« Върни се назад Публикувано на 30.05.2022 / 8:38

НАЦИСТИ! БИЛО ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР! СЛЕД КАТО ЗАЩИТАТА НА НАЦИСТКА ИДЕОЛОГИЯ И МАСОВИ УБИЙСТВА Е ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯ ИЗБОР НА ЕС И НАТО, МОЯТ ИЗБОР Е ДА СЕ РАЗГРАНИЧА ОТ ТАЗИ ПСЕВДО ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

Дадохме и самолетите си, въпреки предупрежденията на Русия!

В крайна сметка дадохме и всичките си щурмови самолети след направен основен ремонт и натовски ъпгрейд. Оказа се, че в българският парламент има пълен консенсус по отношение на управляващите и опозицията за подкрепа на нацизма в Украйна. Било цивилизационен избор! Ами след като защитата на нацистката идеология и масовите убийства в поредната държава-жертва е цивилизационния избор на ЕС и НАТО, моят избор е да се разгранича от тази псевдо цивилизация.

А на нашите политици, държавници и други бърборковци ще кажа само едно: Всяко нещо си има цена! Стрелките на часовника се въртят и всеки от вас ще си плати по един или друг начин за своите действия и бездействия. Българската политическа система се провали и превърна страната ни в пепел. Зная, че сега не го виждате и не го усещате, но така не го усещаха и украинците. Ще дойде и нашия ред да си платим!

БСП, ГЕРБ, ДПС, ПП, Демократична България – национални предатели. Нацисти!

Николай Марков

«