« Върни се назад Публикувано на 11.09.2014 / 22:02

На Кръстовден „търговците недореформирани“ в мола, а след изборите – в Банкя при „Бойко“.

Радан Кънев  и Бойко БорисовКунева го подава на „Командира“, Борисов му го донабутва. „Търговците от храма“ се събират в мол…
И като писнаха кахърни мръснишки сайтове, които вече обслужват Кристалина Георгиева, защото Лютви Местан рекнал, че ДПС я подкрепяло, а доскоро я плюеха по заповед на Делян Пеевски и близката му роднина, няма спирка – Меглена Кунева щяла била да провали националната конференция, която уж трябваше да избере председател на РБ.

Вай, вай, леле, що стана – Кунева го подава на „Командира“, а Борисов му го донабутва. Рамадан Кунев ще трябва сам да се избира, сам да се обявява за шеф, може и да се самообслужи накрая, защото и без това приближени до Божо Лукарски похвърлят интригантски – „Рамаданчо не го знаем на кой бряг е с тези уж стиснати устнички…“.
Рамаданчовците са се наговорили да бачкат за „България без цензура“ във Варна. Да не говорим за такива като Красимир Тодоров, бивш кмет на Аврен, който уж е от партията на Куневица, но търчи по изборите за Николай Бареков. Прислужниците на „Командира“ пък крадат изборджийските мангизи като за последно, докато се кълнат, че щели били да дадат всичко от себе си за Рамадан Кунев.
Междувременно Божо Лукарски, който на 23 август в „Арт залата“ на Радио Варна се гърчеше като образцова „политическа гювендия“ и не посмя да избърбори това, което е крещял срещу Р.К. на пияна глава предната вечер, се тръшка, че конференцията щяла да се провежда в…мол.
Ами къде да се провежда бе, Божко Страхливий, нали там е мястото на „търговците в храма“, които подлец и лицемер за пример като „Командира“ се заканваше да гони от СДС?! На Кръстовден в „търговците недореформирани“, пардон, в мола, а след изборите – в Банкя при „Бойко“. И без това с Куневица му въртите „малки музикални форми“, Божко Страхливий. Кунева щяла да отиде на „конгреса в мола“ – „прашки“ ли ще си избира, „вазелин“ ли ще подарява на „недореформираните“, она си знае, ама „опроверженията“ на пресперсонала й приличат на буфосинхронизъм отвсякъде.

www.bgsniper.com

 

«