти ми казваше същото, когато ми правеше масаж с уста на хея.
   Изклатих я само три пъти, защото я заболя п*тката, не се притеснявай, колега, моля те!

 11. Всичко, което сте изредили в Рекапитулацията е ВЯРНО..няма Такива ! 😉 Не знам обаче …Страна ли сме , Държава ли сме …или Губерния, че ни считат за ДЪЛБОКА провинция на Европа е ясно, че сме НАЙ бедни също , че не сме НЕЗАВИСИМИ и СВОБОДНИ ….постоянно ни го КАЗВАТ !! НО ,….не сме ДЕБИЛИ и трябва да ПРОУМЕМ , че и НИЕ сме си Виновни ….пак Късата клечка изтеглихме и Лошите „ГОСПОДАРИ“ си избрахме! От векове НЕ сме били Свободни и Независими …или византийци, или турци или а НЕ руснаци и какви ли не ! Сега …американци , германци,французи и.т.н се изреждат да ни мачкат и ТЕ да ни редят и политиците и държавата и начина ни на живот ! Това, ни е положението за ЖАЛОСТ! Не си ИЗБИРАМЕ политиците ….НАЗНАЧАВАТ ни ги ..трябва да го разберем Най после …политиците ИЗПЪЛНЯВАТ волята на ГОСПОДАРИТЕ си, а НЕ волята на НАРОДА ….това са фактите !!;)

  1. Колега, избира ни ги кояк фъкстийн, както навремето ни го избираха съветските другари, хубаво, ама и малка тънкост, българия съществува благодарение на Руснаците, ние това много добре го знаем, знаят го Руснаците, знае го и гейрохатлантическата лбгтм+ общност, даже още и е сърдита, на първо място и ханглия за нашата държавност, гейвермахта – това абсолютно най-педерастката псевдо-нация, по-големи боклуци от тях… не се сещам, и хангличаните и френските манафи не са толкова гнусни, вервайте ми след няколко петилетки работа с тях – познавам ги в детайли, най-приятно беше да им е*авам гнусните майки – ама това си бяха лични мои работи, в Голямата игра плащаме, както Унгария, Чехия и Т.Н. Източни Европи Стандарта на тия боклуци, както и плащаме вече и пряко през фък сикстийн хамериканският – ама тъпата рая бега натам – смята, че е Нерушимий, ами не е… Повтарям се, тия жалки, тъпи и прости боклуци трябваше след приемането ни в ессср и отан, трябваше да ни държавт на Пиедестал, да направят Пантеон,в който сме на Първата колона, да ни лижат задника и да ни хранят и да ни държат с най-високият стандарт, при едно условие – да не пипаме нищо, щото колкото уж-империи сме бутнали,само Херодот знае. Разбира се, бяхме най-верният сателит, т.е. най-лошият враг, шрегърнахме ги – земи тая „шокинг терапи“, редуциране на мат’ряла с до момента 30%, такова чудо и през войните не е имало…(30% от общият мат’рял, ама на етнически бейсис са поне 50% бг мат’рял, бг-турският си е гое-долу същият, ама индо-българският го размножаваме з сметка на изчезващият, това го виждат и малките социални антрополози, резултатът – необратима преработка през месарницата на отан, когато паднем под 40% – Големият k*r, което идва да ми каже, че явно сме паднали, след днешният псевдо-цирк – Браво на Братята Сърби, казаха им да си е*ът майките и малко или много са свободни, въпреки хилядите и хиляди местни козяци, поне са пичове, ние сме К*РВИ, при това жалки…

 12. 01.06.2022 НОВИНИ от ПРЕЗИДЕНСТВОТО на генерал MUNCHO TRIMORSKI

  „Г-н ПЕДЕРАСТ, връчвам ви проучвателен мандат за съставяне на правителство. Очаквам от вас отговорност и усилия за съставяне на стабилно правителство.

  Това заяви президентът MUNCHO TRIMORSKI, след като връчи проучвателния мандат на ПЕДЕРАSАсенВасилев, номинираният от ПП за премиер.

