« Върни се назад Публикувано на 27.03.2022 / 11:22

НАС НИ СЪДЯТ ДИРЕКТНО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! НИКОЙ НЯМАЛ „МОРАЛНОТО ПРАВО“ ДА ГОВОРИ ПО МЕДИИТЕ АКО НЕ ПОДКРЕПЯ САЩ В УКРАЙНА!

Тази сутрин Соломон Паси пак влезе във всеки български дом през уж националната ни телевизия, а аз мислих, че вече му е отнето българското гражданство. Уви, излъгал съм се!

Някои хора могат да говорят каквото си поискат, да вършат каквото и както намерят за добре и да газят с мръсните си крака всичко свято и мило без никакви последствия за тях. Нещо повече, могат дори да ни четат по телевизията членове от Наказателния кодекс и да твърдят, че те трябва да се прилагат от обикновени телевизионни водещи. Нас да съдят, директно по телевизията!

Никой нямал „морално право“ да говори по медиите ако не подкрепя САЩ в Украйна и призовава за една единствена гледна точка по всички телевизии, така било правилно. И това го казва човек с такъв личен и обществен морал, че свят да ни се извие!

Мисля да спра до тук с този индивид. Само не разбрах ще скопява ли българския национален символ лъва или ще го „дескопява“ – по негови думи. Май ние пак не сме го разбрали правилно, защото той е умен евреин, а ние сме глупави българи. Толкова глупави, че не разбираме българския език.

Да не стане само така, че вместо да кастрира тоя български лъв, дето според него бил „мяукащо коте“, да вземе да го събуди? Както такива като него умници събудиха руската мечка, която беше според същите екземпляри много безобидно мече. Планетата ще им се види тясна след като нямат в паметта си спомени от автентична среща с български лъв.

Да види тогава света – свиня в джамия влиза ли и вика ли се на ходжа пезевенк.

Николай Марков

«