Публикувано на 17.07.2021 / 11:03

НА ФИНАЛА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО – Т@K, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ РУМЕН РАДЕВ & ХЕРО МУСТАФА

„На финала“ го слагаме в кавички, тъй като мачът може и да се преиграе.

Кратко и ясно обаче може да обобщим досега – т@к, музика и вести от Румен Радев & Херо Мустафа.

Дотук сме описвали ежедневно и надлежно всички нефелни недомислия и умишлени гафове на служебното правителство на Румен Радев, за което той носи лична отговорност. Кой чел, чел, кой разбрал, разбрал, кой живял и продължаващ да живее с овчедушни илюзии, живял.

От цялата работа на финала се вижда една голяма нула. Въпреки гръмогласните „разкрития“, които всъщност са такава ниска топка, че са обидни дори и за треторазрядна жълта преса. Който е давал пиар акъл, че с тумба – лумба пушилки ще се постигне ефект, вероятно е докарал кратковременен такъв – да замъгли зрението на ехалето с „виждаш, това, което желаеш, а не каквото е“, но в дългосрочен план – точно този „ефект“ ще изяде главата на сътворилите го.

МВР Бойко Рашков не направи нищо РЕАЛНО от това, което хората очакваха. Вместо да разрови там, където трябва около Бойко Борисов и Кръга Му, Рашков влезе в ролята на нарцистичен рецитатор, който изписа вежди на Борисов, вместо да му извади очите. МВР Рашковките пушилки са такава гротеска откъм „избор“ на „разследване“, че се съсредоточиха в това кой какво чул за това как Борисов ще яде някого на месо и потресаващите 100 страници изрезки от дописки и коментари под тях, като „аргументи“ за свалянето на главния прокурор Иван Гешев.

Кадровите промени в МВР бяха повече от некадърни, да не кажем по-тежка дума и очевадно не търсеха промяна, а подменяха с кадри от третия ешелон на ГЕРБ.

Шумните „акции“ срещу купуването на гласове се съсредоточиха върху пионките, а „Пашите“ никой така и не пипна. Нещо повече, някои овреме бяха предупредени да духнат извън България. А корпоративния вот никой така и не пипна. АФЕРА предстои да извади подробна Схема, която остана непокътната за интереса на Рашков, който предпочиташе повече от всичко друго да е пред камерите, рецитиращ патосни общи приказки от пазара. Ако някой продължава да си мисли, че не са се купували гласове на тези избори е в дълбока глупашка заблуда.

Всички кадрови промени, в огромната си част потресаващи както откъм от професионализъм, така и откъм политически избор, бяха дирижирани, нагласяни и провеждани от най- близките съветници до президента Румен Радев – Пламен Узунов и Николай Копринков. Категорично. На практика това бяха истинските „министър председатели“.

В Митниците положението бе урбулешката скандално: „за два месеца ние ще овладеем потоците“, Радев се направи на ни чул, ни видял и нещо повече – скандално защити скандалния Пламен Узунов, който лъсна на ачика с още по-скандален шеф на Митниците от Костово време, чиято племенница овладя Митницата в Пловдив. И не само.

В Министерството на земеделието Копринков направи каквото можа за да ни върне във времето на старите мошеници. Под благия поглед на Румен Радев.

Прехвалените финансов и икономически министър, докато пиарно налагаха темата ББР, си затвориха очите за изумяващи сигнали, конкретни и с документи, документи, които на всичкото отгоре се намират в министерствата им!, как милиони от държавен военен завод са изтекли към фирма на Сретен Йосич – „отплата“ от Боко. Много „интересно“ било, ама …

Всички действия на служебното правителство бяха лека драскотинка по лустрото на Бойко Борисов и компания, които буквално му вдигаха топката да се изживява като жертва.

Минеков „в името на държавата“ се отрече от това да гони крадците, окрали държавата. Кацаров вместо да сложи пръст в раната на важни недомислия в здравната система, си счупи краката да бърза да чегърта директори на болници, за да набута в тях кадрите на любимия му Иван Костов.

Всички тия всъщност кухи действия и пушилки минаваха под мотото „връщане на държавността“, а всъщност връщаха кадри, които ни бяха отвратили в миналото или такива, които бяха по-зле капацитетно и от „калинките“ на Боко.

В резултат нито Боко се срути, нито Радев спечели. Кръгът около Радев добре захлеби/захлбва и след време ще се изсули, докато точно Радев ще опира пешкира на онези, които сам наложи и от които поради зависимости не се отказа. Ако бяхме във световната конспирация, щяхме да си мислим, че зад патосните приказки срещу Боко, всъщност здраво се работи точно за него.

Впрочем и да не сме от световната конспирация, то си е видно с просто око – Румен Радев и цялото му правителство е абсолютно в „синергия с дневния атлантически ред на САЩ“. Нито едно правителство досега, управлявало България, не демонстрира такава арогантна, нагла, позорна коленопреклонност и зависимост от американския посланик Херо Мустафа, на която де що министерство и Агенция имаше, не се надупи. Включително и присъдружните „протестни“ партии, вкопчили се /засега!/ в президента.