  Преди това председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров заяви, че „нашият кандидат за премиер е ПЕДЕРАSТЧЕТОАсен Василев.“ /

 13. цял ден не гледах лбгтм клуба наречен медии, сега обаче слушах цру тв и превключих на босфор тв – толкова псайк-пидали не бях виждал накуп никога, според мен антуража на козяк барабар с готвачите, шофьорите и прочие ХУИ надминава (ония ден четох една оценк от Колега във Форум – 230 000 бройки) вече над 300 000, от официални 6 000 000, това прави 5% пидали е*ът целото население, тишпично колониално – то си плаща за което – те си взимат примерно 10% от 100 000 000 000 бвп в джоба, другите 70% заминаваъ към Началниците, остават 20% в „държавата, все пак туземците да не мрът (не, че не сме номер едно по смъртност на Континента), ама все пак да вървят кинтите в правилната посока. Има една аксиома, предполагам, че някоя умна глава я е измислила, ама съм 1000% убеден, че когато режеш главата на Кокошката със Златните Яйца, означава, че си мислиш, че ще си плениш нова коко, с по-големи яйца, т.е. вече официално сме прифронтова държава, т.е. уърфейлд теритъри, разбирайте – тия ни ЕБАХА МАЙКАТА ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ДЕМПАРТИТО+ОТАН и всичките останали педерасти в лошият смисъл на думата до последният чиновник в лбгтм+комисията на гейропа ли е ойрогеия ли е вече не знам…
  в заключение – който е тъпак като мен да е останал на територията поради някаква си негова причина – БЕГАЙТЕ С 200, след такъв външно-политически крах и задънена улица – ще трябват поне още 100 години да се върнем на картата на Света, и да ов. Шойгу, тов. Путин – бомбете ни, няма смисъл от това блато наречено държава, като се замисля когато нато благородно избомби Братята Сърби – минахме между капките да не сме ние – което пак показва, че сме кур*и… Както и да е, предполагам, че поне в Кремъл имат ъкъл в главите, та първият термо-ядрен удар ще е на правилното място, но няма да ми е жал ако не изгърбят, по-неблагодарна пасмина може да е само осраинската…

 14. дейба, пак питам, както и Афера пита – точка по точка, това не може да е държава, след като някъф канадистански пидал си я върти на ленчето на най-милото – това е абсолютен ташак, не е възможно и в най-жалката хафриканска колония под чуждо управление туземците, още-повече представителите им, цялата уж държавна машина да седят като насрани и без отговор на решението на някой си, при това нищожно, нелегитимно и прочие, това е пълна подигравка…
  да добавя и хармията и заптиетата и не знам още какво, щото даже няма Кой? пак ли като в панделата трябва да ни спасява ляля Пенка чистачката, щото има по-големи кълбовидни мълнии от 19 (деветнайсет да им е*а майките министерства), хиляди общни, 240 пидала, 25-26000 хармия, 35-40000 полиция и на майка им п*тките още уроди които издържам, докато се гърбя като скот и както правят над още 2 000 000 сънародници???? Народе????

  1. Всички са на копанята наредени, така са се натъпкали, че и майките си са продали!

 15. Тези от Възраждане,глобалистите,сектата Възраждане,ако бяха Българска партия,щяха да докарат феновете си,и да изметат англо-саксонските еничари в България!
  Още ли не виждат хората,какви ги върши сектата Възраждане,каква плаха и вяла опозиция,на всички злини които извършиха „четворната злодейска власт в България“,сектата Възраждане,реагираха ужаснооо неадекватно!
  Нямам думи,тези прости хора от Възраждане,супер елементарни,като всички останали в Парламента,се канят да управляват България,оня крадец Костадинов,на всяка дума казва „аз“,“аз“,“аз“…..
  ПОЗОР,ПОЗОР,ПОЗОР!!!

