« Върни се назад Публикувано на 07.11.2017 / 16:10

НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ! ОМРЪЗНА МИ НАЧАЛНИКЪТ НА СЪПРУГА МИ ДА ДЕРИБЕЙСТВА И ДА ГО КАРА ДА ЛОВИ РИБА!

pisna. ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯСлужба срещу рушвет

На вниманието на ръководството на Гранична полиция. Пише, Ви една разочарована жена-съпруга на Ваш служител, относно дерибействата на неговия пряк началник М.Ц.

Същият господин е пенсионер, който заема ръководна длъжност. Съпругът ми, работи в пункта на катерите в Козлодуй, който се намира на територията на АЕЦ. Дава 24 часови дежурства, които са 2 или 3 през ден, като в почивните дни той остава на работното си място, като понякога извършва ремонтни дейности по катера или най-необяснимото за мен – да лови риба за въпросния началник. Никой не смее да възроптае, защото служителите, които работят в Козлодуй получават ваучери от АЕЦ.

Ако някой надигне глава, той веднага е преместван в базите на катерите във Видин, Лом или Ново село и заместен от послушници. Това нещо се прави от въпросният инспектор М.Ц. Омръзна ми, съпругът ми да се прибира от работа психически смазан.

Мисля, че пенсионери не трябва да са държавни служители при тази безработица в Северозападният регион, в частност гр.Видин.

Милена Иванова

«