« Върни се назад Публикувано на 29.10.2023 / 19:51

НА БАЛОТАЖ ВЪВ ВАРНА ДВАМА ЗАВИСИМИ, КЛИЕНТИ НА ПРОКУРАТУРАТА, ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТ! ВСЯКА ВАРНА СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРИТЕ!

На балотаж във Варна отиват кандидатите за кмет от ГЕРБ Иван Портних и от ПП/ДБ Благомир Коцев.

И двамата ЗАВИСИМИ, КАКТО И ДВАМАТА С ОБРАЗУВАНИ ДОСЪДЕБНИ ПРОИЗВОДСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И КОРУПЦИЯ – единият, като досегашен кмет, другият – като екс областен управител на Варна, назначен от простотоКиро.

Благодарение на безумната егоцентричност и схеми зад кулисите, Коцето от Възраждане издигна потресаващо безлична кандидатура на Коста Стоянов, която на този фон от трагични откъм корупция и зависимости негови опоненти, додрапа до … третото място. Въпреки налят корпоративен вот.

Сол та…ка на Борислав Гуцанов, некой си Раличков, издигнат удобно в полза на Симбиозата, за да губи БСП, което Гуцанов прави от години във Варна, е с традиционно печален резултат.

Бизнесмените, които издигнаха абсолютно нефелен дебелошкембелия масон, са далеч назад, но тях им беше важно да влязат в Общинския съвет, за да извиват там ръце и вратове.

Така Варна, която гласува, както предвиди АФЕРА с НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ, ще бъде управлявана от ЗАВИСИМ КМЕТ, КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА!

63 ПРОЦЕНТА ОТ ВАРНЕНЦИ НЕ ПРИПОЗНАВАТ НИТО ЕДИН ОТ КАНДИДАТИТЕ И НЕ ГЛАСУВАХА!

Сега започва НАДДАВАНЕТО С ОГРОМНИ КИНТИ, СДЕЛКИТЕ И ПАЗАРЛЪКА КОЙ НА КОГО ОТ ДВАМАТА ЗАВИСИМИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА ТЕСТОВЕ ЗА УПОТРЕБА НА НЯКОИ СУБСТАНЦИИ, ЩЕ ПРЕЛЕЕ ГЛАСОВЕ.

Наблюдавайте и коцетата как яко ЩЕ ДООСРЕБРЯТ на балотажа. Във Варна търси само парата, схемата и далаверата.

Всяка Варна си заслужава измекярите.

….

В София на балотаж отиват Васил Терзиев от ПП/ДБ и Ваня Григорова от БСП, също при позорна ниска избирателна активност.

Afera.bg

На снимките: Вляво – ГЕРБ Портних, вдясно – ПП/ДБ Благомир Коцев

«