« Върни се назад Публикувано на 06.07.2022 / 15:06

НАРКОМАНИТЕ, НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, СА СЪЩО ТОЛКОВА ОПАСНИ, КОЛКОТО НАРКОМАНИТЕ ПО ПЪТЯ

Убиецът Георги Семерджиев, който снощи уби в зверска катастрофа две момичета, пешеходки на 22 и 26 години, е бил заловен преди по-малко от месец в Студентски град да кара автомобил в неадекватно състояние. Бил е надрусан с два вида амфетамини. Защо не е бил задържан? Защо вече не е бил в затвора? Мигар и тогава не е бил обществено опасен или не е носил в автомобила синя лампа и полицейска палка?! Рецидивист- нарушител на пътя със стотици нарушения (близо 90), доказан наркоман!!!

Ако беше на мястото си – осъден и зад решетките, два млади живота щяха да бъдат спасени. Това е най-малкото.

Наркоманите и пияниците на пътя са също толкова опасни, колкото наркоманите, начело на държавата. Наркотиците и амфетамините правят мозъка им на пихтия. Считат себе си за безнаказани. Към такива като този убиец и неговите еквиваленти в парламента и правителството не бива да има милост. Техните закононарушения убиват хора, българи.

Такива индивиди, надрусани или пред надрусване, нямат никакви човешки задръжки и морални спирачки. Когато бъдат спрени навреме и озаптени от закона – цената в човешки животи е неизброимо по-малка.

Фалшивата шофьорска книжка е също толкова опасна, колкото и фалшивата диплома или фалшивата биография на някой луд самозванец, инсталиран с фалшиви избори на власт.

Само фалшива държава може да си позволи подобен престъпен разгул по пътищата и по луксозните офиси на властта.

Николай Бареков

«