Публикувано на 16.11.2021 / 9:45

НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ФАРФАРОН, ЧЕ ЗАД ГЛАГОЛ НЕ СЕ СЛАГА „Е“! АМАН ОТ КРЕТЕНИ БЕЗСПРОСВЕТНИ, ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ!

Дима Николова:

„Искаме да напраЙме работни групи….. да чуемЕ, да почнемЕ диалога и работата… да няма някакви неправомерни дискусии, които да не знаемЕ какво говорят… В случая аз се обадих да кажем, че тръгваме… така, с добро пожелание … Тук имаме едно нещо, което трябва да бъде доста оптимистично. Сега ако махнемЕ личното его…“

НапраЙме, ше влеземЕ с идея…“

А отбор на България, В отбор, лидерски позиции… разни ей такива общи приказки.

Нарочно го изгледах и слушах всяка една дума, гледах движение на устни, на лицеви мускули, движения на ръце.

Нищо не разбрах. На мен ми трябват конкретики – това, това и това. Точно и ясно в практични детайли.

Доообре…, свикнали сме на общи приказки. А иначе ентусиазирано, еуфорично…, но без никакви конкретни цели за постигане за България.

Народа се интересува как ще изкара зимата, но от тв-то му говорят за прокурори, правосъдни системи, влакови композиции до Скопие, самолет да има до някъде си там, за някакви проблемни точки сякаш това ще плати сметките или нахрани някого.

„Трябва да видимЕ колко хора са ваксинирани…, колко имат антитела..“ – от мен на този много му здраве! Да върви да си боде иглите, ако иска и по пет на ден, не му е работа ТОЙ, някакво си хлапе, да ми казва на моите години какво да влиза в МОЕТО тяло.

Още продължава, но се отказах да слушам сериозно.

Старите лъвове ще го сдъвчат и изхвърлят много бързо.

Веселина Томова:

Научете го тоя фарфарон да говори български, бе! Научете го тоя галфон, че „Е“ не се поставя зад глагол! Аман от кретени безпросветни, пластмасови зомбита и продуктово позиционирани американски боклуци!

Радев, харесва ли ти отрочето ти?! Как да не ти харесва, щом си го дундурликал заедно с Херо Мустафа в името на синергията с дневния ред на САЩ?!

Нещастници.

И накрая! Кирил Петков: „България не е чак толкова сложна структура. Ще влезем по най-конструктивния начин.“.

Мисирката от Нова тв: Как ще управлявате Г-н Петков?

Г-н Петков: Вижте, ние мислимЕ, че нашите партньори ще ни дадат добри идеи! Очакваме идеите от тях.

Вие, разбирате ли, за какви продажни идиоти става въпрос?

Afera.bg

Коментари 21 за
“НАУЧЕТЕ ГО ТОЯ ФАРФАРОН, ЧЕ ЗАД ГЛАГОЛ НЕ СЕ СЛАГА „Е“! АМАН ОТ КРЕТЕНИ БЕЗСПРОСВЕТНИ, ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ!”

 1. С цялото си поведение, маниерничене, начин на говорене и инфантилен гласец, Кирчо ми мяза на 18 годишен келеш, на когото с шофьорската книжка са му подарили и чисто ново БМВ. На това ниво е.

 2. Не е за вярване ,че толкова народ са гласували за тях,на тия самохвалковци сякаш морето е до колене,това е защото не възнамеряват да се впрягат и разорават целината.Измъкват се с обтекаема фразеология,нищо конкретно ,освен че ще затварят Маришкия басейн и минаваме на фотосинтеза.дори само за тия кощунства изречени от тях ,маса народ трябваше да ги гони от тук до края на света,а те им дават пълномощия за каквото им хрумне.Непонятно.

 3. Как да не го харесва Радев, нали затова го сложи. Да се издъни галфона и Радев да направи президентска република.

