« Върни се назад Публикувано на 21.08.2023 / 14:48

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС! РАЗСЛЕДВАНИЯТ ЗА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ЗОВЕ ЗА „ВАРНЕНСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА“, КОЯТО С РАКЕТИ „ИСКАНДЕР“ И „ЯДРЕНА ГЪБКА“ ДА УНИЩОЖИ „СОФИЙСКИТЕ ПЕДАЛИ“ И ДА ДОВЪРШИ „ЗАПОЧНАТОТО НА 9 СЕПТЕМВРИ ’44“

След като стана обект на разследване от ДАНС заради данни за организиране на финансова пирамида, собственикът на Исторически парк – Ивелин Михайлов е на път да се превърне в оперативно интересен и за службите, отговорни за националната сигурност.

Повод за подсиленото наблюдение над афиширащия се като заклет патриот и родолюбец финансов аферист са изяви на Михайлов в различни социални мрежи и информационни канали и по-точно негови екстремистки послания в тях.

Там той зове към сепаратизъм, въоръжаване и прочие действия.

До АФЕРА достигнаха няколко доста смущаващи чата, от които лъха на краен войнствен психо патриотизъм, който според нас е достатъчно основание да раздвижи освен Държавната агенция по национална сигурност, но и ДА „Разузнаване“ и Служба „Военна информация“, например.

За да вържат призивите с реалността, спец. органите трябва само да се разходят до фактически частното село Неофит Рилски и околността, където ще ги посрещнат т.нар. “Пазители”, разхождащи татуирани мускули с брандирани джипове, като една добре организирана частна армия. На този фон ракетите „Искандер“ и „ядрената гъбка“, с които Михайлов заплашва „софийските педали“, ако не слушкат, бързо ще се превърнат в достатъчно основание той да стане интересен за отговарящите за националната сигурност, барабар с призивите му за създаване на Варненска народна република.

АФЕРА нееднократно вече подсеща прокуратурата да си свърши работата по финансовите дела на лицето Ивелин Михайлов, които година и половина отлежават без движение. Да не се окаже накрая, че пак ще сме прави, когато се чуе пукотевица откъм Историческия парк, защото докато прокуратурата, ДАНС и психиатрията са спали, някой се е въоръжавал под носа им.

Защото що е рекла АФЕРА, все е вярно…

Afera.bg

«