  1. А ма булка ли си мома ;ли си не те знам ,ама имаш голяма злоба към Възраждане .И какви фенове те гонят ,ма мърло .що чакаш на Възраждане да ти са върши на теб работата .а ти да киснеш по цял ден тук зад клавиатурата и да плюваш злоба против Възраждане .Айде омитай се и ти на площада
   и защитавай Българските национални интереси .Щото благодарение на такива като теб го докарахме тази сегашната политическа сган да си прави каквото си иска със народа ,защото го мрази във дън душа .И като дойдат избори никакви ви няма да гласувате против тези продажници ,ходите за риба ,за гъби във гората и най вече блъскате по клавиатурите по цели нощи и си чешите езиците колкото да не заспите и накрая чакате новият месия да спасява положението във България .

 16. Така е, когато на всички избори търсим поредния спасител. И си го … намираме. И сега, на есен пак ще си го … изберем. Или ще отидем за гъби. Вместо целия народ да отиде и да зачертае всички партии и коалиции, и да им покаже, че все още има мислещи на тази територия. А дано, ама надали!

 17. До Червена шапчица.
  По внимателно с писанията.
  Разбирам, че не е лесно да бъдеш само с вибратор, но по-внимателно.

  1. Когато Червената шапчица си извади вибратора, веднага ще ти го напъхам в устата и за да не ти е скучно, ще ти напъхам един здрав к*р в задника.
   Като свърша ще ти дам да оближеш пяната на сладкото.

  2. Ама ти какво искаш от червената капа .Тя жената толкова си може .Вместо да даде съвети как да се излезе от това положение дето ни набутаха нашите продажни политици ,тя се прави на интересна и пуска вицове взети от Фейсбука .има и още един катил тука ,аз му казвам нахуйника неваксиниран и той само псувни му дай на неграмотника долен .И ти искаш със тези нехранимайковци революция да правиш .Е няма как да стане тая работа със кухненски революционери .Такива са и над 60% от останалият Български народ ,викат псуват и чакат някой друг да им свърши работата .

 18. Демокрация ли!?! Ебем ти и демокрацията!!! Всички мръсници са в кюпа, използват идиота за параван!!! И пак се готвят да управляват, видите ли!?! И ще управляват!!!

 19. Толкова съм съгласен с г-жа Томова, че съм съгласен да се подписвам под ПРИСЪДАТА и стократно. Колко пъти съм писал, абе не е виновен Кирчо, ние всички сме виновни, ние идиотите, по Ботев, мършата по Славейков и дебилите според Христов. Тая привнесена демокрация създаде такива КРЕТЕНИ, на които портретите трябва да останат в една галерия на ПОЗОРА. Не са ни виновни и американците, те така са свикнали да обработват суверенните държавици като крайпътни проститутки. Пък ако някой им се опъне, върху него изливат огромния си Зевсов гняв. Бедняшка Куба търпи този позорен „демократичен“ гняв повече от 50години с безразличното дебелоочие на цялата международна общност. „Има само едно право и то е на силата“-Джек Лондон. При това има един куп пророчества, че не Русия, а Щатите и Европа се сриват, не в далечното бъдеще а СКОРО.

 20. Я,я една мобилизация и беш да помагате в Украйна !
  Между другото и жените и те да заминават курбан,нали непрекъснато за еманципация се борят …

  Представяте ли си редовната сводка-
  ,, Втори български женски баталион успешно проведе поредната контраофанзива и стремглаво напредва към Москва с викове – По три на нож !!!
  Руските войски едва успяват да се изтеглят в посока Камчатка.“

  Кире,кво чакаш бе човек,свиквай ги под знамената и напред !
  Ти и без това влизаш в историята,нека поне да е сабя на кръст или уй в гъZ …
  А ,стига с това нямало мъже,нямали топки,нямали юрдеци !
  Е ,кат няма ,да заминават те на война.
  Ний ше ги гледаме по телевизора…

  Венсеремос.

  1. Ще ти пращам сводки от фронта. Ти се изолирай в бункера, т.е. в тунела, както правят всички световни звезди, т.е. лидери!

   1. Ти знаеш много добре,че е късно за обективни сводки ,що се отнася до ,,лидерите“ защото те отдавна са подменени.

    Венсеремос.

