« Върни се назад Публикувано на 27.06.2024 / 11:31

НАСТОЯЩ СЛУЖИТЕЛ НА ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ НА НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ: „КАТО ПЪЛЕН ЛАИК ИЗГОРЯХ С ХИЛЯДИ ЛВ. В „ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК“! ОТ АКЦИИТЕ – НИКАКВА СЛЕДА!“

Ето историята на настоящ служител в ГДНП – Главна Дирекция Национална Полиция:

Привет, казвам се … (аз му спестявам името)

 инспектор към главна дирекция национална полиция.

През 2014г./15г. започнах работа в 4то РПУ като там в близост е и тяхната ЩАБ квартира. /Има предвид “Тугедър”/

Там се и запознах с един техен консултант ВикторСтоянов, който сега със своята дейност така бурно промотира България в Македония и пр. Та, същия Виктор Стоянов тогава ми продаде на “Тогедър” някаква застраховка за която навярно аз съм виновен, че известен период от време не вкарвах пари, с което я загубих. В последствие същият ми предложи да купя акция в “Исторически парк”, който тогава беше още в замисъл.

Закупих акции на стойност 14хил. лева.

Дадох 4 хил. лева кеш и като пълен лаик, разбира се, не съм искал документи, защото, нали, като полицай смее ли човек да ме излъже?

Виктор каза, че я е купил на негово име и след като му додам парите ще я прехвърли. След около 2 години му дадох и остатъка (да, доста време е, но все пак разчитам само на заплата ако се сещате, не на бакшиши), та тогава вече започна драмата, че то акцията била на някакъв лекар и пр.

Виктор ми дължи отделно и още 6 хил.  лева, които бяха дадени да ги “превърти” през финансови облигации, да купува продава злато, нефт, и пр.

Та, след като вече започнах работа в ГДНП реших да си искам парите, но 1 година беше лъгане и даване на суми по около 70 лева и пр. А за акциите никаква следа.

Направих среща с Ивелин Михайлов и същият каза, че нямал какво да направи.

Сега ще кажете да действам от страна на силата, не е невъзможно, но спазвайки божествените правила – каквото имаш да даваш – дай го, каквото имаш да вземаш – забрави го. Та опростил съм му дълга, живота си ми е прекрасен и без тези пари и акции. Но след като гледах видеото ви, реших да се включа.

Бъдете здрав, имате скритата подкрепа на хиляди българи!  Извинявам се, за неструктурирания текст, но реших да го напиша веднага след като изгледах видеото, че после нямаше да го напиша.

Бъдете здрав!

Симон Милков

«