« Върни се назад Публикувано на 09.02.2024 / 21:42

НА ВНИМАНИЕТО НА ПЕЕВСКИ, МВР, ДАНС, КПКОНПИ! ОЗАПТЕТЕ ОНБАШИЯ „КЕШ“ В „НОВО НАЧАЛО“, КОЙТО ВЛИЯЕ НА ОИК-ВАРНА В ПОЛЗА НА ПП/ДБ ЗА РЕШАВАНЕ КАЗУСА С ОФШОРКИТЕ НА ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ!

Някои журналя се превъзбудиха, понеже са откровено тъпи и пищят: „Варненският кмет остава!“, визирайки решение на ОИК – Варна във връзка със сигнал за отстраняването му заради участието на Благомир Коцев в търговското дружество Aspen Maritime Investment Inc.,  регистрирано на Маршаловите острови.

ОИК – Варна излезе с решение, че отказва да прекрати правомощията на кмета на Варна по този казус.

Безхаберните наплатени слуги на ПП/ДБ журналя обаче пропускат факта, че това решение няма нищо общо със сигнала за 11-те офшорки в Малта, в които има съдружие варненският ПП/ДБ кмет Коцев и по този казус ОИК – Варна още не се е произнесла и се чака решение.

В тази връзка АФЕРА сигнализира и обръща особено внимание на Делян Пеевски, МВР, ДАНС и КПКОНПИ, тъй като комисията на ОИК – Варна е подложена на натиск и други неприятни, некоректни действия от лице от така нареченото „ново начало“, за което ореваха ортакъла от една партия.

Нека Делян Пеевски, който призова за пълно осветяване на всички користни процеси в българската политика, да озапти варненският онбашия „Кеш“ в „новото начало“, който с всички начини и средства притиска и прави опит ОИК – Варна да вземе решение относно казуса с офшорките в Малта на варненския кмет Благомир Коцев в негова полза, респективно в полза на ПП/ДБ.

МВР, ДАНС и КПКОНПИ да бъдат така добри да не се правят на глухи и кьорави и да проследят въпросния онбашия „Кеш“ – как точно комплиментира и какви точно взаимовръзки има с ПП/ДБ и какво точно предлага и иска срещу гласовете на „новото начало“ в ОИК – Варна.

Като проклрамирате „ново начало“, хубаво е да си озаптите първо онбашията „Кеш“, защото във Варна патки не пасем и след като вие не може да го спрете, то ще се наложи ние да го заковем. С факти и доказателства.

В момента натиска върху представители на ОИК – Варна от онбашия „Кеш“ по отношение на решението на ОИК – Варна във връзка с прекратяването на пълномощията на варненския кмет Благомир Коцев е недопустимо и е нагло закулисно лобиране /сещате се и с какви средства/ в полза на ПП/ДБ Благомир Коцев.

Гласовете на „новото начало“ в ОИК – Варна в полза на ПП/ДБ варненския кмет срещу …., плюс искания за уволнения на лица, които онбашията мрази, от позиции, които заемат.

Всичко това, което в момента се разиграва в задкулисието на ОИК – Варна следва да е обект за разследване.

И АФЕРА призовава институциите, които имат ресурса, да го направят.

А ръководството на партийното „ново начало“ да сложи на мястото му онбашията си и да му обясни, че „ново начало“ не означава единствено „кеш“, мръсни сенчести движения с натиск и търговия с влияние и арогантно продаване на гласове.

На снимката: Кадър от машинка, който изстрелва книжни банкноти, неистински, посипали пода, но това е илюстрация как онбашията „Кеш“ от „ново начало“ във Варна демонстрира ценностната си система.

Afera.bg

«