« Върни се назад Публикувано на 16.11.2021 / 9:45

НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ФАРФАРОН, ЧЕ ЗАД ГЛАГОЛ НЕ СЕ СЛАГА „Е“! АМАН ОТ КРЕТЕНИ БЕЗСПРОСВЕТНИ, ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ!

Дима Николова:

„Искаме да напраЙме работни групи….. да чуемЕ, да почнемЕ диалога и работата… да няма някакви неправомерни дискусии, които да не знаемЕ какво говорят… В случая аз се обадих да кажем, че тръгваме… така, с добро пожелание … Тук имаме едно нещо, което трябва да бъде доста оптимистично. Сега ако махнемЕ личното его…“

НапраЙме, ше влеземЕ с идея…“

А отбор на България, В отбор, лидерски позиции… разни ей такива общи приказки.

Нарочно го изгледах и слушах всяка една дума, гледах движение на устни, на лицеви мускули, движения на ръце.

Нищо не разбрах. На мен ми трябват конкретики – това, това и това. Точно и ясно в практични детайли.

Доообре…, свикнали сме на общи приказки. А иначе ентусиазирано, еуфорично…, но без никакви конкретни цели за постигане за България.

Народа се интересува как ще изкара зимата, но от тв-то му говорят за прокурори, правосъдни системи, влакови композиции до Скопие, самолет да има до някъде си там, за някакви проблемни точки сякаш това ще плати сметките или нахрани някого.

„Трябва да видимЕ колко хора са ваксинирани…, колко имат антитела..“ – от мен на този много му здраве! Да върви да си боде иглите, ако иска и по пет на ден, не му е работа ТОЙ, някакво си хлапе, да ми казва на моите години какво да влиза в МОЕТО тяло.

Още продължава, но се отказах да слушам сериозно.

Старите лъвове ще го сдъвчат и изхвърлят много бързо.

Веселина Томова:

Научете го тоя фарфарон да говори български, бе! Научете го тоя галфон, че „Е“ не се поставя зад глагол! Аман от кретени безпросветни, пластмасови зомбита и продуктово позиционирани американски боклуци!

Радев, харесва ли ти отрочето ти?! Как да не ти харесва, щом си го дундурликал заедно с Херо Мустафа в името на синергията с дневния ред на САЩ?!

Нещастници.

И накрая! Кирил Петков: „България не е чак толкова сложна структура. Ще влезем по най-конструктивния начин.“.

Мисирката от Нова тв: Как ще управлявате Г-н Петков?

Г-н Петков: Вижте, ние мислимЕ, че нашите партньори ще ни дадат добри идеи! Очакваме идеите от тях.

Вие, разбирате ли, за какви продажни идиоти става въпрос?

Afera.bg

«