« Върни се назад Публикувано на 24.12.2016 / 14:17

НА ВРЪХ БЪДНИ ВЕЧЕР ВРЪЧИЛИ НА БАЙ ХУЙ „ЗЛАТНАТА ОБУВКА“. СПРЕТЕ СЕ БЕ, МИЖИТУРКИ!

бойко борисовПремиерът в оставка Бойко Борисов получи „Златна обувка” за голмайстор №1 на коледния турнир за ветерани в комплекс „Царско село”. Както вече стана ясно, Борисов се появи на терена с екипа на Витоша (Бистрица) и дори вкара гол на Станимир Стоилов. Централният нападател на „тигрите“ направи хеттрик и даде две асистенции за победата със 7:4 в малкия финал срещу Левски. Трите гола донесоха на Борисов втори голмайсторски приз в турнира. Но този път за най-добрия реализатор домакинът Стойне Манолов даде и копие на „Златната обувка”.

На връх Бъдни вечер някакви типове, дето прекрасно знаят що за тюфлек – „футболист“ е лицето Бойко Методиев Борисов, връчили на известния като Бай Хуй „златната обувка“.

Спрете се, бе! И върху футбола се изплюхте с мижитурническите ви плонжове пред „златния цървул“. Нищо свято и почтено не остана покрай лицето Бойко Методиев Борисов в тая държава.

И като му дадохте „златната обувка“, к’во? Да не би шкембето му да отслабна? Или вие да си спечелихте „индулгенция“ пред Вожда Боко Тиквата от Банкя?

Долна история. Долна до потрисане.

EЙ ГО НА „ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛЕР“ – ГЛЕДАЙТЕ ЩО ЗА „ФУТБОЛ“ Е ТОВА, ЧЕ И ЗА „ЗЛАТНАТА ОБУВКА“!:

Afera.bg

«