« Върни се назад Публикувано на 02.09.2022 / 10:56

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР! ПУБЛИЧЕН ДОМ НА САТАНИСТИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. ЖИВЕЯ МЕЖДУ ПРОСТИТУТКИТЕ И САТАНИСТИТЕ.

ЖАЛБА

До Кварталния Инспектор

На район Център / Триадица

Гр. София

Ж А Л Б А

Илиана Проданова, ул. Солунска 61

Ще ви запозная накратко как „живеем“ ние в края на Софийската улица Солунска през последните двайсетина години:

  1. Започва се с продължителен запой и друсане в кръчмата на ъгъла на бул. Ботев и ул. Солунска – ул. Солунска № 65. Дейностите продължават до малките часове на следващия ден. Придружени с истерични смехове, крясъци и хвърляне на бутилки.
  2. След това, в ранните часове на следващия ден, се тръгва по близките улици, както и по ул. Солунска включително, където високо-децибелните звуци продължават. Никой не може да спи почти през цялата нощ. И това е всяка нощ.
  3. После, се застава на опашка пред ул. Солунска 61, като дивашките смехове и крясъци продължават. Чакат си реда, за да ползват услугите на публичния дом от партерния етаж.

Опашката никога не свършва, тъй като до сутринта пред входа спират коли, от тях излизат клиенти, ползват услугите на вертепа, а след тях идват други.

  1. Как протичат самите услуги: проститутките цяла нощ стоят на улицата и крещят по клиентите, за да ги привикат. В самия бардак цяла нощ се слушат чукане с токчета, силно пъшкане, високи гласове, местене на мебели, блъскане на врати и прозорци. Малка подробност е, че служителките на заведението са на разположение денонощно и тълпите влизат на талази и през деня, и през нощта.
  2. Има и екстри. На третия етаж в същия вход се провеждат по няколко пъти в денонощието сатанински ритуали. Те включват заклинания, които се говорят със зловещи гласове – първо от един или няколко мъже, после от един куп женски гласове. Всичко това се придружава отново от тропане, влачене на мебели, блъскане на врати и прозорци. И завършва с групова оргия, в която участват поне трийсетина човека.

От къде знам всичко това ли?

Имам неблагоразумието да живея на посочения адрес:  ул. Солунска 61 – на втория етаж. Между проститутките и сатанистите.

А живея тук, понеже тук съм се родила. Живея с престарелия си вуйчо и осиновената си дъщеря. На всичкото отгоре съм държавна учителка. Все неща, които според днешните стандарти, са еретични. И бивам надлежно наказвана за дързостта си да продължавам да живея у дома си.

Посвещават ми се специални показни акции, включващи заплашителни крясъци, демонстративно блъскане на всичко във всичко, тичане, скачане, писъци и много други. Нещо повече: съвсем откровено бях посъветвана от председателката на кооперацията ни: „да си ходя, докато не е станало късно“. На мен ми звучи като заплаха. А на вас? Председателката обитава третия етаж и действат задружно със съдържателката на първия.

Как мислите, това достоен живот ли е за самотна осиновителка – държавна учителка, изрядна в спазването на законите и плащането на данъци?!? Да не говорим за останалите жители на описания район, които дори не смеят да се оплачат!

Защо аз смея да се оплача ли? Ами понеже това нашето, така или иначе, не е живот. Това е бавно, мъчително и садистично убиване. И си спомням често поговорката: „По-добре ужасен край, отколкото ужас без край“.

Като порядъчен гражданин на Република България настоявам:

  1. Да бъде затворен публичният дом на партера, на ул. Солунска 61, като собствениците, съдържателите на заведението и техните клиенти понесат силата на закона за всички несгоди, които са причинили на завареното население – през последните поне двайсет години.
  2. Да бъдат прогонени сатанистите от третия етаж на кооперацията на ул. Солунска 61 и да понесат цялата сила на закона за терора, на който са ни подложили.
  3. Да бъде затворена окончателно и безвъзвратно кръчмата на ул. Солунска 65, като се потърси строга отговорност, както от собствениците на заведението, така и на тълпите, които го ползват ежедневно и еженощно.

В края на краищата, нали живеем уж в Европейска столица? Кое от гореописаните събития е европейско? Според скромната ми обща култура, всичките гореописани събития са предмет на Наказателно-процесуалния кодекс.

Очаквам бързи и адекватни мерки по привеждането на посочения район в нормално за живеене място – без криминални елементи и откровено болни психопати.

понеделник, 29 август 2022 г.

София, Солунска 61 /

Илиана Проданова

«