« Върни се назад Публикувано на 20.08.2023 / 21:15

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР МИНИСТЪРА! СИГНАЛ ОТ ПОЛИЦАИ ОТ ХАСКОВО: „НОВИЯТ“ ДИРЕКТОР НА МВР – ХАСКОВО Е ТОЛКОВА ПРОБИТ, ЧЕ НЯМА ПОВЕЧЕ НАКЪДЕ. НИКОЙ ОТ КОЛЕГИТЕ НЕ ИСКА ДА РАБОТИ С НЕГО!“

В редакцията на АФЕРА се получи сигнал, който публикуваме дословно на вниманието на МВР министър Калин Стоянов, „Вътрешна сигурност“, както и на ДАНС!:

„Здравейте, г-жо Томова, пиша Ви от името на колегите от МВР- Хасково. Желая да остана анонимен и само Вие можете да ни помогнете.

От ПП Кирил Петков и Асен Василев ще назначат за директор на регионалната дирекция на МВР – Хасково най – корумпирания и пробит човек в цялото МВР, казва се Недан Хаджиев и е известен с чадъра, който дава за контрабанда, карго и трафик на бежанци. Докато беше директор обществена тайна е, че има участие в заведението „Плаза“ с Иван Каракачана и Димо Златаря  и че наскоро са закупили имот за над 2 милиона лева в центъра на Хасково.

Има доклади, които ако може да проверите във „Вътрешна сигурност“ и ДАНС, в които  всичко е изтъкнато, но се прикрива.

Ако го сложат и стане директор, това ще краят на Хасковската полиция. Никой от колегите не иска да работи с него, толкова е пробит, че няма от това повече накъде.  

Вече започнаха да излизат статии в „Таран“ и в „Блиц“ за назначенията, моля Ви, ако имате възможност да ни помогнете! Вие можете да го осветите и да призовете „Вътрешна сигурност“ и ДАНС да изкарат наяве каква информация постъпва за това лице.

Предишния началник В. К., за него бяха дадени 500 000 лв. на министър Р. за да го направят директор на ГДНП.

Ние искаме само да си вършим задълженията без натиск от такъв човек. Всеки друг да е, но не и този корумпиран човек, благодаря Ви предварително от името на всички колеги, надявам се да ни помогнете,

С уважение: МВР Хасково“

afera.bg

«