« Върни се назад Публикувано на 27.04.2022 / 23:19

НА ЗЕЛЕНСКИ МУ ДАДОХМЕ БРЕНДО. КАКВО ОЩЕ ИСКАТ ДА ИМ ДАДЕМ УКРАИНЦИТЕ? ТЕ ЗНАЯТ ЛИ КОЛКО ПАРИ СТРУВА БРЕНДО?! ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ АКО БРЕНДО НЕНАДЕЙНО СПРЕ ДОСТАВКИТЕ СИ, ВЛАСТТА В КИЕВ ЩЕ ПАДНЕ ЗА 24 ЧАСА?

На Зеленски му дадохме Брендо. Какво още искат да им дадем украинците? Те знаят ли колко пари струва Брендо?!

Дават ли си сметка, че ако Брендо ненадейно спре доставките си, властта в Киев ще падне за 24 часа? Разбират ли, че ако не беше българчето от Тополовград сега Зеленски щеше да започва деня си в психодиспансера в Кривой Рог с думите: здравейте, аз съм Владко и имам проблем с ядрените ракети.

Искам да кажа, че аз прекрасно разбирам мъките на украинския народ, но олигофренът си е техен! На нас Киро малко ли ни е?! А леля Асена? А Насето? А най-малкото джудже разузнавач? А мозъчният тръст от Банкя преди това?!

Всъщност, именно тази стока е единственото нещо, което ни е в излишък в момента – тъпанарите. Ако украинците толкова много искат от този продукт – да вземат за колекцията си и наш Киро. На крака ще им дойде момчето. Ще им го дадем с бонус от 4 паспорта – български, канадски, македонски и жълт. За да им е в унисон със знамето. Лена ще я задържим, щото на фона на украинките, нашата жаба малко бледнее…

Искам да кажа, че това, че си тъп, не винаги е гаранция за щастлив живот. Наглостта обаче е. Наглецът винаги е глух и сляп за чуждата доброта. Затова, ако руските македонци искат, да взимат Киро и да мълчат! И Асена да вземат, ако пожелаят. Ще им ги дадем на лизинг. Пък после нека ни плащат в рубли. Или в гривни. Или в бело. Както намерят за добре…

Васил Петев

«