« Върни се назад Публикувано на 14.09.2014 / 12:20

На Кръстовден Любица Кулезич като изоставена злобна лелка обруга Татяна Дончева

Любица КулезичНаскоро четохме едно интервю на Любица Кулезич, дадено пред в. Уикенд, там, където дълго време се подвизава като Лора Кварц, и разравяше чаршафите на Георги Първанов, заради което пък Недялковци впоследствие се провъзгласиха като „смачкана свобода на словото” и ох, моля ви се, обекти на разработката „Галерия”. Не, че не бяха и те, но точно недялковци си знаят още по-точно защо. Трактора впоследствие им беше ортак, „мачкащият” ги иначе, ех.

Та, в това интервю, Любица Кулезич надълго и нашироко, пиарски, преди стартирането на новия тв сезон, за нея „орязан”, разпръсква фундаментални мисли за „хората на светлината”, с които се била срещнала, докато била в отпуск и намекваше как и били направени някакви магии, и как вече била по пътя на „хората на светлината”.
Честно казано и се зарадвахме. Когато тръгнеш „по пътя на Светлината”, дори и да си Любица Кулезич, заслужаваш погалване с ангелско перце.
Тази сутрин обаче, Любица Кулезич рецитаторски злобно атакува Татяна Дончева, че се „трансформирала в мъж”. Ако някой си спомня изобщо, преди време Любица Кулезич се бе фиксирала и в „трансформацията” на Явор Дачков, който според нея бил „подменен”. Очевидно Любица е завладяна от трансформациите. Но пропуска себе си.
Да се гавриш по подобен начин с Татяна Дончева и то на някакъв „физиологичен” метафоричен план, има само едно обяснение – или си по женски махленски злобна кокошка, или Дончева пречи на „любимците” на Кулезич, с които тя реди регулярна смс-комуникация.
Дончева може и да има различни позиции от нас, от Любица Кулезич и от когото още се сетите, но важното е, че има позиция и се държи като пич, което е далеч по-стойностно, отколкото да е готова на всякакви компромиси със себе си, само и само за да бъде на екран. Какъвто е случая с Любица Кулезич.
При „хората на Светлината”, Любица, нещата стоят по съвсем различен начин, отколкото в злостната женска плевня, в която си се нахакала.
Каква тук, тогава е разликата между „дудука”, както нарече Кулезич Бареков, и самата Любица, която реди пасторски думи за „светлина, прошка” и тинтири – минтири, след като всичко това се ползва единствено на тунингов пиар?!
Наскоро в интервю Кеворк Кеворкян изрази типично в класовия си стил една вметка за Любица Кулезич – колко и завиждал на ентусиазма…
Това си беше чиста епитафия. Ама кой да чете между редовете, кой?
Afera.bg

«