« Върни се назад Публикувано на 21.08.2022 / 20:22

НА ВНИМАНИЕТО НА РУМЕН РАДЕВ! СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА „АВТОМАГИСТРАЛИ“, КОЕТО МАЧКА НАРЕД С: „АЗ СЪМ ПРАТЕН ОТ ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ!“

На 24.07.2022 АФЕРА публикува:

БРУТАЛЕН СКАНДАЛ! СЛУЖИТЕЛ НА БАБХ РАЗМАХВА ОРЪЖИЕ КАТО МУТРА НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“ И ПЛАШИ С УБИЙСТВА! ТУРЦИЯ С НОТА, ЗАРАДИ ХАОСА НА ГРАНИЦАТА!

https://afera.bg/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D1%85-%D1%80%D0%B0%D0%B7/

Лицето от БАБХ, който размахва пистолет, изживявайки се като шеф на наказателна бригада, е Николай Едрев.

Сега затаете дъх!

В петък, 19 август т.г. служебният министър на благоустройството издава заповед за назначаване на същото това лице Николай Едрев за член на борда на „Автомагистрали“, разкри АФЕРА.

Според брилянтни източници на АФЕРА точно Николай Едрев, като назначен в борда на директорите на „Автомагистрали“, ще е „сивият кардинал“ там и ще върти на пръста си цялото дружество в услуга на менторите си, които са го набутали там.

Кои са менторите?

Първо, кадърът на „Продължаваме промяната“ Константин Бачийски, а по – нависоко – човекът, който кадрува цялата държава – Николай Копринков.

Преди да размахва пистолета в БАБХ, лицето Николай Едрев по време на предишното служебно правителство /преди идването на власт на ПП и коалиция/ е назначен за началник отдел  “Процедури, обществени поръчки и контрол на договорите” в “Автомагистрали” през месец юли 2021 година.

Според брилянтните източници на АФЕРА набутан от горепосочените ментори в „Автомагистрали“ без да има подобаващ ценз за това и без да има хабер от тази работа, отдела е създаден специално за Едрев.

Едрев навлиза в конфликти с голямата част от служители в други отдели и структури на „Автомагистрали“, в това число и с членове на борда, поради желанието му да се бърка и контролира работата им под предлог, че и изпратен там от „голямото началство“ за да следи всичко. Поведението му е като на „политкомисар“, държи арогантно, държи сметка на всички кой с кого се среща, пише доноси и притиска  ръководството, за да бъде назначена в дружеството и бившата му съпруга. /Виж публикуваните документи под материала!/

След поредица от скандали и оплаквания на служители, Николай Едрев е уволнен на 8.12.2021 г.

Скандално и недупостимо Николай Едрев след уволнението обсебва служебен телефон, лаптоп и служебен автомобил, за което е подаден сигнал от „Автомагистрали“ до полицията. Едрев продължава да не връща служебните автомобил, лаптоп и телефон, въпреки че лично е уведомен за присвояването и тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков. Рашков го играе обаче улав и нищо не прави по случая.

Най-скандалното е, че през това време, докато Николай Едрев е присвоил служебния автомобил, лаптоп и телефон, отново е намерено „правилно“ местенце за него и той вече е набутан като сътрудник на Константин Бачийски от ПП в Комисията по антикорупция в парламента.

Едва след като „Автомагистрали“ правят оплакване до парламента за невърнатото държавно имущество от Едрев, той връща присвоените автомобил, лаптоп и телефон.

Наглото поведение на Николай Едрев, докато се подвизава като началник отдел в „Автомагистрали“ стига дотам, че той даже не си подписва длъжностната характеристика, защото… не му харесвала и искал сам да си напише точките в нея, а докато се държи церберски със служители и ръководство на „Автомагистрали“  заявява, че: „Аз съм пратен от Върховния Главнокомандващ!“.

Тогава се стига дотам, че ръководен кадър на „Автомагистрали“ се обажда директно на президента Румен Радев за да го попита Едрев пратен ли е при тях от „върховния главнокомандващ“, на което Радев отговаря, че никого не е пращал там.

АФЕРА  алармира ментора на сегашното служебно правителство Румен Радев да проконтролира и спре безумните назначения, които се вършат от близки до него лица и които на практика го торпилират с подобни скандални протежета.

Защото очевадно на една ръка разстояние от Радев някой се взима вместо него за „върховен главнокомандващ“ и пробутва надлъж и нашир кадри като Николай Едрев. Защо са толкова нужни и „правилни“ тези кадри е ясно като бял ден. Особено пък за „Автомагистрали“.

Afera.bg

«