« Върни се назад Публикувано на 08.04.2011 / 10:50

“Националната” стъкмистика в опит да скрие геноцида в България

Според НСИ – "Отрицателния прираст се бил дължал не на емиграция!"
И това при условие, че от 100 студента учещи в чужбина, се връща само 1 обратно, а от младите хора които познавам, около 50 % искат да заминат в чужбина за да работят и живеят, ако не нормално поне не мизерно.

Това преброяване е абсолютна измислица, но не това е страшното, а това как управляващата от 22 години човеконенавистна и мразеща българите хунта съставена от дегенерати, престъпници, убийци, техните семейства и наследници се опитват да прикрият престъпленията и геноцида си срещу цял един народ.

Дори от НСИ признаха с половин уста, че много от българите живеещи в чужбина са броени за местни жители.

Данните за градовете също според мен не са верни по няколко причини.
Слабото население което според стъкмистиката ни имаме в големите градове на страната, въобще не съответства на обезлюдените селища в страната и жителите които те са имали в края на 80 те и началото на 90- те години!

Mного интересно, как според стъкмистиката едни хора ги няма вече във Видинско и Плевенско, а в същото време не се появяват в София или Варна, но не са и заминали за чужбина, а се намират явно някъде по пътя, за да се измъдри тази цифра над 7 милиона. Къде са тези хора според статистиката на дегенератите-убийци така и не става ясно!

Цялата работа ми смърди на защитата от Нюрнбергските процеси; "Избихме не 4 милиона, а само 2 …", или нещо такова.
Истината е – Мъртви и прокудени от родината си българи!

Интересно и как са борени и така любимите на политическата шайка – цигани в страната, при условие, че много от тях нямат дори лична карта, а тези които имат такава, се водят по регистрация по 50-100-150 човека на един адрес по изборите?!
Като жители на кой град или селище се водят жителите на гетата в големите ни градове и кой всъщност е правил преброяване в тях?!

Все въпроси на които “националната” ни стъкмистика няма да отговори, едно по липса на каква да е компетентност и второ като слуга на управляващата страната ни човеконенавистна псевдо-аристократична прослойка .

http://borsi.blog.bg

«