« Върни се назад Публикувано на 11.07.2023 / 10:08

НАРОД ОТ КОМПЛЕКСАРИ НА ВАСАЛНА ТЕРИТОРИЯ

Когато си ужасно и отвратително комплексиран, се пъчиш показно, нахално и смехотворно за да те забележат. Същото е и с народите.

Тук на тази територия нещото, наречено народ, вместо да показва остра социална, обществена и политическа позиция, вместо да не се прибира от улиците, протестирайки, вместо да прави бунтове и революции, предвид положението в което е докаран, вдига … пилони с българското знаме.

Колкото се може по-огромни, колкото се може по-високи. Колкото се може по – щръкнали.

След безумието на Рожен, Ямбол и те да не останат по назад, сега очаквайте всеки град да пръкне по един напредварващ се по височина пилон с развято българско знаме…

Е, и?

Какво развяваме? Какво показваме?

Комплексарщината си.

Какво знаме развявате, бе, след като сте позволили Родината ви да бъде превърната във васална колония на налудничави чужди интереси? След като сте допуснали да ви управляват продажници и предатели?

На гол тумбак чифте пищови.

Извийте и по едно огромно хоро под всеки пилон със знаме, и викайте „ихууу!“, радостни и щастливи, и горди /?!?!/ от това, че се веело българското знаме.

Да бяхте окачили американското, защото ако не сте разбрали още, няма вече българска държава с независима национална сигурност. Има васална колония.

Без народ.

С племе, което изгражда мега пилони, за да оправдае собствените си комплеси, че не е народ. И че никога няма да бъде.

А, наздраве! Важното е да сме живи и здрави.

Afera.bg

«