Публикувано на 19.05.2022 / 8:30

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ОПОСКАХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ И НИ НАТРЕСОХА МИЛИАРДИ НОВИ ДЪЛГОВЕ!

В цял свят правителствата прилагат мерки, с които да помогнат на населението си, само в България правителството се занимава с лъжи и мерки за помощ на Украйна! Експертите направиха на пух и прах обявените антиинфлационни мерки, но мълчат за най-важният проблем!

Какъв е най-важният проблем?

Най-важният проблем е, че харвардските хубавци опоскаха фискалния резерв и ни натресоха няколко милиарда нови дългове с високи лихви! За добавка прекратиха доставките на евтин газ от Русия и ни натресоха скъп американски газ от дЕдо им Бай Дън.

Национални предатели отвсякъде погледнато!

Димитър Байрактаров

Коментари 22 за
“НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ОПОСКАХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ И НИ НАТРЕСОХА МИЛИАРДИ НОВИ ДЪЛГОВЕ!”

 1. Няма да взимаме нови дългове. В държавата има достатъчно пари, защото „сме богата държава“. Това са част от лъжите на Кирчо и компания. Обезкостиха държавата тия измамници. Дойдоха тук сал да КЕШИРАТ. Вече и децата на България са обречени на мизерия…

 2. Тодор Живков:
  „Още на пленума на БКП, когато ме свалиха с преврат, казах: Сега идва най-страшното за България. Мафията ще управлява на всички нива.Те ще си избират правителствата, депутатите и съдиите. Народа ще живее в робството на 5-6 фамилии и подставени лица. България ще обезлюдее ще остане територия на МАФИЯТА и така ще бъде продадена и ще загине!!!“.

 3. ПКИРЧУ и подобните МУ…да НЕ ЗАБРАВЯМЕ и Винету!!!Когато си ОПАСЕН за Родата ми и Твоята Рода е ОПАСНА!!!
  ХЛЕБАРКАТА ражда ХЛЕБАРКИ а не ПЧЕЛИ!!!

 4. Киро Еничар-ина не го било страх .
  Той смело предлага гъза си на площада за всенародно обслужване .
  Смелчага надрусан яко с хероина подарък му от неговия кумир Шута Зеленясал .

 5. Като добре с парите, трудно различаваш 5, 20 или 50 лева. Плащаш и забравяш. Монетите ти образуват нерви, даряваш, че да те ти прокъсат джобовете. Не е същото като те притисне недоимък. Тогава и монетите придобиват особена ценност. Броиш ги, пресмяташ, мислиш ги.
  Били сме цветуща европейска държава. Икономика, здравеопазване, образование, армия, полиция, селско стопанство, енергетика, тежка и лека промишленост, силен лев, пазари, истински приятели и достойни врагове. Били сме добре с парите, и сме пренебрегвали монетите. Към ония години неминуемо е имало некой имбецил като Иво Мирчев, Нестимир Ананиев, Антоанета Цонева, Иво Инджев, Байко Ноев и т.н. Но нали ви казах, просто са се оттичали в канала, дарявали сме ги или са дремали по лавици непотребни и забравени ненужни досадници, които прокъсват джобове.
  Преди 30 лета, наминали изкусители, които съблазнили тогавашните ни управници. Подлъгали ги, че лъскавата месингова монета като се излъска, започва да блести и става по-скъпа от диаманат, злато. И мнозина повярвали, заслепени от бласъка на конските мъниста. И харизали златото за голи обещания.
  Добре де, всеки може да изпадне в заблуда. Но 32 години след това, на кормилото да се замотат ЛЪЖЦИ, не говори добре за избирателите. Не може монголска тугрица от емисия 1962 година, да се държи сякаш е кюлче злато четири деветки от швейцарска рафинерия.
  И понеже се отчаях, че можем сами да пометем, чакам Дядо Иван.

 6. Ех,не дойдоха танковете,едно време, когато скачахте за банани.

 7. Христос знаеше, че Юда го е предал. И какво стана с Юда? Той се обеси, защото не можеше да живее в свят, в който всички знаеха, че е предател…

  1. Днес, вече, не е така. Уви.

   От времето на Първородния грях, до ден днешен, грехът се е преумножил милиарди пъти.

   Дотолкова вече сме извратени, че приемаме злото за норма, даже за добро.

   Случката в Едемската градина е много показателна.
   Всеки греши. Но има Прошка.
   Стига първо да признаеш грешката си, искрено да се покаеш и да изпросиш да ти простят.

   Това може да се случи, само ако у теб тлее Съвестта. Тя е Божията искрица, която ние днес упорито затлачваме под тонове химикали, дроги, суета.

   И какво се случило?
   Вместо Ева и Адам да признаят греха си, те упрекнали другиго.
   Питал ги Господ, защо ядохте от Забранения плод? Ева рекла, че змията я подлъга. Адам упрекнал Ева, че го подмамила.

   Сетне иде Каин, дето уби Авел.

   Още по сетне, в Новия завет, когато пребивали с камъни прелюбодейците, Иисус се обръща към тълпата: „Който от вас е безгрешен, нека хвърли пръв камък.”

   И хората се разотишли. Тоест, все още имали Съвест.

   Истина ви казвам, ако това се случи днес, никой няма да се усети виновен и камъните щяха да полетят и към прелюбодейката, и към Иисус, задето ги изобличил.

   Иуда се обесил.
   Но Кире и Сие, не само няма да признаят вина, а ще упрекнат всички други, само не и себе си за съгрешили, спрямо народа.
   Далай лама, зелени човечета от космоса, Путин, руските олигарси, тайните ордени итн итн итн, всички ще бъдат обвинени, за да спасят кожите и продължат пъклените игри на господарите си.

