« Върни се назад Публикувано на 10.05.2022 / 14:36

НАТОВСКИЯТ „ГЕНЕРАЛ МАРИНКИН“ ОСЪЖДАЛ РУСКАТА АГРЕСИЯ И ИСКА ФОКУС НА НАТО КЪМ ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ!

Осъждаме категорично руската агресия в Украйна, заяви президентът Румен Радев след като проведе среща на „четири очи“ с чешкия си колега Милош Земан, която се състоя в Пражкия замък Храдчани.

Осъждаме категорично руската агресия в Украйна, която руши цяла държава. Руши и утвърденият международен ред и създаваната с десетилетия архитектура за сигурност в Европа. Тази агресия изисква единен отговор в рамките на НАТО и ЕС, изисква дълбока и решителна промяна на Алианса и трансформация с фокус към Източния фланг. Призивите за прекратяване на нападенията и насърчаване на преговорите отстъпват пред войнствената реторика и заклинанията за победа. Това означава дълга война на изтощение с тежки последици както за двете ни страни, така и за цяла Европа. България и Чехия са солидарни с украинците и приемаме стотици хиляди бежанци. Това, което трябва да направим е да се ангажираме повече е с нашата стратегическа автономия и с енергийната си независимост“, каза още българският президент.

НАТОВСКИЯТ „ГЕНЕРАЛ МАРИНКИН“ ОСЪЖДАЛ РУСКАТА АГРЕСИЯ И ИСКА ФОКУС НА НАТО КЪМ ИЗТОЧНИЯ ФЛАНГ!

В синергия с дневния ред на САЩ, както вкара продажнически лично той дневния ред на България.

Същият тоя „генерал маринкин“ продажно и предателски въдвори измамници идиоти да управляват държавата и да я превърнат в американска колония под диктовката на Херо Мустафа.

Позорен тип. Позорен!!!

Afera.bg

 

 

«