« Върни се назад Публикувано на 24.10.2023 / 14:30

НА ВНИМАНИЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЗАПЛАШВА ПО МУТРЕНСКИ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ НЕГО, ВКЛЮЧИТЕЛНО, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВИ И С „АФЕРА“, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС АХМЕД ДОГАН!

На 22.10.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

На 22.10.2023 публикува:

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, НОВ СКАНДАЛ В ДПС – ВАРНА! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАПЛАШВА ОБЩИНСКИЯ И ИЗЗЕМВА КОМПЮТЪРА МУ! СЕЗИРАНО Е МВР!

На 23.10.2023 АФЕРА публикува:

ФИРМА НА ТЪСТА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЛАПВА 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ МОН, ОТ КОИТО ПРЕВЕЖДА САМО 8 МИЛИОНА КЪМ ТУРСКА ФИРМА СЪС СТРАННО ИМЕ „ФИРМА ЗА АНОНИМНИ ВЪНШНО ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ“. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 20 МИЛИОНА ЛЕВА

На вниманието на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и Делян Пеевски!

След поредицата от статии в сайта АФЕРА, който отрази истината, такава, каквато е в ДПС – Варна, усещайки напрежението и бурята, която се развихря в организацията на ДПС – Варна, областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков не само не смири поведението си, но и удвои грубото отношение към съпартийците си, ползвайки мутренски прийоми.

Заплахи се отправят към всеки, дръзнал да застане срещу него и арогантните му мутренски методи на управление на организацията на ДПС във Варна, като зад заплахите, че след изборите лично ще вземе на главите на всички чрез почетния председател на ДПС Ахмед Доган, Сали Табаков ползва непрекъснато името на „почетния председател на ДПС“.

След като иззе абсолютно по мутренски компютъра на общинския председател на ДПС – Варна, областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков  чрез охраната си е счупил шкафа на секретарката на организацията на ДПС в район Одесос и грубо е влизал и в лаптопа и, свидетелстват пред АФЕРА потресените съпартийци на Табаков.

Варненската организация е вдигнала ръце от мутрафонското поведение на областния си председател на ДПС – Варна и депесарите непрекъснато се питат – докога ще продължава това съсипване на организацията и защо не реагира Делян Пеевски, който не приема такъв начин на действия и управление.

Депесарите чакат разрешение на скандалната ситуация в ДПС – Варна и очакват реакция от висшето ръководство на партията.

Общинските организации на ДПС – Варна са притеснени, че областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков на всяка дума заплашва с името на „почетния председател на ДПС“ и чакат незабавна реакция от страна на Делян Пеевски, който както е видно оперативно ръководи ДПС.

Общинските организации на ДПС НЕ ЖЕЛАЯТ НИТО МИНУТА ПОВЕЧЕ САЛИ ТАБАКОВ ДА БЪДЕ ТЕХЕН ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ И ОЧАКВАТ МОМЕНТАЛНА РЕАКЦИЯ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС!

През годините областният председател на ДПС Сали Табаков винаги е оправдавал мутренското си брутално поведение с това, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган стои лично зад гърба му. В момента той отново плаши хората с името на почетния председател на ДПС и как чрез него ще се разправи с всеки, който е против методите му на действие.

Освен Сали Табаков обаче, и аз познавам почетния председател на ДПС Ахмед Доган, и съм сигурна, че той не толерира подобно мутренско поведение, което демонстрира злоупотребяващия с името му Сали Табаков. И съм още по-убедена, че това, че почетния председател не толерира подобно управление на която и да е организация на ДПС, ще стане много скоро категорично ясно.

По отношение на заканите към сайта АФЕРА и мен, Веселина Томова, ще кажа единствено, че както аз, така и сайта ми АФЕРА, винаги са служили на ИСТИНАТА.

АФЕРА 15 години е доказала, че този живот е за смелите и кой, как и по какъв начин ще се разправя с нас, пък бил той и Сали Табаков, си е негова работа. Нека да опита, като ще води саваш /от турски – война/, но който е тръгнал срещу АФЕРА все е загубил. Защото нашата работа е да вадим истината на светло и в полза на обществото.

Още в началото на годината АФЕРА единствена показа истинското лице на Сали Табаков наяве и предупреди, че ще се стигне дотук. Тогава и едно друго лице, подобно на Сали Табаков, си позволи да ми крещи по телефона: „Ти даваш ли си сметка срещу кого тръгваш?“, имайки пак предвид почетния председател на ДПС. Тогава тряснах телефона. Защото истината ми е по-важна от това някой да ме плаши с „почетния председател“, който със сигурност няма и представа по какъв мерзък начин злоупотребяват с името му.

В момента Общинският председател на ДПС – Варна Рюян Ризов търси Сали Табаков за да вземе ключа от общинския щаб на ДПС на ул. Дрин, но Сали Табаков се крие.

Ситуацията в ДПС – Варна е крайно нажежена и хората чакат незабавната реакция на ръководството на ДПС, защото повече и миг не могат да търпят мутренското управление на областния си председател Сали Табаков.

Веселина Томова

«