« Върни се назад Публикувано на 20.04.2023 / 10:29

НАСКО В ЧЕКМЕДЖЕ! ЛИЦЕМЕРИ. ВМЕСТО ДА СЕ КАЧАТ ВКУПОМ НА СПАРТАН-А И ДА ОТИДАТ ДА СЕ БИЯТ СЪС ЗЕЛЕНСКИ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ В БАХМУТ, ТЕ МАСТУРБИРАТ ВЪРХУ ГЛАВИТЕ НИ В ЕФИР

Слънцето огрява лявото полукълбо на ген. Атанасов. Библейско е! Малък разузнавач – светец с големи очи вперени в бъдещето.

Е, вярно е, че слънцето е фалшиво, ама той и Наско не е напълно оригинален. Рециклиран е. От стари милиционерски отпадъци.

Наско в чекмедже! Драмааа! Ем му гот облегнат на кюлче, ем му се поти под носа. Бойко сега ще му сложи нашийник против бълхи и ще го води на разходка по спалнята. Вързан на каишка, да лае. Бау-бау, бау-бау, Путин е гад!

Аз не знам, но тази коалиция от хора в неравностойно положение не трябва ли да бъде кръстена “Коалиция ТЕЛК”? От ляво Зафиров задържа вода, а Корнелия идеи, в средата пък Асен и Киро кътат сексуална енергия, докато в дясно Баце се е превърнал в цетка за кинти. Взел ги е всички на концесия. За няколко месеца. Ще прави хотелче. Срещу президентството. Оная на Дънка пък ще бачка на рецепцията. Щото е най-умна и има жартиери.

Лицемери. Вместо да се качат вкупом на Спартан-а и да отидат да се бият заедно със Зеленски срещу руснаците в Бахмут, те мастурбират върху главите ни в ефир.

Библейско е. Слънцето пече от фототапет, а изроди вият кърваво хоро върху надеждите ви. Джани Родари самотно плаче в ъгъла.

Днес Вапцаров отново щеше да бъде разстрелян. В името на свободата. Свободата. На орките.

Васил Петев

«