« Върни се назад Публикувано на 08.03.2023 / 20:15

НАСРАНИ ГЪЗОВЕ „РЕВОЛЮЦИОНЕРИ“, ПАК КАЧЕНИ НА ГЪРБА НА „АФЕРА“! ЗАТОВА ВИ ГО НАПИСАХ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ – ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ОТВОРЕНИ, ЗАЩОТО СТЕ ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ! ТАКА БЕШЕ И С БОКО ТИКВАТА, ТАКА Е И СЕГА С „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

На 6.02.2023 АФЕРА публикува:

Тогава го написах в прав текст, защото ЗНАЕХ какво ще се случи, и защото тоя гнусен цирк съм го играла неведнъж!:

„…Моята работа е само да ви отворя вратата!

За всичко досега, защото мноооого години, докато бях сама на пангара с Боко Тиквата и кохортата му, където станехте и седнехте ме обявявахте за луда, ама после върху кюлчетата, пачките му и чекмеджето му, за които ви отворих аз вратата, всите се набутахте във властта и не спряхте да ги показвате и обяснявате, без грам срам – даже без да ме цитирате.

Същото ще е и с „Пътя на копринката“. Отсега ви го казвам!

Да не ми се правите на отворени после, след година – две, когато пак на гърба ми няма да спрете да плещите и да се пъчите каква мафия бил „пътя на копринката“! И пак ще запъплите на гърба ми към парламента.

Писна ми! да ви отварям вратата и да се криете като мишки по ъглите, страхувайки се да застанете до рамото ми, за да излезете на пътя на Истината и справедливостта! И чак когато „вече може“ и „някой ви е позволил“ – да се изпопребиете да развявате знамето – тоя път и за „Пътя на копринката“, за да го осребрите с власт.

Отсега ви го казвам, да го знаете.

Че аман!“

В продължение на години, откакто Румен Радев взе цялата власт и я осребри чрез Копринков & Узунов и цялата им „златная компания“, АФЕРА не спря да вади на показ афери, далавери, зулуми и мръсни схеми на „пътя на копринката“.

ЕДИНСТВЕНА!

АФЕРА!

ЕДИНСТВЕНА!

Никой не смееше да гъкне, никой не смееше да пръдне, никой не смееше запетая да напише, камо ли да вади корумпираните схеми, кадруване и рекет на „пътя на копринката“.

Когато обаче и улавите вече се усетиха, че около Копринков примката се затяга, когато пак АФЕРА му разката играта и я разкости така, че и Радев вече не знае къде се намира и по цял ден умува как „елегантно“ да шутира авера си от село Труд, изведнъж лека – полека изпъплиха новите насрани гъзове „революционери“ срещу „пътя на копринката“.

Замириса на отрязана глава и хоп-троп, уау – гледай какво става!:

Аман бе!

Същото беше и с кохортата на Боко Тиквата и ГЕРБ, същото!

Веселина Томова и АФЕРА изнесе цялата война на гърба си, мълчахте ГОДИНИ като насрани през цялото време, лапахте му кинтите и уя, близахте му задника и накрая покрай разкритията на АФЕРА се накачулихте на гърба на АФЕРА и Веселина Томова и не може да се вземе думата от вас какви „борци сте против Бойко Борисов“, ай сиктир!

Кой върху гърба на АФЕРА, кюлчета, пачки, чекмеджета, записи, видеа, не стана депутат, медиен „фактор“, политик, министър, премиер, че и Зеления чорап и той юмрук вдигаше…

Кой, бе, има ли някой, който да не мълча като задник през цялото време, КОГАТО БОКО УПРАВЛЯВАШЕ, И КОГАТО ЕДИНСТВЕНА ТОМОВА И АФЕРА КРЕЩЯХА, и който да не се роди на „,10 септември“ като пръв борец срещу „мафията на ГЕРБ“?!

Сега – същата история с „пътя на копринката“!

Изпуснал някой една семпла думичка за Копринков и се почна – ауууу, „само в Пик! Голяма афера с президента и съветниците му…“.

Най пък обичам такива „революционери“, които хем лапат кинти от „пътя на копринката“, хем и „бунтари“ вече го играят!

Много е лесно, докато в тъмното единствена АФЕРА се бие, всичките да чоплите семки отстрани и да пищите колко била „луда Томова“, ама като се види, че Томова изнесла битката и войната и почнат да падат труповете, първи да се закачите на гърба на Томова и АФЕРА, и да се правите на първи „революционери“. Сега и срещу „пътя на копринката“.

Ето затова ви го написах този текст преди месец, отворковци!

И както го написах, така и стана.

Чак и една частна телевизия снощи и тя изрева срещу „пътя на копринката“, хахаха, същия път, дето и прокара пътя в политиката, и дето задкулисния им играч с кинтите е точно от „пътя на копринката“ & с „пътя на боко тиквата“. Ама, хубаво, че ги предаде, че и те бир парче го играят вече „бунтари“ срещу „копринките“.

Затова ви презирам и винаги съм ви презирала.

Защото сте пълни нещастници.

Цинични кинтаджии, плъхчета скрити по дупките, и когато някой започне да се клати яко, и да пада след многогодишните шутове на АФЕРА и Томова, веднага се залепяте да крещите как сте големите поборници срещу него. Ама чак когато наоколо куршуми няма, че да не пробият джобовете ви, иначе пълни с кинти точно от „мафията“ срещу която изведнъж ставате поборници чак когато мандалото вече е паднало.

Вчера един много уважаван от мен магистрат и скъп приятел, рекъл на един наш общ приятел за мен много мили думи, ама: „Много ги псува, бе!…. Ама пък… е права!“.

Да, псувам ги такива! Да, хулиганка съм! Ако са насреща ми и десен прав ще им забия, защото заслужават!

Ама имам сърце и страх нямам, и ми писна на гърба ми от идиот по-голям идиот, от плашипутарник – по-голям плашипутарник да стават политици, депутати, министри и всякаква управленска сволочь…

Айде ровете сега в АФЕРА – стотици разкрития има за „пътя на копринката“, ровете и преписвайте, че ще ви трябва – като пишете опуси след дъжд качулка, когато вече е … позволено и за да си осребрите „революционерството“ от вчера.

Ами насрани гъзове сте. Това е.

Как да ви нарече другояче човек, като сте точно насрани гъзове.

Хубаво, че е АФЕРА, че да има върху какво да стъпите за да си напишете новите сиви-та – както си ги писахте като „борци срещу мафията на Боко“, сега – ще е като „борци срещу „пътя на копринката“.

Нещастници.

Веселина Томова

«