« Върни се назад Публикувано на 19.09.2022 / 20:12

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА! КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ „ПП“ И ЕКСОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ 5 ГОДИНИ ЖИВЕЕ С 00,00 ЛВ.! ДОХОДИ! ПРОВЕРКА НА НАП ПОКАЗВА, ЧЕ ЗА 5 ГОДИНИ НЕ Е ПОЛУЧИЛ И СТОТИНКА ДОХОД, НО НА ПОЖАР ИЗПЛАЩА 320 000 ЛВ. ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ БАНКА! ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ПРЕЗ ТЕЗИ 5 ГОДИНИ БЕЗ СТОТИНКА ДОХОД ПЪТУВАЛ ЛИ Е БЛАГОМИР КОЦЕВ В ЧУЖБИНА И С КАКВИ /НЕДЕКЛАРИРАНИ/ ПАРИ!

АФЕРА вече публикува разследвания за бившия областен управител на Варна Благомир Коцев, които може да прочетете в рубриката на сайта АФЕРА „Мишена“.

Прокуратурата се сезира по тях и образува проверка срещу Благомир Коцев.

Синът на печално известния варненски бизнесмен Рубин Коцев – Благомир Коцев понастоящем е кандидат – депутат от „Продължаваме Промяната“ и е пети във варненската листа, която е водена от ментора му Даниел Лорер.

На 24 февруали 2022 година лицето Благомир Коцев бе назначено за областен управител от тогавашния премиер Кирил Петков.

До този момент Благомир Коцев е съдружник и управител в следните фирми:

След като става областен управител, Коцев излиза от фирмите, което е задължен да направи като държавен служител, като на негово място в тях влиза сестра му.

Както вече писа АФЕРА, в качеството му на областен управител на Варна ДАНС отказа да даде допуск до класифицирана информация на Благомир Коцев и той така и безпрецедентно управлява – без да има допуск до класифицирана информация.

Разследване на АФЕРА показа и още по-скандални факти, свързани с кандидат – депутата на „ПП“ Благомир Коцев.

Проверка на НАП показва, че Благомир Коцев в продължение на пет години – от 2017 до 2021 година не е подавал данъчни декларации по чл. 50 от ЗДДФЛ и ако затова всеки счетоводител ще ви каже, няма нужда да подава такава декларация като собственик или съдружник във фирма, то следващия факт е от скандален – по-скандален!

В периода 2017 -2021 година Благомир Коцев, според проверка на НАП по чл.73 от ЗДДФЛ, се оказва, че НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ НИКАКВИ ДОХОДИ – НИТО СТОТИНКА!!!, както е видно от документа:

Същият при дадени обяснения по повод получаване на допуск за класифицирана информация, който му е отказан, дава нелепите аргументи, че „майка ми и баща ми ме издържат“.

Евтина тъпа лъжа, която ползва всеки селски тарикат – измамник.

Докато Благомир Коцев не е получил за пет години нито стотинка доход отникъде, както е видно, на пожар обаче той и фамилията му плащат задължение към банка от 320 000 лв., когато се осветиха далаверите около него и задълженията им към банката.

АФЕРА обръща и особено внимание на прокуратурата как окончателно да закове измамите на кандидат – депутата от „ПП“ Благомир Коцев – чисто и просто като проверка:

Нека прокуратурата да провери през изтеклия период 2017 – 2021 година лицето Благомир Коцев, което НЕ е получило нито стотинка доход отникъде пътувал ли е до чужбина без значение как – със самолет, кола, влак или велосипед – и така брилянтно ще се засече как така пътува лице без стотинка доходи! С какви пари – или пак „мама и татко“ издържат близо 50 годишен мъж, който на всичкото отгоре бе турнат за областен управител, а сега се пъне да бъде депутат!

Очаквайте утре само в АФЕРА – продължение по разследването на зулумите на Благомир Коцев, набутан във властта и в листата от лицето Даниел Лорер.

Afera.bg

«