« Върни се назад Публикувано на 07.07.2017 / 13:12

НА ВНИМАНИЕТО НА ВАРНЕНСКИТЕ СЪДИИ, ОСЪДИЛИ „АФЕРА“, ЧЕ МИШО ШАМАРА НАПИСА, ЧЕ ЯНЕ Е „ПЕНДЕЛ“: СЪВЕТНИКЪТ НА БОРИСОВ БИЕ, КОЛИ С НОЖ СВОЙ РАБОТНИК, ДОКАТО СЕ ХВАЛИ, ЧЕ НАЗНАЧАВА СЪДИИ И ВКАРВА В ЗАТВОРА ШЕФА НА ДАНС

яне яневСедиш си покрай реката и хоп! – покрай теб минава поредния „труп“ на поредния враг…

АФЕРА публикува материала на сайта www.bnews.bg на вниманието на варненските съдии, които безпрецедентно и изобщо НЕ поръчково „опраскаха“ сайта АФЕРА, защото публикувал статус на Мишо Шамара във Фейсбук, където Шамара написал, че Яне Янев е „пендел“ и прочие, и прочие…

Преди дни АФЕРА публикува и как друго лице, заради което бе „опраскана“ АФЕРА от варненските съдии – Недялко Недялков, САМ призна и написа, че „имал вестник „Галерия“, нещо, заради което се тъжеше, че АФЕРА лъжела и го наклеветила, и така лъсна КОЙ Е ЛЪГАЛ в съда и как „варненска съдебна околия“ коленичи пред лъжата.

Четете, съдии, четете, и идете в църквата да запалите свещ за „чистата“ си съвест! Нищо, че и сега битият пак ще е виновен:

яне яневДокато се хвали, че назначава съдии и вкарва в затвора шефа на ДАНС

ЕКСКЛУЗИВНО! Личният съветник на Борисов – Яне Янев бие и коли с нож свой работник докато бъхти на нивата! (СНИМКИ)

Яне Янев ме намушка с нож в ръката, заплаши ме, че ще ме заколи и погребе без никой да може да ме открие. Това каза днес пред репортер на Pirinsko.com потърпевшият от среднощния екшън в Сандански Борислав Лазаров известен в село поленица, като Боби – Бирата.

18-годишният тинейджър работил, като косач на нивите на известния политик и общественик Яне Янев, който отглежда крави и обработва хиляди декари земеделска земя в района на община Сандански. Снощи около 22:10 часа в РУ-Сандански е получен сигнал от ЦСМП-Сандански за постъпило лице с порезна рана в областта на ръката. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че се касае за 18-годишен младеж от с.Поленица, по негови данни, пострадал при скандал в с.Горни Цалим, общ.Сандански. За случая е уведомена РП-Сандански. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

По думите на младежа скандала с Янев е ескалирал, след като си потърсил парите за изработените дни и заявил, че на другия ден не може да отиде на работа в село Г. Цалим. Тогава Янев с помощта на шофьора си И.П. започнали да го налагат, като впоследствие Яне Янев извадил нож и го намушкал в ръката.

„След като бликна кръвта, Янев ме заплаши да не подавам сигнал в полицията, защото никой не може да ми помогне. Той бил назначил шефа на полицията в Сандански, шефа на съда в Петрич, както и вкарал в затвора шефа на ДАНС“, допълни Б. Лазаров. Пред репортер на Pirinsko.com Борис Лазаров показа улики – скъсана тениска напоена с кръв и медицинско свидетелство. Любопитното в случая е, че служителите на РУП-Сандански не са взели предвид тези веществени доказателства.

Потърсен за коментар от медиите Яне Янев отрече твърденията на Б. Лазаров, като потвърди, че същият е работил при него, бил е пиян, като най-вероятно се е самонаранил от дъската на косачката, за което биха могли да потвърдят останалите свидетели присъствали на място. Не съм го докосвал моята сила е в словото, коментира още Яне Янев.“

Afera.bg

«