« Върни се назад Публикувано на 02.10.2021 / 10:23

НА РАДЕВ ИЗОБЩО НЕ МУ ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ, ИМА СИ ИЗУМЕНИ „СЪЮЗНИЦИ“, КОИТО ГО ТОРПИЛИРАТ! ХАК ДА МУ Е, ТОЙ СИ ГИ ИЗБРА!

Днес по БНТ Татяна Дончева, която минава за „топ“ съюзник на Румен Радев, се набута в пореден скандал.

Дончева се позова на абсолютно фалшивия сайт на Арман Бабикян „Информиран. нет“, измъквайки се с „видях в интернет“ и оповести, че кандидатът за президент Анастас Герджиков е присъдил на Бойко Борисов почетното звание доктор хонорис кауза и че прочел слово, сравнявайки го със Стефан Стамболов и Тодор Живков.

В ефир възмутен се обади самият проф. Анастас Герджиков и заяви, че Татяна Дончева лъже и поиска извинение от нея.

Проф. Анастасов заяви, че никога Борисов не е бил удостояван с такава титла, нито че е произнасял подобно слово.

Втори ден из мрежите се разпространява фалшивото „слово“ на проф. Анастас Герджиков.

Такава ниска топка на „черен пиар“ торпилира Радев зорлем и то благодарение на неговите изумени „съюзници“. Като притурим „копринковци“, „узуновци“ и така нататък, на Радев изобщо не му трябват врагове, достатъчни са само „стратезите“ и „екипниците“ му, които са тотален потрес. Хак да му е, той си ги избра.

Afera.bg

П.П. Това, което виждате е брутален ФЕЙК, РАЗПРОСТРАНЯВАН ОТ СПИСОВАТЕЛЯТ НА ФЕЙК САЙТА „ИНФОРМИРАН.НЕТ“ СВЕТОСЛАВ ТРАЙКОВ, СЛУЖИТЕЛ НА АРМАН БАБИКЯН, КОЙТО ПОНАСТОЯЩЕМ Е СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ВЕЛИСЛАВ МИНЕКОВ. СВЕТОСЛАВ ТРАЙКОВ, КОЙТО ПРЕГРЪЩАШЕ БОЙКО БОРИСОВ И БЕШЕ ЯРОСТЕН ЧЛЕН НА ГЕРБ, А ПОСЛЕ ЗАХВЪРЛЯ ЯЙЦА С „МУТРИ, ВЪН!“. ТРАЙКОВ, КОЙТО ЗАРАДИ НЕПРЕКЪСНАТА КРАЖБА НА СТАТУСИ ВЪВ ФЕЙСБУК, БЕ НАРЕЧЕН „КРАДЕЦЪТ НА СТАТУСИ“! С охота препечатан и от Мартин Карбовски:

«