« Върни се назад Публикувано на 24.01.2022 / 11:31

НА ТЕБ ГОВОРЯ, РАДЕВ!

Румънският президент Йоханес и правителството декларираха, че Румъния няма да участва във война срещу Русия. Засиленото американско военно присъствие в страната им и членството в НАТО не могат да бъдат основание за започване на гореща война с руснаците в Украйна.

Какво казаха агентите Радев и Петков: Щом американците така са решили, ще се бием!

Такъв бил договора. Неясно кой договор.

Какво предлагам, за да има градивност. На теб говоря, Радев!

Да се създаде с нормативан акт комисия за граждански одит, която да направи пълен преглед и оценка на състоянието на въоръжените ни сили, спрямо разходваните през целия период финансови средства.

В тази комисия да не участват политически  и експертни лица, замесени пряко и косвено в най-голямото престъпление срещу държавата, извършвано в цялата й история. Резултатите от крайния доклад да бъдат обявени публично на данъкоплатците, напълно лишени както преди така и днес от обективен и независим граждански контрол върху собствените си пари. И натрупани държавни дългове.

Отстраняването на гражданите от ефективен контрол върху управлението на страната по административен и всякакъв друг ред е политическо престъпление на организирани престъпни групи.

Ако се окаже, че разходваните финансови средства през годините са били напълно достатъчни за изграждане на супер модерни въоръжени сили, а такива нямаме налице, трябва да последва наказателна отговорност за замесените в престъплението лица.

Аз зная каква е цялата истина, настоявам и моите съграждани да я знаят.

Николай Марков

«