« Върни се назад Публикувано на 10.04.2022 / 18:30

НА ЕКРАНА ЕДНО ИДИОТЧЕ! „БЯХ НА ПЕРВАЗА НА ПРОЗОРЕЦА, ЗАЩОТО БЯХ САМ И ИСКАХ ДА СЕ НАСЛАДЯ НА СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ… ТОВА БЕШЕ ТЕСТ…“ ЖИВ ТЕСТ БЕШЕ, ШМАТАРОК, НАПУШЕН БЕШЕ ДО ПЕТИТЕ!

Просто Наско по btv:

„…Бях на перваза на прозореца, защото бях сам и исках да се насладя на слънчевите лъчи…

Целта беше да направя един тест, да привлека внимание по мой си начин… И за добро или за лошо той проработи…

Теста е, че от 4 месеца аз спрях да ползвам личния си профил във Фейсбук…

И сега се радвам как всички гледат към сектора Култура…

…ъъъъъ… не разбрах въпроса…. Не, няма да си подам оставката…

Това видео не беше случайно, радвам се, че всички гледат към нас…“

На екрана видяхме едно идиотче!

Този път ненапушено до петите, но пак идиотче!

Говорещо неадекватни глупости.

Абсолютни глупости!

И това е министър на културата.

Лъже когато отговаря на въпроса дали е употребявал наркотици. И е видимо, че лъже! Чак взима чашата с вода, че да излезе някак сух от лъжата. Впрочем, непрекъснато пие вода, един от признаците за употребяващи субстанции – дехидратация.

А срещу него един водещ, хлъзгав като мокра връв, удобен слугинаж, какъвто всъщност е.

Afera.bg

П.П. Иван Иванов:

Nasko Atanasov днес направил едно различно видео, в което се опитва да ни обясни, че онова петъчното било с цел провокация нали, щото вече да се заговори, маега мо стара, за културата извън контекста на бахура. Е, направи го следвайки именно рецептата за бахур, но щом намеренията са били да се получи агнешко конкасе с глазирана левурда и поширани жълъди…

И слушайте сега – пак в петък, малко преди Наско да си публикува обгърнатият в пушеци от запалена ганджа клип във фейсбук, пак там било качено обявление, че 30 милиона и 400 хиляди лева за Национален фонд култура вече били отворени за кандидатстване. Само че, вместо както Наско вероятно е очаквал, тази гръмовна новина да разтърси света на шоубизнеса и кръжоците по макраме, а че да стане тема Номер 1 дори в размирна Украйна, тя била шерната едва дванайсет пъти и трийсетте милиона и чет’ристин хиляди суха пара си останали неусвоени. Тогава Наско се възгещисал, дръпнал едно козче, ударил една голяма водка с малък портокалов сок, отворил широко прозорците на кабинета си и на крилете на един розов слон и два шарени дракона на бели точки записал ненормалния си клип и го пуснал, цитирам  – „в личния си комуникационен канал“, така щото да насочи вниманието на всички ни, че има 30 милиона и 400 хиляди лева за „ай гиделим“. (Да, знам какво означава „ай гиделим“, но го използвам за благозвучие)

Разбирате ли – Наско ни прави спонтанен пърформанс, кара ни да горим за културата посредством инфантилен клип и напукан на бело.

Ами, Насе – следващото ти изпълнение, например да ни провокираш да гледаме културната кино постановка „Нощ в музея“ с Бен Стилър и Оуен Уилсън в главните роли, може да е да се снимаш чисто гол от мазето в селото на баба си, докато ядеш компот от череши и ни пожелаваш щастлива Цветница. Аз лично за такова нещо и пари съм готов да дам!

 

«