 21. Един много стар спор помежду ни уважаема госпожо Томова – какъв съм аз. Вие твърдите, че след като съм мъж съм „плашипутарник“. Да, мъж съм все още и такъв ще си умра скоро , но не се е намерила на този свят жена да ме уплаши. Като бях по-млад – вероятно и Вие помните това време, аз не плашех жените а си вземах от тях това което искам – ако съм поискал разбира се. Не във всички случаи мъжете влизат в ролята на коминочистачи – ако ме разбираш какво ти казвам. Асортимента на употребяваните от Вас епитети за мъжете , говори ясно за наличието на Ваша натрапчива психопатия основана на нещастно минало. Съжалявам за това. Винаги съм Ви намирал за нормална жена а не за куролапачка на криви крака! Да не отвързвам моята торба, че вътре има епитети които и Вие не знаете – стажът ви из дебрите на Варна е значително по-малък от моя!Все пак Ви желая здраве и бодрост да продължите да бъдете терсене на плашипутарниците.

  1. Трудни времена настанаха, даже и за плашипутарниците, и за уплашените от тях п*тки.

 22. За съжаление ще изпием до дъно чашата на страданието и ще изчезнем. Заслужавам си го.

 23. Браво Ренета!
  Абтолютно права си, но това няма да ни промени.
  Време е „да пожънем това, което сме посяли“.

 24. ДОЛУ БГ ПРАВИТЕЛСТВО,ПАРЛАМЕНТ,РАДЕВ!!!
  ДОЛУ НЕБЛАГОДАРНИТЕ ПИГМЕИ РАЯТА,КЛОШАРИТЕ БЪЛГАРИТЕ!!!
  ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД!!!
  Je suis Russe!!!
  Aз съм рускиня вече по дух,мразя БГ пигмеите!!!
  ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!!
  ДОЛУ БЪЛГАРИЯ!!!

  1. Моля, уточнете кои са пигмеите, защото иначе обвиненията са ви на етническа основа. а това е закононарушение, reneta!

   1. Имаш право,пигмеите са тези на които не им пука,гледат с безразличие как едни алчни еничари всички от Парламента,плюс Министерския съвет,плюс Президенството,унищожават Родината ни,и си стоят кротко овчиците,та това са пигмеити българи,Иво Христов када че са 80%,аз казвам,че са 99%!

   2. Пигмеи ?
    Ами пуделчето Наско, павиана Ристю, де що розово умно и красиво, обратни, лизачки, ду*педавци Гьотверени ….
    Тези които лазят, лакейничат и слугуват на чужди господари .
    Ами подлеци като Тиквата омазани в далавери и на къса каишка на западни спец служби .
    Ами турчолята, които при важни въпроси са 5-та колона – книжни Ф16, арнаутска македония, гоненето на дипломатите …

    1. Просто от бързане ги изпуснах в този си коментар!!!Който чете коментарите ми,знае какво ми е отношението към тези евро-гейски сатанински българомразци гангстера борисов,урода гном атанасов,ристьо и прочее подлеци.
     БОГ ВИЖДА ВСИЧКО,тези изброените ги оставям в ръцете на ВЕЛИКИЯ НИ СЪЗДАТЕЛ!!!

 25. Пуснеш ли се по улея няма как лесно да излезеш. Стремително надолу, няма алтернативи. Ултиматуми не могат да бъдат поставяне на страна членка на НАТО и ЕС. Ако Киро беше се вързал това щеше вече да е върха. Ще си изсърбаме каквото сме си надробили с Киро. Животецът ще стане още по-тежък. Да се надяваме, че ще се разминем с по-страшни неща. Всъщност Русия вероятно също има нужда да поддържа отношения. Сещам се за един газопровод и други неща… Ще видим можем да се надяваме само, че нещата ще се поправят без сериозни щети. Най-малко посланничка даваща ултиматуми е неприемлива и ще бъде сменена със сигурност. Киро ще го скрием. Трябва да има начин.

