« Върни се назад Публикувано на 10.09.2023 / 12:21

НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ УПРАВЛЕНСКИ ПЛАНКТОН. НАТО ТЕХНИЧЕСКИ, ТАКТИЧЕСКИ И УПРАВЛЕНСКИ ЗАГУБИ ВОЙНАТА С РУСИЯ

Страните от Г-20 не признаха Русия за агресор и в декларацията си и фактически отрекоха правото на Запада в ситуацията в Украйна и по отношение на зърнената сделка. При това в присъствието на целия западен антураж. Припомням, че в Г-20 членуват всички държави от Г-7 и БРИКС. Плюс ЕС, вече и АС (Африканският съюз, приет в Г-20 вчера).

Това означава, че Колективният колониален Запад или ще се подчини на предимството на държавите в света, които искат друго отношение към Русия и Украйна и изобщо към всички теми на световния дневен ред, или отиват на голяма война срещу целия останал свят, каквато впрочем нямат абсолютно никакви шансове да спечелят.

Моето мнение е, че тази декларация не само е удар по Запада, дипломатически удар, а конкретно отхвърляне на политиката на Запада. Щом се отхвърля темата Украйна, значи се отхвърлят всички други геополитически решения на Запада.

За Украйна, по скоро за поробилият Украйна продемонски режим, тази декларация е ясен знак, че фикцията, с която се облъчва света по причините за тази война, свършва.

Светът знае истината за Украйна и това не е напечатаната в нечия високотехнологична скъпоструваща корпоративна канцелария, която представлява уродливо изкривяване на историята, на идеологията, на смисъла на държавите.

Вчера, на футболния мач между Украйна и Англия в Киев, квалификация за Евро 2024, активните реклами по рамката на терена почти през цялото време излъчваха поздрава Слава на Украйна, който е историческият поздрав на украинските НАЦИСТИ.

Представете си мач на Германия, на който се прожектира Хайл Хитлер и ще разберете значението.

Все още малцина извеждат факта, че НАТО технически, тактически и управленски загуби войната с Русия. Както висшето, така и нисшето командване на НАТО показа завидни неумения да води война с Русия. От откровено погрешни разчети на силите на противниците до открито зловредие, командващите алианса демонстрираха немощ, а техническата част на НАТО се оказа лесна плячка за противника.

България като член на алианса кога ще направи тези изводи и ще преразгледа участието си в съюз, който не може да води успешно война, ако противникът не е легнал по корем.

САЩ, най-големият потенциал на НАТО, за пореден път не успя да извърши опит за хиперзвуково оръжие на космическия аеродрум Кейп Канаверал онзи ден. Опит! Докато Русия вече използва хиперзвукови оръжия в бой, и докато с такива успешно преминали тестовете разполагат Китай и Северна Корея.

Някои от висшите командири на НАТО говорят невероятни глупости, за които няма оправдание. Този алианс е умрял, колко пъти го казвам.

Значи в свръхзвуковата гонка САЩ изостават от Русия с около 15 години, увеличи се изоставането след поредния неуспешен опит. Европейските армии изостават по този показател от Русия с 20-30 години за Германия и Франция. За България изоставането е 100 години, защото управлението на евро-атлантиците ни върна 150 години назад. Като теглим чертата излиза, че страните от АТР превъзхождат НАТО в супер важен показател.

Как да се коментира тогава натовския строй и с какво да се рекламира?

Анастасия Гешева

«