« Върни се назад Публикувано на 15.11.2021 / 10:08

НА МАДМОАЗЕЛ МУСТАФА – ТАЗИ, КОЯТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА АНТИНАРОДНА И ПРОТИВОЗАКОННО ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, ЩЕ ДАДЕМ ЗЕЛЕН КОРИДОР КЪМ ПУСТИНЯТА НЕВАДА. ЯВНО С ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА ЩЕ СТОИМ НА ГАРА БЕЗ РЕЛСИ. ДА ОПИТАМЕ С ДРУГИ.

Моята е лесна – твърда опозиция. Не на инат.

Вече всички видяхте предателството, което извърши БСП като партия, в лицето на мадмоазел Корнелия и по-голямата част от червените лумпени.

Видяхте и най-големите предатели в историята на опита за демократични промени, в лицето на поредния политаватар „Демократична България“ и нейните трима лидери – завършени топ идиоти. Професионална клиентела, готова да възстанови най-ретроградните сили и тъмно задкулисие в БСП, в името на част от бъдещия грабеж. Не, че същите тези пребоядисани червени боклуци не обслужваха и ГЕРБ – европейското лице на БКП.

Длъжен съм да ви припомня, че политическите субекти, които имат парламентарна тежест са естественото продължение на задкулисието, което ги отглежда и финансира. Затова в България няма автентичен парламентарен живот и всичко изглежда като лош сън. За по-голяма яснота, може да примете, че всяка партия е всъщност фондация, която има няколко функции.

Затова.

Очевидно ще воювоме, този път истински. Ще се отключат събития, които ще създадат предпоставките за това. Сами виждате, че да се разделяме на партии е чиста загуба на време, затова нека легализираме истинската си същност. Разделяме се на два вида комунисти – предатели и верни. От всички партии.

…Верните ще се радикализираме и преминаваме в партизанско движение, което ще има за цел да реши проблема с предателите по най-справедливия начин. През билото на Страра планина ще направим мост със сръбските партизански бойни части, а от юг на помощ ще ни дойдат иранските котки – наши верни братя и сестри.

Ще трябва отново да превземем пощата – ако е останало нещо от нея, пристанищата, някои гранични постове и всички държавни и общински сгради.

В едно с това лесно ще превземем и четирите американски бази, а на мадмоазел Мустафа – тази, която спечели изборите за антинародна и противозаконна държавна власт, ще дадем зелен коридор към пустинята Невада.

Всички транспортни артерии трябва да преминат под контрола на здравите сили.

Хубавата новина е, че все пак ще разчитаме на някаква политическа подкрепа, която се надявам, че вече имаме. Абе, ще се оре нивата на дълбоко, наложително е. Нито един предател не трябва да излезе от държавата. Нито един. Тях ще викаме за справки в контролно-разпределителен пункт Белене.

Явно с демократични средства ще стоим на гара без релси. Да опитаме с други.

Николай Марков

«