 4. Слушам – слушаме, мисля – мислим. Ама все пак на 11 години е излязъл от България. Има някои за година забравят българския. Не ни е първият управник, който не знае български. Царят беше забележителен, Пеевски направо ни „страхува“, а Карадайъ май вече понаучи български. Въпросът не е в езика, а какво има да ни каже. Американското правителство ни прати нарочна прокурорка да бори корупцията в България, а иначе купуването на краден софтуер и слагането му например в боинг с всички последици не е корупция. Страшните факти за злоупотреби с монополно положение, продажба на лични данни, кражби на интелектуална собственост и задушаване на конкуренцията, открити от сенатската комисия на Тръмп при трилионните фирми не са ли корупция, която засяга цял свят. Европейският съюз глоби Гугъл с над два милиарда за задушаване на конкуренцията. В този момент ние получаваме кирчовци да борят корупцията и една българска дигитална патка да раздава 140 милиарда, щото трябвало да научим българина на дигитални умения, нищо че плевньо награждава „създателя“ на гугъл преводач, а САЩ издават патенти на българи за изкуствен интелект.
  Докато България остава на дъното на ЕС. Чакаме спасение. Президентът кани Гугъл, онзи със задушаването на конкуренцията и Амазон да правят изкуствен интелект в българо-швейцарски проект. Не е ли страхотно? А кирчовци ще разпределят 50 милиарда и ще борят корупцията.

 5. Можеш да извадиш селянин от селото, но не можеш да извадиш селото от селянина.

 6. Друго щеше да е да използва и някой друг русизъм в речника си, ама кво да се прави не е завършил в Москва, а в Харвард и е прихванал хамериканския маркетингов стил. Не може да не се признае успеха на момчето, въпреки всичките ви пишман анализи даващи му 10% подкрепа. Само не ми е ясно как ще убеди ония плешив пън Трифонов ще превъзмогне ефотоси ще да даде подкрепата си за коалиционно правителство. Наддаването тепърва започва, но за сега Бойковците са в по-добро финансово състояние и при тях залога е по-голям.

 7. Бре, ти да видиш. Че управлява с идеите на партньорите си. Аз имам една партньорка в живота. А тоя гей Кирето явно не е моногамен.

  1. Да беше леворезбен – то това вече е „новото нормално“ – този лъха от всякъде на истински обичащ децата.
   Първо соения му тембър на гласеца – от липсата на тестостерон за нормално развитие. Второ – инфантилизма бликащ от начина му на говорене и поведение.Ай не ми се рови повече в тая тема че ми кипва само като ги споменавам.

 8. Сутринта гледах старчето на Еконт, който щял да става министър на транспорта. Същите празни и кухи от съдържание фрази като Киро Измамата – аз много бих се радвал, аз вярвам, аз много искам, аз си мечтая….. Апропо , мисирките от БТВ нито веднъж не му зададоха неудобен въпрос, а да не говорим за връзката с Бобокови и снимките, които Афера публикува преди няколко дни!!! Пропаганда и цензура в едно ни очаква от екраните на националните медии!

 9. 15 Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители.
  16 От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?

 10. Мирча Кришан???-Краставицата има 98 % вода…краставицата има 98% вода…!!!
  Няма да е като в Приказката-ГРОЗНОТО патенце няма да стане ЛЕБЕД…ще си остане ПАТЕ и по-ГРОЗНО!!!

 11. То това ме- кане го наследиха от Б.Борисов. Сигурно за повече тежест го говорят така неправилно и дразнещо.

  1. Дайте управници държавници и патриоти изучени и интелигентни като Виденов! Ама вече няма

 12. Не се отнася за всички глаголи, а за тези, завършваши на „а“ и „я“ в 1л.ед.ч. В останалите случаи се пише „ме“: напр.: „Аз шия.“ – „Ние шием.“; „Аз шофирам.“ – „Ние шофираме.“ И вие, много, много, не си падате граматици.

  1. Да, де! Но когато един човек употребява глаголи в множествено число това е кралска особа, „карлуково“ или софийски дришльо?

 13. Този е съвсем по американски шаблон. Малко не знае български, но хайде това са дребни работи. Пластмасова усмивка по американски, а според мен му дават да зоби нещо за по-голям ентусиазъм. Също задокеански приом – сигурно ходи с чашка на козяк за дозата.

 14. То няма нищо за разбиране! Човекът просто говори глупости, които дебилите искат да чуят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *