« Върни се назад Публикувано на 12.10.2023 / 18:34

НАПЪЛНИХА СЛУЖБИТЕ С АМБИЦИОЗНИ БЕЗБОЖНИ И МАЛОУМНИ СЪЩЕСТВА. АМИ ДА МУ БЯХА ЗАФОРМИЛИ НА НИКОЛАЙ МАРКОВ ЕДНО ПОКАЗНО: „ЛЕГНИ! ТИ СИ РУСКИ ШПИОНИН!“

Властолюбието на утвърдени неморални типове, продажно овълчили се и едновременно с това, небоящи се от Господ, се е втурнало от години към началнически длъжности.

А постовете, вече съвсем явно, се предлагат като награда за безчестие.

Свободата да лъжеш, да се продаваш и предаваш, замогвайки се, стана голяма.

Домогващите се пък до началство и власт чрез лични, „човешки услуги“, се отплащат в знак на благодарност за оказаното им професионално признание.

Затварят очите си за всяко безумие, което е угодно на издигналите ги фактори (външни и вътрешни), като по никакъв начин не смеят да се противопоставят и на най-малкото им престъпно деяние, ако се планира и върши.

Живеем във време на пълна свобода на мерзостта.

Порокът вече не знае мярка.

И греховността на цялата тази ситуация все повече ще се подтиска от всеобщия страх на голяма част от политическата ни върхушка, но и от непрестанно опорочаващото се ръководство на специалните ни служби.

Този страх е мъчителен, колкото и да се отрича.

Извършителят на недостойния акт, мерзавецът, лъжецът, убиецът, крадецът, се страхуват от справедливостта, от възможността на върха на службите в правоохраняването да застанат почтени хора, защото те ще направят явна тайната на срама им.

Продажни и онаглели типове да правят реформи в специалните служби е не само безумие, а издевателство спрямо народа.

Некадърността им разлива навред незнанието си, което в злонамерените си користни цели отхвърля и най-малката възможност за достойно проявление, нагло прислугвайки на теснопартийни и чужди интереси.

И вместо сигурността ни да бъде храм на справедливо и мирно съществувание, се превръща в училище за безчестие.

Измекярът, продаващият националният ни интерес във всяка една област, трябва да се плаши от ДАНС.

Обикновеният гражданин, суверенът, е необходимо да се чувства защитен от службите ни за сигурност.

А какво се случва в реалната ни действителност?

У нас безнравственият, но правилно партийно ориентиран, платежоспособен и онаглял тип, плаши всеки неиграещ по свирката му с ДАНС и разполага със скрити възможности „да ви прати дансаджии“ или някоя друга сгодна му службица за всяко неразположение, с което сте му накривили калпака и развалили рахата.

И вече няма значение дали този измекяр е криминално проявен, икономически мазен субект или пък партиен мерзавец, домогнал си до власт.

Агенцията загуби онзи свой изглед, който мнозина от служещите в НСС – МВР се бяха нагърбили сърцато да градят в зората на оперативното й проявление.

Тези, които сега са по върховете на службата нямат капацитета да излязат от политическата хватка, в която са стиснати вратовете им.

Гледам изумен ТВ 7/8 и не мога да повярвам, че подобна низост се върши от ДАНС – викнали Николай Марков (бивш служител на НСО) и той сложил подписа си в уверение на това, че не е съпричастен към дейността на Руските специални служби у нас. /б.р. Николай Марков е викат в ДАНС са го разпитват, че бил… „руски шпионин“/

Това и най-долнопробна превенция не би могла да се нарече.

До там ли я докарахме, ако това деяние наистина е вярно и е санкционирано от началници?

И от тези корифеи на контраразузнаването е необходимо да се даде становище за каквато и да е реформа в специалните ни служби и по-конкретно в контраразузнаването ни.

Срамна сигурност…

Крайно време е политическото ръководство на страната да се замисли докъде би могло да се стигне така… но уви…

Омагьосаният кръг от глупост, продажност, невежие, страх и престъпност е напълно затворен и се възпроизвежда на всяко обществено равнище.

Добре е настоящите служители на правоохраняването да разберат, че рано или късно и те ще бъдат извън системата, било то като пенсионери, или пък напуснали по собствено желание (което може да съдържа в себе си различна мотивация, в това число и несъгласие с устройването на ръководни длъжности на непристойни типове със скрита, недоказана или умишлено потулена престъпна дейност…а?).

Няма бивши…, има достойни правоохранители и мърша сред тях.

А мършата разваля цялото стадо, още повече като я поставят над млада и чиста съвест.

Ами да му бяха заформили на Николай Марков едно показно:

„Легни! Ти си руски шпионин!“

И лентата да пускат навсякъде, та да се види какви върли евроатлантици сме и как умеем да мачкаме руското влияние у нас.

Да бяха демонизирали публично още един правоохранител, служил на тази страна, нанасяйки болка на семейството и близките му.

Няма да е първият.

Това продажният и комплексиран тип, жаден за пост, може винаги да го направи.

Системата се пълни с устроени малоумници и комплексари, които не бива да забравят оказаната им привилегия от менторите им.

Ако забравят – лошо…

И в тази незабрава се пъчим с ефективна борба с корупцията, мафията и разбира се шпионите на Руските специални служби (други шпиони у нас няма).

Догматите на благочестието и етичните норми на служещите се извращават безогледно.

Напълниха службите с амбициозни безбожни и малоумни същества.

Сега им трябва само една реформа, благословена от вътрешните и външните им политически куратори, та да цъфнат и вържат деполитизирано.

Велин Хаджолов

бивш шеф на ОСА в ДАНС

«