Публикувано на 15.11.2021 / 10:08

НА МАДМОАЗЕЛ МУСТАФА – ТАЗИ, КОЯТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА АНТИНАРОДНА И ПРОТИВОЗАКОННО ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, ЩЕ ДАДЕМ ЗЕЛЕН КОРИДОР КЪМ ПУСТИНЯТА НЕВАДА. ЯВНО С ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА ЩЕ СТОИМ НА ГАРА БЕЗ РЕЛСИ. ДА ОПИТАМЕ С ДРУГИ.

Моята е лесна – твърда опозиция. Не на инат.

Вече всички видяхте предателството, което извърши БСП като партия, в лицето на мадмоазел Корнелия и по-голямата част от червените лумпени.

Видяхте и най-големите предатели в историята на опита за демократични промени, в лицето на поредния политаватар „Демократична България“ и нейните трима лидери – завършени топ идиоти. Професионална клиентела, готова да възстанови най-ретроградните сили и тъмно задкулисие в БСП, в името на част от бъдещия грабеж. Не, че същите тези пребоядисани червени боклуци не обслужваха и ГЕРБ – европейското лице на БКП.

Длъжен съм да ви припомня, че политическите субекти, които имат парламентарна тежест са естественото продължение на задкулисието, което ги отглежда и финансира. Затова в България няма автентичен парламентарен живот и всичко изглежда като лош сън. За по-голяма яснота, може да примете, че всяка партия е всъщност фондация, която има няколко функции.

Затова.

Очевидно ще воювоме, този път истински. Ще се отключат събития, които ще създадат предпоставките за това. Сами виждате, че да се разделяме на партии е чиста загуба на време, затова нека легализираме истинската си същност. Разделяме се на два вида комунисти – предатели и верни. От всички партии.

…Верните ще се радикализираме и преминаваме в партизанско движение, което ще има за цел да реши проблема с предателите по най-справедливия начин. През билото на Страра планина ще направим мост със сръбските партизански бойни части, а от юг на помощ ще ни дойдат иранските котки – наши верни братя и сестри.

Ще трябва отново да превземем пощата – ако е останало нещо от нея, пристанищата, някои гранични постове и всички държавни и общински сгради.

В едно с това лесно ще превземем и четирите американски бази, а на мадмоазел Мустафа – тази, която спечели изборите за антинародна и противозаконна държавна власт, ще дадем зелен коридор към пустинята Невада.

Всички транспортни артерии трябва да преминат под контрола на здравите сили.

Хубавата новина е, че все пак ще разчитаме на някаква политическа подкрепа, която се надявам, че вече имаме. Абе, ще се оре нивата на дълбоко, наложително е. Нито един предател не трябва да излезе от държавата. Нито един. Тях ще викаме за справки в контролно-разпределителен пункт Белене.

Явно с демократични средства ще стоим на гара без релси. Да опитаме с други.

Николай Марков

Коментари 10 за
“НА МАДМОАЗЕЛ МУСТАФА – ТАЗИ, КОЯТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА АНТИНАРОДНА И ПРОТИВОЗАКОННО ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, ЩЕ ДАДЕМ ЗЕЛЕН КОРИДОР КЪМ ПУСТИНЯТА НЕВАДА. ЯВНО С ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА ЩЕ СТОИМ НА ГАРА БЕЗ РЕЛСИ. ДА ОПИТАМЕ С ДРУГИ.”

 1. Ко stawa никъде не ме информират за заразените, умрелите и оздравелите от К -19 през последното денонощие, хахахаха? Няма информация и за ваксинираните , К-19 да не е изчезнал ,хахаха? Гладни ша умрат лабораториите и лекарите ,хахаха!

 2. Нал’ съм проста, аз да питам: Снимката горе действителна ли е?

 3. IMA PRAZ NA PAZARA – GOLQM PRAZ – BY THE WAY !

  BULGARIQ KE PREBUDE NO MATTER WHAT !

  RADUITESQ I VESELITE SQ ±

  BOG E BULGARIN I BULGARIQ E OBETOVANA SVISHE !

  LED IT BE !

 4. Продайте си нивите и ми дайте парите да асфалтирам тунела до Сомалия навреме !
  Иначе ще стане голямо задръстване !!!

  Венсеремос.

 5. Що за идиоти гласуваха за тези дупедавци? Да не броим машините, напасващи вота.

  1. Може и да има шашма, но недей търси причина в машините. Доказаните идиоти на тази територия са много, ама наистина са много. За 20 години, от появяването на Дедо Симо, който не искаше нищо от България, на всеки избори се припознават като спасители, никому неизвестни люде. То не беше Цар, то не бе пожарникар, имаше юпита, сега с доставка директно от Харвард момчета, чисти и непокварени като Момини сълзи. И въпреки, че г-н Тиквата не мога да го дишам, няма да му оспора думите – Магаре да бях посочил, магаре ще изберете. Българина още от чудомирово време все с магарета се сражава /“Дум Павли и магаретата“/ та така и до днес. Но, на тия избори и една Магарица цъфна. Отдавна я подозирах, но сега си показа копитата, опашката и магарешкия инат в пълният им блясък. Но, докато си оплете кошчето на род и фамилия товореше тихо и напоително и си криеше срамотията между двете половини на големия си задник. Освен една псувня и откровено заплюване, няма друго какво да кажа.

 6. А ти,г-н Марков,ще бъдеш нещо като Георги Димитров или Георги Дамянов и като стане напечено ще духнеш в Сърбия ли?А нас тука, кучета ни яли,така ли?

 7. Честито на Иво Прокопиев и Иван Кръстев. 2 партии вкара в парламента. Тези надминаха и Тиквата по излят ресурс и логистика. Херо доволна, Радев доволен и те двамата доволни. Факиро и Кокорчко вече правят изявления как трябва нов подход за Македония, разбирай пускаме ги, че така наредиха шефовете отвъд океана. Всички големи планове правят, но забравят, че на тази територия последната дума има Главният инженер.

  1. „Ако изборите променяха нещата, то отдавна да сме ги забранили…“ Уинстън Чърчил…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *