« Върни се назад Публикувано на 30.05.2022 / 16:34

НА ПРАГА СМЕ НА ВИДИМАТА ФАЗА НА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. С ДНЕШНИТЕ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ВЪВ ВЛАСТТА, ПО-СКОРО ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ!

Можем да продължим да витаем в облаците, но по-добре да спрем!

По мое мнение трябва да побързаме със смяната на тия нелепи статисти в парламента и правителството. Тъжна гледка! От една страна са много ниска топка, а от друга са опасно вредни същества.

Само след две седмици НАТО ще загуби напълно контрола на ситуацията в Украйна и вероятно ще стартира новия си план за продължаваща война. Ако проследите мащаба и спецификата на военните маневри, които се провеждат едновременно на Балканите в Полша плюс и в Китай, ще видите връзката им. САЩ също правят подобни маневри, но те са в един друг паралел на същата реалност.

На прага сме на видимата фаза на Третата световна война и ни трябва спешно военен лидер с доказани качества като такъв. Качествен мъж на когото всички да вярваме! Ако останем все така в пасивна /изчакваща/ фаза, войната ще ни изненада с такава сила, че години наред ще гледаме и няма да вярваме какво ни се случва. С днешните нехранимайковци в парламента и в световна война, ние по-скоро ще се самоунищожим, отколкото да бъдем адекватни на световните промени. Лошото е, че минимализирането на загубите е възможно само при добра организация осъществявана от добри ръководители, а ние нямаме такива в нито една сфера. Победени сме преди да е започнала войната и в това нямам съмнения.

Не искам да ви плаша, а да ви въоръжа със знание! Подгответе се.

Един естетичен и напълно приятелски поздрав за американския посланик Херо Мустафа и за нашите представители на умнокрасивитета, които заедно и поотделно считам за дълбоко примитивни. Формата и съдържанието са две различни неща!

За да разбереш руското сърце и преди да решиш да го убиеш, трябва да познаваш в дълбочина някои неща.

Тази песен, например, казва всичко за руската душа и готовността й да премине във вечността, ако това се налага. Обрисува я, погалва я и я изпраща в очите на всеки, който иска да я пипне и познае. Това е най-руската песен, която съществува в този техен мир.

И никак няма да е лесно да се победи във война въпросния руски дух…

Николай Марков

«