 26. Излиза, че престъпници не са т.н. управляващи, а народа. Да, така е, народа е престъпник, който с безразличието си се превръща в обект на собственото си съществуване в собствената си страна. А тия отново се гласят да правят правителства и отново повтарят едни и същи мантри за благополучието на народа и държавата. И така вече почти 32 години

 27. ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ВСИЧКИ!!!
  ЩЕ СЕ ВЛАЧИМ В КРАКАТА НА РУСИЯ,но милост спрямо НАС НЕ ТРЯБВА ДА ИМА!!!
  КЪДЕ Е БОКЛУКЧИВИЯ НАРОД ДА ИЗМЕТЕ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ???
  ЗАЩО НЕ СЕ СЪБРАХА ПРОФЕСОРИТЕ,АНАЛИЗАТОРИТЕ И ВСЯКАКВИТЕ УЖ КОИТО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ,Зорница Илиева,проф.Иво Христов,Боян Чуков,Николай Марков,огец Дионисий,Ренета Инджова,Богомил Бонев и прочее хора които слушахме,и мислехме че,могат да ни поведат.???
  Само писаници,и фейсбук смрадници!!!
  ДОЛЕН ГНУСЕН НАРОД!!!
  ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ Я НЕ СЕЧЕ!!!
  СЕГА УСЕТИХТЕ ЛИ СЕ,КАКТО ПИСАХ ТАЗИ СУТРИН,ЧЕ ВСИЧКИ 240+,МИНИСТРИТЕ+ЕНИЧАРЯ РАДЕВ,ВСИЧКИ СА УЧАСТВАЛИ В ЗАВЕРАТА СРЕЩУ РУСИЯ,ПРОСТО МЕТНАХА ДЕБИЛА,ИДИОТ КИРО ОТПРЕДЕ,А те мишоците отзад!!!
  Незнам ще си помисля,дали ще коментирам вече нещо!!!
  АЗ ИСТИНСКИ СТРАДАМ ОТ ТОВА КОЕТО ЕДИН ПРОПАДНАЛ НАРОД,ЕДНИ КЛОШАРИ ПРИЧИНИХА НА РУСИЯ!!!
  Сега очаквайте,да се отцепи част от България!!!
  БОГ ЩЕ НИ НАКАЖЕ,ЗА ТОВА КОЕТО ПРИЧИНИХМЕ НА РУСИЯ И РУСКШЯ НАРОД!!!
  Че какво ДОБРО сме видяли от ЗЛИТЕ,ПОДЛИТЕ АНГЛО-САКСОНЦИ,освен че ни избиха,от 9 мил.вече сме има няма 4 мил,и продължават геноцида над нас….
  ХАК ДА НИ Е ВСИЧКО!!!

  1. факти, факти факти, възраждане са виновни нали жено с паяжина по сливата?

   1. Мръсна плява,ти пак ли се появи да адвокатстваш на сектата предателска,глобалистка“Възраждане“,ту се пишеш като“Червена шапчица“,ту като“FuckEU“,ти си болен бе,хайде с твоя лидер Костадинов,към Карлуково,хайде пий си хапчетата!!!
    РАЗБИРА СЕ ЧЕ СА ВИНОВНИ,ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ГЛОБАЛИСТИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“,това е псевдоопозиция,тези са лъжци рецидивисти,всички други национални предатели ги знаем,затова не ги броим,герб,бсп,дпс,пп,дай България,а от сектата“Възраждане“,очаквахме повече,не мрън,мрън…..Позор са Възраждане,защо рецидивиста лъжец не събра избирателите си в София,да счупят главата на Киротъпото,а вместо това дивия популист,сипе“закани думи“,което е нищо!!!Сега ясна ли съм плява такава,знам че идиоти като тебе трудно вдяват,но все пак си направих труда да обесня!!!

 28. До Моника Бонева
  Госпожо,
  Няма да го отнесе народът, а който трябва. Времето е близко.

