« Върни се назад Публикувано на 06.06.2024 / 9:28

НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНАТА BTV И НАПАДАТЕЛНАТА КУХАРЩИНА ЦЪНЦАРОВА

Цънцарова е много сладка. Аз я харесвам, когато сутрин хапна малко шоколад. Приятно личице, огромно самочувствие, нападателна кухарщина, която на моменти предизвиква смях и тъга у зрителите…

Но най-много се забавлявам, когато Цънцарова влиза в ролята на анализатор, тогава атмосферата в студиото е ментална катастрофа!

Целта на национално-безотговорната bTV беше да превърне интервюто с Костадинов във фарс, да го обвини в лъжа, и да профука ефирното му време. Само че тази тактика не променя истината.

А истината е, че България се въвлича в конфликт, който не е наш. Това е война между Русия и САЩ на територията на Украйна. Война-бунт от страна на Русия срещу глобалната доминация на САЩ. Стратегията на САЩ за запазване на хегемонията, придобита след края на Студената война, е потискане на регионалното лидерство, тъй като всяко регионално нарастване е претенция за глобално значение.

Проблемът на САЩ е възпирането на Русия, но това е познат проблем.

Непознатият проблем е Китай, който не е Русия, и чийто мащаб е непреодолим. Преодоляването на Китай може да се случи само чрез биологично оръжие и аз съм сигурна, че подобни стратегии се обмислят. Дали ще се приложат е друга тема.

Много внимателно изучих документите на т.нар. Пандемично споразумение, за което СЗО настоява. Но друг път ще ви разкажа подробности за него.

А блондинката Цънцарова какво говори няма никакво значение за никого.

Калина Андролова

«