« Върни се назад Публикувано на 07.04.2014 / 21:36

НАРКО-МОНОПОЛА ВЪВ ВАРНА СЕ ЗАВЪРНА: „КЕФ, СЕСТРО, СЕГА Е НАШ’ТО ВРЕМЕ. МОЖЕ ЛИ ЧЕНГЕТА ШЕФОВЕ „ЕБАТИ” И „БАРБИТА” ДА НИ СЕ ОПРАТ?!”

 

Мафията в морската столица ликува. Връща се времето на нарко-монопола и зачестилите палежи на автомобили са първата индикация – наказания за онези шанаджии, които се дърпат да отчитат на „монопола”. След като във Варна полицията е тотално разгромена и е в катастрофален колапс, благодарение на тъпите назначения на „Бастуна” /известен с този прякор в Морското училище/ – вътрешният министър Цветлин Йовчев в ОД на МВР – Варна, бандитите щракат с пръсти.

Нарко-монополът вече е разпределил територии с три клана. Единият е свързан с В. Ж., другият – с Н.Ч., третият – с К., който от преди десет години „виси” с дело.

Наказателните бригади се вихрят и откровено се кефят на ситуацията във Варна. Пред АФЕРА прадставител на единия „клан” довери: „Голям кеф, сестро, сега е нашто време. Ебати ти ченгетата, шом шефовете им са „барбита” и „ебатита”. Ние да ги бяхме назначавали, такова бинго нямаше да е!”.

Впрочем, от ДАНС „респекта” е същият. Там пък нито един агент в живота си не е слагал белезници и се посират от шубе като трябва да обискират някого.

Ситуацията във Варна е толкова гротескно-зловеща, че за пореден път предупреждаваме, че с нефелния ръководен състав на Дирекцията на вътрешните работи се очаква още по-голям провал и от Лясковец.

В редовия състав няма никакъв респект от Чавдар Нанков и Валентин Тренев, двамата известни като „Барби”/”Чавката” и „Ебати”. Подборът на полицаи е безумен и вече е по-опасно по варненските улици да се натъкнеш на полицай, отколкото на бандит.

Afera.bg

 

«