 29. Веселина Томова, политиците ни се държат като шизофреници. От една страна се държат с Русия ,като с вражеска страна. Гонене на дипломати и открито враждебен тон.От друга страна си мислят, че видите ли Русия е приятелска и братска на България страна,и няма да ги нападне!Ето това ще им изиграе много,ама много лоша шега!Неприятно ще бъдат изненадани. Разбира се, народа ще го отнесе както винаги. Ама може би този народ си го е заслужил, щом се доверява на случайни хора да му стават водачи!Нито прави опити да ги спира, когато видимо ги тика към пропастта.Сякаш народа ни е изгубил чувството си за самосъхранение. Бил оцеляващ народа ни -това е абсурдно твърдение, напротив склонността към самоунищожение у нашият народ е толкова доловима напоследък сякаш е започнала да се ускорява!

  1. Точно пък българският народ оцелявал, ми той се топи с най-бърз темп в света. И да, заслужава си го заради тъпотията и мижитурството.

 30. Тридесет и три години (33) години Хамериканска демокрация СТИГАТ!

  Да ви ЕБА КРАВАРСКИТЕ ПРОСТОТИИ!

  Ще УМРЕТЕ преди да сте ЗАТРИЛИ България!

 31. Весе , все пак да не забряваме, лято е! Кой да го свали от власт! Умните и красивите?! Или бабите им, които въздишаха по Кирчо, „….. видиш ли как хубаво говори, ама и Харвард завършил….“ Че така де! Кой?! Ние хем на работа, хем деца, сметки, задължения покрай семейство, кое по – напред? На онова малкото не можеш му каза “ виж сега моето дете, аз ще ходя по митинги и стачки, а пък когато остана без работа, (защото това ще се случи), ти яж и отивай на училище каквото намериш и с каквото можеш. Аз съм протести и митинги за изгонване на вся сволач. Не става така, Весе!

 32. ВМРО Възраждане, спите вашта майка…Другите са ясни…барабар с президента.

 33. Няма!Налягат си парцалите.През 18….и не знам коя година стана съединението,капитаните спечелиха срещу Сърбия…Сега сума ти генерали(на войник и сержант и полицай-по 1) но няма кой.Затова е правилно и логично проектът“ България“ да бъде закрит и на тая територия (защото вакум не съществува) да дойдат други народи.А такива има!Мръсна гадна насрана колония. Мразя я! Колонията-а не Родината.

 34. Президент = американски Лакей !

  Парламент = Маймунарник !

  ДАНС = ГЕСТАПО !

  Прокуратура = Каскет без нищо под него !

  Ъндърграунд = Тикви !

  Народ = Мърша (по Славейков и Ботев !

  Мъже = духачи на Големи топки – Педали

  1. от Столицата сме съгласни! в сошуа примерно 5% от младото население били лбгтм+, е ние се оказва сме 100% пидали!

 35. Според това, което казва Михаил Хазин: https://www.youtube.com/watch?v=bn53PmGJzrw&t=1s излиза, че Про100 Киро е в отбора на Путин, който не се е отказал да върне Европа в годините след ВСВ, което означава, че България с Македония се връщат при бащицата. Молдова, но вече с Констанца към Приднестровието като част от Новорусия. Става весело. Кировите изцепки само наливат вода в руската мелница.

 36. Историята винаги се повтаря! След пет века робство, са се появили Левски, Ботев, Волов и всички други и са загинали предадени от българи. Българите са слагали доброволно глави на ешафода и чакали Освободителя! Сега пак е така, само че ги няма Левски, Ботев и останалите. Сега са джендърчета, наркоманчета и всякаква друга из..т! Жалко за този народ! Жалко за тази земя, която тъпчем! Жалко за величието ни в миналото!

 37. На Кирчо техните го търсят да го бият. ( С деца на море )
  А ние кога?

 38. Наистина няма мъже. Има джендъри, дори и хетеросексуални… А това е страшен проблем. Няма мъже- няма България!

  1. Важното е че има евроатлантически ценности, превръщащи мъжете в толерантни безполови същества с широко отворена врата към шоколадовата фабрика. 🙂

 39. Абсолютно правилно!Докарахме се след като нямаше кой да контролира един простак преди, да няма кой в тази държава да озапти и един идиот.

 40. Истина е това! Не народ,а мърша..Да излезем да ги изметем бре,страхливци!

 41. Точно! Най-добре да напускаме това блато и да бягаме където ни видят очите.
  е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *