« Върни се назад Публикувано на 31.03.2011 / 16:10

На тайна среща с Борисов, Цветанов и Дянков, Валентин Златев заплашва, че ще им подпали чергата!

 

 

Брилянтни източници на afera.bg от най-близкото обкръжение на премиера информираха, че вчера се е провела шокираща конфиденциална среща между премиера Бойко Борисов, двамата вицепремиери Симеон Дянков и Цветан Цветанов, и Валентин Златев, шефът на Лукойол у нас.

Срещата е била инициирана под бясното давление на Валентин Златев, доверяват кралските ни източници.

Валентин Златев е бил в истерия и е заплашил директно, че ако не се вземат мерки, ще изправи цялата си медийна мощ срещу министър Трайчо Трайков и целия кабинет.

Валентин Златев е бил бесен от позицията на министъра на енергетиката Трайков. Златев директно е заплашил, че ако Трайков не бъде спрян, на предстоящата междуправителствена среща в Москва в първите дни на април, той ще им подпали земята, под която стъпват.

Източниците на afera.bg информират, че тримата прадставители на правителството, в присъствието на Валентин Златев, са умували как да се справят с положението около министър Трайков.

Цветан Цветанов предложил на Трайков да му се спретне нещо, Симеон Дянков предложил някой друг да замени министър Трайков като водач на българската делегация и преговори, а Бойко Борисов соломоновски предложил да дадат на Трайков десет дни неплатен отпуск.

Очевидно зад драстично острото поведение на Валентин Златев прозира натиск от Русия към кабинета.

Срещата е била шокираща, а Валентин Златев директно е показал на управляващите на страната, че ще ги смачка, ако те не се справят с министър Трайков.

Afera.bg

П.П. За всички онези, които са подвластни на 1 април, обръщаме внимание на датата на публикуване на материала – 31 март. Публикацията е напълно сериозна, автентична и истинна.

«