Само на сляп, глух и безпросветен не му е ясно още, че договореността е Боко да не се пипа, а „драскотините“, които Рашков нанася, са прах в очите на ехалето. Никой от това правителство на Румен Радев не бръкна в ДЪЛБОКОТО, защото зад кулисите такава бе договорката. За пред „леваците“ от народа – пушилки, уж „разследвания“, уж „битка за връщане на държавата“.

Конкретните примери са много, по места в страната са потресни.

Да не говорим пък за военното министерство, където тайно и полека бързат като изоглавени и заради комисионни, да прокарат още 8 нови F-16. Да не говорим за министъра на енергетиката, и още, и още…

Да опищиш ортакъла, че правиш електромобили с Кирил Домусчиев вероятно е мислено като фантастичен пиар ход, но да не се заровиш в бакиите на Домусчиев, все някога ще се превърне в гаф и за заслепените от овчедушен възторг по льотчика и правителството му запалянковци.

Зад димната завеса от рецитации, празни красиви думички, на практика Радев и правителството му бяха просто въжен мост, изплетен от Херо Мустафа към все по-яростното ястребовско управление, което очаква страната ни. Тотално наложено от САЩ, чрез Мустафа. С угодническото, слугинско съдействие на президента Румен Радев и партиите, на които той се надява да му ударят рамо за втори мандат.

„Мандат“, за който отсега АФЕРА прогнозира, че ще се стигне до балотаж. Където Румен Радев може и да приключи трети.

Веселина Томова

Коментари 10 за
“НА ФИНАЛА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО – Т@K, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ РУМЕН РАДЕВ & ХЕРО МУСТАФА”

 1. „Някои неща не се забелязват от недоглеждане,
  понеже са съвсем дребни.
  Но други не се забелязват, защото са огромни“

 2. Няма, и не трябва. На снимката не се вижда мозъчната Му клетка Мустафата. Да си я гушка и да си ходи у дома: Краварника.

 3. Но Гешев ще има! С топ няма как да го бутнат колкото да имат миражи ще е кошмар както за фигуранта така и за прокопиевата секта Които са се маскирали като партия да България! Ако няма втори мандат вероятно ще го чака с белезници пред вила калина, а той няма да има! Макар да има план за избори две в едно! Или нещо от сорта и да има още един служебен кабинет до тогава да може да си манипулира изборите по брутално от беларус и венецуела ама забравя едно че не сме тези държави а сме държава член на ЕС! Номера на този руски шпионин няма да мине!
  Да стане ясно! По принцип кой ще е главен прокурор не ми пука стига да не е от тази секта прокопиева да България Харесва ми как виият като гладна глутница чакали като чуят името ГЕШЕВ Няма по приятно нещо от това тази секта да вие така Както сега славчу им го с 200 пак така вият Няма министерски кресла хиля се на глас Глутница гладни чакали Харесва ми ик това че тази секта ще има още 5 години кошмари Колкото е мандата на ГЕШЕВ И ще внимават какво ще правят че не се знае след година две да не се наалага масоово да бягат за страни които няма екстрадация!

 4. Забравил си едни интересни факти: И льотчика и Гоце бяха избрани за президенти въпреки, че не им даваха големи надежди. Гоце направи всичко необходимо да бъде преизбран втори път, а за льотчика ще видим. Все пак пернишкият селтак се оказа много искусен въжеиграч.

 5. Пътя на реализма , Радев фуражката нарича себе си “ творец на нов вид литература“ , но ще завърши безславно , както казва Афера трети може би и 7 накрая на опашката за следващия програмен период. Затова отхвърля каквито и да е било правила и канони , да изпада в преувеличения , можем да очакваме от Радев лукавство , хитруване и безстопанствен произвол . Живее в великолепна сграда, преяжда с най-много разкошни ястия, ласкае погледа си с командировки до чужбина и назад ,не е взел ни най-малко участие за тези блага и не притежава за това никакви способности.

 6. Основна теорема: Няма начин да имаш вземане-даване с американските престъпници, и да не станеш до шия в лайна!

 7. БРАВО АФЕРА,БРАВО ТОМОВА!
  БРАВО!
  ПРАВО В ДЕСЯТКАТА,ПРАВО В СЪРЦЕВИНАТА НА ПРОБЛЕМА!
  Дано повече наши заблудени сънародници,прогледнат какво причини това популистко,измамно,подвеждащо народа служебно правителство на ЕНИЧЕРА румен радев и кохортата му!!!
  Срам и Позор!!!

 8. Афера, поздравления за поредния безкомпромисно точен анализ! Коментирайки кадровата политика на Рашков в МВР най-важното, което трябва да се каже е, че реално зад всички тези назанчения стои зам. министъра Енчо Мирчев, който съвместно с Георги Великов събират пари за това. Мирчев не ходи до тоалетна в МВР без да пита ръководещия го Великов. Според хора запознати, кадровата политика на двамата в МВР им е донесла за три месеца близо 2 млн.лв.
  За тандема Мирчев-Великов това не е първия път , в който осребряват присъствието си е МВР, същата дейност в била основен източник на двамата и по времето на Цветлин Йовчев и правителството на Орешарски. Тогава печалбата е била много по сериозно от настоящата и може лено да бъде установена ако се погледне имотното им състояние. Ето тук си заслужава да се заровите Афера и ще стигнете до наистина скандални неща….

 9. Не винаги съм бил съгласен с материалите на Томова, но този е точно в десятката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *