« Върни се назад Публикувано на 16.12.2014 / 10:56

Напрежението в службите по случая „Сертов“ ще гръмне с нова афера

МишенаМВР отрича версията „отвличане“, но пласира нишани за „инсценировка“. Търсели Петко Сертов „основно“ в Гърция, ех…
Изчезналият ексшеф на ДАНС Петко Сертов вече се издирва основно в Гърция. В МВР смятали, че е напуснал България. Затова на срещата в понеделник при главния прокурор Сотир Цацаров е било обсъждано основно какви действия е предприела България, за да улесни гръцките власти при издирването на Петко Сертов.

След вчерашния призив на министър Веселин Вучков ексшефът на ДАНС да се обади на близките си, че е жив и здрав, плъзна поредният слух – че това е знак към евентуални похитители на високопоставения агент. От МВР обаче категорично отхвърлят версията отвличане, пише „24 часа“.
Министърът на вътрешните работи „призовавал“ Петко Сертов да се обади на близките си. Внушението е безпощадно ясно – МВР показва, че от самото начало работи и по версията „инсценировка“. В това няма нищо странно, тя е „рутинна“. Час подир оповестяването от БНТ на новината за „изчезването“ на Сертов написахме, че меверейците не може да не бачкат и по „инсценировка“.
Закъснелите признания под сурдинка издават гузност. Ченгетата хем мачкаха близките с подхвърлени „медийни бомби“ за бягство с любовница, хем се правят, че уж щадят семейството. Егати „доброто сътрудничество“ на МВР с близките. Напрежението в службите по случая „Сертов“ ще гръмне с нова афера, твърди високопоставен източник в ДАНС. Да видим.

www.bgsniper.com

«