« Върни се назад Публикувано на 04.08.2017 / 10:14

НАСРАНА ПРОКУРАТУРА! ВЪРНАХА ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ НА БЯЛ КОН НА ВЛАСТ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА! ПИАР „ЦАЦАРОВ & АРНАУДОВА“ СТАНАХА ЗА ПЪЛЕН ТАШАК!

цветанка гетова и милена даскаловаТръгна се от анонимен коментар, написан в сайта АФЕРА по повод публикация за заспалата варненска прокуратура за зулумите на местната ГЕРБ власт: „Районна прокуратура – Варна е будна. Тихичко Гетова пак е шеф и всичко е пито-платено.“

Очевидно потресен магистрат бе написал коментара, за да обърне внимание на АФЕРА колко продължително, перманентно, позорно и отвратително прокуратурата продължава да се насира. И защото същата тая прокуратура по никакъв начин не направи гръмовно официално съобщение за връщането на Гетова на власт, както пищя, когато я детронира.

Проверка на АФЕРА моментално установи, че шефката на Варненска Районна прокуратура Цветанка Гетова и нейната заместничка Милена Даскалова СА ВЪРНАТИ НА СЪЩИТЕ ДЛЪЖНОСТИ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА, след като изтече тримесечната им „командировка“, заповядана от Цацаров – Гетова във Видин, а Даскалова – в Монтана.

Двете шефки – прокурорки бяха командировани след като срещу тях бяха заведени две наказателни производства – едното за недопустим  натиск упражняван върху свидетел по досъдебно производство в полза на скандалния варненски бизнесмен Влади Ковачев, другото – за това, че бяха хванати пияни в работно време, употребявайки невъобразимо количество различен алкохол в продължение на часове.

Проверка на АФЕРА показа, че ЕСТЕСТВЕНО ЗА НАСРАНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА /разбирай и ВСС, който е под контрола на лобито на Цацаров!/ и двете производства срещу двете пияни прокурорки са били ОСРАНИ И НЕ СА ДОВЕЛИ ДО НИЩО, а след изтичането на командировките им вече са на шефските си работни места във Варненска районна прокуратура и „СТИЛЪТ“ ИМ НА РАБОТА СЕ ВИХРИ ОТНОВО С ПЪЛНА СИЛА.

Дежурното оправдание на сието „Цацаров & Арнаудова“ не спира да хленчи, че нямало как да справят с прокурори, които нарушават закона, щото тъй бил направен „закона“. Цацаров очевадно никога и по никакъв начин няма как да прихване и една йота от бившия главен прокурор Никола Филчев, който така ги командироваше сгазилите лука прокурори НЕПРЕКЪСНАТО ОТ ЕДИНИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ В ДРУГИЯ, че свят им се виеше.

Така, на практика, двете пияни прокурорки се върнаха на бял кон, отново с цялата власт във Варненска районна прокуратура. За радост на определени среди във Варна, които дежурно и вечно са непипани от въпросната прокуратура.

За разлика от подобни магистрати, ние, с гайдите, непрекъснато и дежурно ще бъдем гонени и мачкани, понеже имаме „вината“ да им вадим мръсните бакии наяве. Затова пък „любовните“ магистратски гнезда отново са слепени и се радват на „случаен принцип“ на „разпределение“.

И ТОЗИ ПЪТ В ПРАВ ТЕКСТ ЩЕ ГО НАПИШЕМ: ОГРОМНАТА, МАЩАБНА, БЕЗОБРАЗНА КОРУПЦИЯ, УДУШИЛА ВАРНА, ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВИХРИ ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧАДЪРА НА ПРОКУРАТУРАТА, ОПЪНАТ ОТ НАЙ-ВИСОКОТО НИВО В ЛИЦЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. ВЪВ ВАРНА НЯМА НИТО ЕДНО ДЕЛО ЗА КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ. ВЪВ ВАРНА ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ /ГОТОВИ!!! ЗА ОБРАЗУВАНЕ НА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО/ СА ПРОСПИВАНИ И ВМЕСТО ЛАПАЧИТЕ, СА ГОНЕНИ И СЪДЕНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ.

Честито ти, Варна, отново пияни прокурорки – шефове!

Честито на печелившите от ъндърграунда и сие!

Няма такава държава.

Управлява ви, обвинява ви и ви съди мафия!

Afera.bg

«