« Върни се назад Публикувано на 11.12.2021 / 10:57

НАРУШАВА ЧОВЕКЪТ КОНСТИТУЦИЯТА, СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! ВСИЧКИ СА СЪГЛАСНИ. ИХУУУУУ!

Нарушава човекът Конституцията, става министър председател!

И никаква политическа реакция, всички са съгласни. Представете си Бойко да беше нарушил Конституцията и да си остане, какво щеше да е!

Знам защо няма реакция, известно е всичко. Но хора, които управляват с измама, лъжи и глупости, с предателства, те далеч не отиват. Кога ще се откажат от това, всеки си знае!

На първо място им е реформа на съдебната система. Коя бе? Тази, която никой политик не спазва ли? Пречи им, защото не я спазват, а има опасност тя да им обърка плановете. И тия са като досегашните.

Отивам на работа днес

В 9:35 минавам по обичайния си маршрут и съм пред Руската гимназия на Шишман. Пуста улицата, рай за душата. Разминавам се с една двойка. В последния момент виждам, че са Кирчо Лъжеца и жена му. Той се ухилва и кима с глава, поздравява поданиците си. Аз му изпращам една мисъл – ВНИМАВАЙ, ДА НЕ ВРЕДИШ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТЕБ!

Чак сега, когато пиша това, разбрах, че съм го срещала на път за вземането на мандата.

Не, той срещна мен и това, което живее в мен! И оттам му пратиха честитка.

От Центъра!

Случайни неща няма.

Анастасия Гешева

Бележка на Веселина Томова: Кирчо Измамника каканижи в момента по телевизора – заучени фразички а ла „кийп смайлинг“, американски буламач, и вика: „От днес вече има нулева торерантност към корупцията“. ХАХАХАХА! ИХУУУУ! Дайте път на новите лапачи!

А това е култово, след Боко, който ги срещаше по кръстовищата, Кирил Петков: „Министър на културата ще е един млад човек – Атанас Атанасов, който възстанови читалище в едно село и има много идеи за развитието на културата. Страхотен млад човек, когото срещнах на неговото мероприятие…..“

«