« Върни се назад Публикувано на 26.07.2023 / 22:18

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР МИНИСТЪРА! ОТВРАТИТЕЛНО БЕЗОБРАЗИЕ НА ПОЛИЦАЙ! ЗАРАДИ ЧАСТНИЯ СИ БИЗНЕС ТЕРОРИЗИРА ГРАЖДАНИН ПО БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАЧИН! „АФЕРА“ НАСТОЯВА ЗА НЕЗАБАВНОТО МУ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ!

Безобразно и отвратително поведение демонстрира младши автоконтрольор при ОДМВР Разград, Сектор Пътна полиция – Светослав Христов Цанев, разкри АФЕРА.

Въпреки че е полицай, въпросният Светослав Христов Цанев върти частен бизнес, като поставя кафе машина на автогарата в Разград. На същата автогара обаче бизнес с кафемашина прави и Мехмед Селим Мехмед. И тъй като Мехмед Селим Мехмед е конкуренция на полицая и бизнеса му върви по-оборотно, полицаят Светослав Христов Цанев търси всякакъв начин да се саморазправи с Мехмед Мехмед.

След като прилага типични полицейски прийоми спрямо Мехмед Мехмед, младши автоконтрольорът при ОДМВР Разград Светослав Христов Цанев, взел на мушка конкурента си, на 25 юли т.г. в 22,29 часа спира автомобила на Мехмед Мехмед и му прави брутална проверка, включително за алкохол и наркотици. След като всичко очевадно е изрядно, полицаят успява да открие… „значителна техническа неизправност“ на МПС на Мехмед.

И каква е тази „значителна техническа неизправност“?

„Не свети задна лява габаридна светлина на автомобила и не е осветена задна регистрационна табела на автомобила“.

За тази „значителна“ /?!?/ неизправност полицаят, който има частен бизнес на територия, на която Мехмед Мехмед му е конкуренция, взема талона на автомобила, регистрационния номер на колата и на практика я спира от движение.

Тъй като автомобила е с варненска регистрация, за да влезе в движение, сега трябва Мехмед Мехмед да регистрира автомобила в КАТ – Варна и да мине технически преглед.

Всичко това, разбира се, коства време, нерви, както и препятстване на бизнеса на конкурента на полицая, който върти частен бизнес с кафе машини.

АФЕРА направи своя справка и установи, че за такова нарушение са недопустими подобни драстични наказания, осъществени от въпросния разградски полицай.

Същият е известен с нагло и арогантно поведение, приложено не само спрямо Мехмед Мехмед.

АФЕРА настоява незабавно да бъде образувана проверка за безобразното отвратително поведение на полицая Светослав Цанев, който очевадно е действал от злостни подбуди, обслужващи частния му бизнес интерес и да бъде дисциплинарно уволнен от МВР.

Защото или си полицай, или си продавач на кафе. Няма как да си и двете, че и на всичкото отгоре да ползваш МВР за да се саморазправяш наказателно с бизнес конкуренцията си.

АФЕРА ще следи изкъсо реакцията на МВР министъра по случая.

Afera.bg

«