   ЗАЩОТО НЯМАТ СЪВЕСТ.

 8. Турция гласува „ПРОТИВ“ започването на преговорите за членство на Финландия и Швеция в НАТО.
  За това си решение за Турция ЩЕ ИМА евтина руска газ, евтина руска пшеница, евтини руски суровини.
  За това си решение за Турция НЯМА ДА ИМА икономическа криза.
  Турция ПАК спечели.

  1. „Когато Турция се подкрепя от Англия винаги има нарастване на геополитическите и амбиции и стремежи, което впрочем е съвсем обосновано. Рано или късно ще пожелае да поеме своето и на Балканите. Дългосрочният руски интерес влиза в противоречие с дългосрочния турски интерес, макар сега ситуитивно да играе с оперетата с влизането на Швеция и Финландия в НАТО.Турция ще бъде използвана с неоосманската и мечта, подобно на Полша на север в мечтата и за териториите на Беларус, Украйна и Русия, докато си мислят, че ще играят след това роля, в по-голямата геополитическа игра.

   Няма сценарий на САЩ и Западна Европа за България, това е вече резултат. България е вече в бъдещето и поради тази причина каквото кажат нашите геополитически господари, това ще стане. Какво мислим ние няма абсолютно никакво значение. А като гледам, много и не мислим.

   Когато едно нещо не съществува, някои хора си мислят, че с говорене могат да създадат реалност. Като го няма едно нещо и повторят заклинанието сто пъти, смятат, че то ще се появи. Тъй като ние нямаме вече национален суверенитет, имаме ниско ниво на самостоятелно поведение, това обстоятелство го заместваме с активно производство на думи. Белким с активното производство на думи заместим липсата на каквото и да било национално действие. Нямаш национален интерес, тъй като нямаш геополитическа субектност. Законите на геополитическата физика не могат да бъдат заместени с празнословие.“

   Иво Христов

   1. Докато Турция е основен играч на световната сцена , България гони само топките извън терена…..

 9. Легитимността на една власт се определя чрез системата на ценности и норми. Ценностите се нуждаят от социална подкрепа, а веднъж унищожена традицията и историята, изчезва и цивилизацията. Политическият елит ограничава индивидуалната свобода, с цел заличаването или осребряването на ценностите.

  Българите тръгнахме бързо и категорично по украинския сценарий. Тези укропитеци с нацистки възгледи ще останат в България, те са крайно агресивни русофоби.
  САЩ им създават безпрецедентни за българите условия на живот в България, за който туземните българи ще са длъжни да плащат петзвездният им лукс и да им дават джобни. Едно четиричленно семейство от тези укроорганизми получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари.

  До момента в България са влезнали около 450 000 и се очаква бройката им да нарасне до 2 000 000. Това е цяла нациармия, която ще насажда омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да мисли нормално, което ще превърне България от русофилска в фанатично русофобска.

  Важна за краварите-убийци е крайната цел, а тя е създаването на развиващ се антируски фронт в България и приемането безконтролно на милиони антируски организми и подмяната на коренното население, създава условия за откъсне окончателно българското общо цивилизационната привързаност към Русия.

  1. Напротив можем и то много лесно (въпреки новите железни врати), но просто населението в колонията наречена България не смята за нужно. Очевидно е щастливо да си има господар, който го третира като подчовек, а децата му да с роби или проститутки.

   1. Няма водачи, там е заровено кучето, НЯМА ВОДАЧИ!!! Един да има истински водач, и това което се случва през последните 30 години, НИКОГА, НИКОГА нямаше да се случи!!!!

    1. Ако ми позволиш, няма да се съглася с това мнение.
     На това население с промит от краварските НПО-та мозък, дори Бог да му престане за водач, ще се отрече от него и ще гласува за поредния помияр, който ще го убие и загроби България.
     Ако се появи водач, веднага ще го оплюят телевизиите на ЦРУ и така нареченото население ще им повярва. Виждал съм го това и дори сега се случва. Затова винаги съм казвал, че спасението е в голяма катаклизъм, война, глад …….. или каквото дойде за да събуди тези които все още могат да се събудят.

  2. Не може защото психологически българина е привързан към дивана.
   Това е професионална психологическа верига която може да се опъва до няколко метра.
   Най-много до вратата на дома!
   Ако реши да излезе и да направи нещо, булгаропитека не може защото психологическата верига го задържа прикован. Това се нарича професионално промиване на мозъци.
   Това е дългодишен труд и иследвания в много области на човешката психика и електро вълните събрани в 1.
   Проект България не държава-случайност на хора кито „живеят реално и сега “ и „се занимават“ с ежедневие а лабораторно-военен проект с ясни цели и срокове за изпълнение.
   Нищо лично.
   Естествено идеята е да става така, сякаш е натурално следствие от погрешен политически и збор прехвърляйки така вината на тези които са определени за гробищен матерял.
   Това не е хитра а много гениниална идея.
   Българинът така е не схвана, че на този Свят има наистина много много умни хора и когато те са с/у теб, шанса ти за оцеляване е 0.
   Иво Христов не го мислете!
   Нито един анализатор в България няма да седи до последно и да бъде очистен в предстоящите операции по елиминиране на останалите паразити.
   Всички които гледате в момента ще се спасят. Е, в далечни държави със семействата си, но те ще живеят все пак а Вие не.
   Пак ще повторя, няма място за сърдене.

   *паразит – български граждани според доктрината на Си-0н. определени за дехуманизация!

   1. Но има и хора, които въпреки разбирането на процесите, предпочитат да умрат в родината си вместо да оцелеят в някаква си друга държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *