« Върни се назад Публикувано на 26.05.2022 / 13:50

НАТО И ЕС СА ПРЕД РАЗПАД. НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ЧУКА НА ВРАТАТА НИ! И ИЗГЛЕЖДА КАТО ГОЛЯМА МЕЧКА

Светът не се движи по политическа логика, а по Божествен план.

Ако конфликта между РФ и Украйна беше само между тях, щеше отдавна да е решен. Проблемът е, че не е между тези два субекта! Което означава, че са замесени и други държави в него, повечето от които откровено лъжат своите граждани за своята отдалеченост от военната сцена. Но те са близо, много близо до куршумите и бомбите!

Зеленски продължава да се държи като шута на века в едно с всички европейски лидери, предвождани от обърканата американска администрация. Следствие на тази продължаваща неадекватност се завърза гордиев възел, които подлежи само на разсичане.

От България продължават да се изнасят стотици тонове боеприпаси и оръжия дневно, при това вече съвсем официално.

Някои прогресивни анализаторски кръгове в Израел и ЕС успяха да убедят собствените си правителства да ограничат въвличането си в скрита и явна война срещу Русия /скритата война е още по-опасна!/. Това повлия много положително върху фактическата страна на военния конфликт, а така също и на дългосрочните стратегии за мир в Европа. За съжаление както у нас, така и в много други държави, все още се предприемат грешни политически решения, а те задълбочават и изострят кризата.

НАТО и ЕС са пред разпад не защото са лоши организации, а защото имат лоши организатори!!!

Повечето от тези политически организатори са всеизвестни престъпници, които все още се крият от закона. Оправдават престъпленията си с глобалното затопляне, ковид, а сега и войната в Украйна, но и техния ред ще дойде.

В такава една международна среда шепа съветници и уважавани експерти-анализатори пробиват историческото време и стигат отвъд видимите хоризонти. Търсят решения за живота и бъдещето на милиарди хора, които са живи погребани от днешния световен политически елит.

Европейските лидери се опитват да използват тази война за сплотяване на иначе разпадналия се ЕС. Клуб на богатите държави, който съдържа в себе си само фалирали икономики, каквито са германската, френската, италианската, испанската и прочее. Дългови икономики, които се издържат единствено чрез външни заеми! Запомнете това. В противен случай вие ще сте един от милионите прецакани камилчета, които ще вярват, че са в ръцете на добър стопанин докато не разберат, че са сами в пустинята.

Всеки в този разлагащ се ЕС е сам, до доказване на противното! А такова доказателство няма.

Новият световен ред чука на вратата ни! И изглежда като голяма бяла мечка.

Николай Марков

«