« Върни се назад Публикувано на 15.03.2024 / 17:00

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И КПКОНПИ! КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ И БЕЗСКРУПУЛЕН, ЗА ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВАШ СЪС ЗАКОНА КАТО ЗАМ.-КМЕТ НА ОБЩИНА ВАРНА ДИАН ИВАНОВ! ДОКАЗАТЕЛСТВОТО!

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И КПКОНПИ

Колко трябва да си нагъл и безскрупулен, за да злоупотребяваш  със Закона и да не ти пука?

Колко трябва да си низък и примитивен, за да се мислиш, че си недосегаем?

Колко трябва да си самовлюбен, опиянен от власт и алчност, само и само  да си запазиш поста, като заместник-кмет?

Колко трябва да си лишен от елементарен морал, от нормална почтеност и да мачкаш само и само  да блеснеш в цялата си садистична гнусота?

Колко трябва да си подъл и низък, за да  спекулираш тъй брутално със Закона?

Колко трябва да си отмъстителен и уплашен за собствената си власт, за да лъжеш и мамиш тъй безогледно  и във Фейсбук, че нямало данни за несъвместимост със заеманата длъжност?

Ето това е той – Диан Иванов – заместник кмет в Община Варна.

На 09.02.2024 г.АФЕРА публикува следното:

НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ ПЪЛНОМОЩИЯТА НА ЗАМ-КМЕТА НА ОБЩИНА -ВАРНА ДИАН ИВАНОВ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА – СЪДРУЖНИК Е В ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО „ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ЛЕКС ИНС“ ООД! НА ВНИМАНИЕТО НА ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – ВАРНА!

Тогава написахме, че в конкретния случай по несъмнен безспорен начин се установява, че към датата на полагане на клетва – 13.11.2023, т.е. към началния момент на възникване на мандата, както и към назначаването му за зам.-кмет на Община Варна Диан Иванов (30.11.2023 г.) е вписан като съдружник на търговско дружество „Застрахователен Брокер Лекс Инс“ ООД.

Към  9 февруари 2024 година заместник -кметът на Община – Варна Диан Иванов е съдружник в търговско дружество „Застрахователен Брокер Лекс Инс“ ООД.

В случая се установява, че заместник кметът Диан Иванов не е изпълнил изискванията на чл. 41 ал.3 от ЗМСМА.

Тогава АФЕРА призовава Общинската избирателна комисия незабавно да се самосезира по случая със заместник – кмета на Община – Варна Диан Иванов.

Вместо да бъде освободен от работа от варнеския ПП/ДБ кмет Благомир Коцев който също е пред прекратавяне на плъномощията като кмет, заради съдружие в офшорки в Малта, за което се очаква решение на ОИК – Варна, „Топ адвоката“ – Диан Иванов, продължава да допуска грешка след грешка.

Ето, какво е сътворил „Топ адвоката“, „Малко се осрах, ама само по едната кълка“ :

Десет дни след публикацията на АФЕРА , на 19.02.2024 г. решава да прехвърли дружествения си дял от фирма „Застрахователен брокер ЛЕКС ИНС“ ООД на жената с която живее на съпружески начала, Надежда Каракашева. Договорът за продажба на дружествения дял е заверен от нотариус Тодор Милков.

Какво ще рече това? Този документ показва и доказва, че Диан Иванов не е изпълнил изискванията на чл.41 ал.3 от ЗМСМА и трябва незабавно да бъде освободен от длъжност.

Видно е от документите, който АФЕРА публикува, че фирмата е била активна и той  в действителност е  изпълнявал същинска търговска дейност по смисъла на закона. Диан Иванов е имал едномесечен срок да изпълни законоустановените си задължения, с които да премахне всички несъвместимости със заемания от него пост, но това не е направено.

 Неизпълнението на законоустановеното задължение по чл. 41, ал. 3 ЗМСМА на Диан Иванов е предпоставка за предсрочно прекратяване на правомощията му, като заместник-кмет на Община Варна.

За пореден път се обръщаме към кмета Благомир Коцев, незабавно да освободи Диан Иванов от длъжността – заместник кмет.

Прилагаме поредното доказателство в тази насока, ДОГОВОР ЗА ПРОДАЖБА НА ДРУЖЕСТВЕН ДЯЛ ОТ 19.02.2024 г.

ОЧАКВАЙТЕ ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ НА АФЕРА ЗА ИМОТНА ОБЛАГА В ПОЛЗА НА ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО, ПРОПУСКАЙКИ СРОКА ЗА ОБЖАЛВАНЕ НА ДЕЛО НА ВОС С ВИСОК ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС. КОЙ Е БИЛ АДВОКАТ ПО ДЕЛОТО?!…

afera.bg

«