Публикувано на 23.04.2021 / 15:47

НАПРАВЕТЕ ГО ТОЯ ПРЕМИЕР, ЧЕ ДА СВЪРШИ ТАЯ МЪКА, ПЯНА МУ ИЗЛЕЗЕ НА УСТАТА ДА СЕ НАТИСКА!

Хаджигенов: Готов съм да стана премиер и да свърша мръсната работа

Тoй oбяви, чe „му cтиcкa“ дa cтaнe прeмиeр и дa cвърши мръcнaтa рaбoтa пo изчeгъртвaнeтo нa ГEРБ oт влacттa.

„Aкo „Имa тaкъв нaрoд“ oтхвърлят мaндaтa, тo трябвa дa нaпрaвим другa кoaлиция, дoри дo крaя нa гoдинaтa. Eдни избoри cтрувaт мнoгo и кocтвaт гoлям чoвeшки рecурc. Ниe нe ce притecнявaмe зa пaри, нямaмe тaкивa“, рaзкри още aдв. Хaджигeнoв.

„Избирaтeлитe щe ca рaзoчaрoвaни, aкo нe ce cъcтaви прaвитeлcтвo“, кaзa oщe тoй.“

Абе, моля ви се, направете го тоя най-сетне премиер, пяна му излезе на устата, че да свърши тая мъка и да мирясаме, че аман!

Направете го, моля ви, че да се донасерат окончателно и да приключим веднъж завинаги с т.нар. „опозиция“. Че белким дойде ред на истинската такава.

Afera.bg

Коментари 30 за
“НАПРАВЕТЕ ГО ТОЯ ПРЕМИЕР, ЧЕ ДА СВЪРШИ ТАЯ МЪКА, ПЯНА МУ ИЗЛЕЗЕ НА УСТАТА ДА СЕ НАТИСКА!”

 1. Хаджи-генов–премиер,каква пародия,и щеше да бъде от поне половин година,ако беше истински народен водач и беше ескалирал бунта на жълтите павета миналото лято.А той го направи да спихне,то бяха извращения с Велики народни въстания номер 1,2,3,4 и тн.Липсваха хора и организации от изтормозената провинция,а точно те можеха да са двигателя на едно остро противопоставяне на боковското управление.сАМО ПРИЗИВИ:Елате хиляди младежи,на родната страна надежда!Да,ама за целта трябва сериозна организация по места.Не можаха да изкрънкат от Божков някой и друг милион да финансира нещо по-така по жълтите павета,А ЧОВЕКА БЕШЕ ГОТОВ,и повече да даде,само да има някаква управия,ама нейсе.

 2. Бачо ви Кольо хептен изтърва ДНК стадото в реката…
  Излязоха от контрол тъпите специфични гени дагиеба…

 3. ГЕРБ се ръководи от хитър сикаджия генерал, доктор по психология, който се прави на прост, държи чрез медиите и чакалите бедния народец и се кефи за сега. Трябва да се действа. Слави да направи правителство. Целта беше ясна. Ясна трябва да е и днес, не е важно кой, а каква работа за омаломощване на хитреца от Банкя ще се свърши.

 4. Тоя измекяр си е зарязал семейството и децата си, без най голямото, което учи в САЩ с помоща на чичко Шораш. Демогратът Явор Дачков трие обяче всичко написано за тоя.. Зер, 112 място за България е доста добре.

 5. Единствено ИТН ще спечели от едни избори през юли, защото избирателите й ще видят, че държи на думата си и не приема подкрепа от трите токсични партии.Ако пък направят правителство, ще се самоубият.Ужасът у Нинова и Манолова от новите избори е очеваден.
  След като половината БСП не я ще, ще се срине още повече.
  Ето една прогноза на Агенция Тиквеник за предсрочните избори.
  ИТН 27%, ГеРБ 25%, ДПС 13%, ДБ 12%, БСП 11%, Мутри, вън 3,5%

  Скоро Марешки ще иде на топло, ВКС ще гледа делото му, а днес прокуратурата е потвърдила искането си за 4 г.

 6. Ще се опитам, ВТОРИ път , АКО …от сайта Афера ми позволят да си напиша прогнозата :,;)
  Няма, да е Тоя… на снимката според Мен !;) Надушвам , че врътката е следната : Слави , ще върне мандата, Защото… ТОЙ знае, че няма потенциал за Премиер,… а и няма кой знае какви политици с опит… или специалисти в партията си! Това, МУ е ясно… както,.. и му е „ПРЕДВАРИТЕЛНО“.. ясно, че Президента 99% ще „Прескочи“ БСП и ще връчи мандат на партията на Мая !!;) Защо ??;) Защото, от една страна Слави ще си НАПРАВИ шоуто като се ОТДРЪПНЕ …“КАВАЛЕРСКИ“ и Джентълменски ще поднесе мандата на Мая след като Заедно… ИТН , Президента…. и Мая… СРУТИХА …ГЕРБ и донякъде…. партията на ДБ на Ристьо!!;) ДПС, ще направят Шадраван-секиш и също ще подкрепят Мая ..САМО, за сеира !! От друга страна БСП …с две ръце ще я подкрепят Защото ТЕ нямат никакъв шанс,… А …. Мая,… ВСЕ ПАК излезе от тяхното котило !;) Слави, ще излези чист пред Избирателите си като Шоумен…и ще им ОБЯСНИ, че Все пак, Мая е била на Протестите и го заслужава… тоест(Мазно ще се Измъкне ) почти без загуби, като е спазил Обещанията си… НИКАКВИ коалиции с ГЕРБ , БСП ,и ДПС …тоест ТОЙ… подкрепя Мая !!;) Ами,… Те,… и другите не „Влизат в КОАЛИЦИЯ“ помежду си Нито …ДПС нито БСП нито ДБ ..и ТЕ,… само „ПОДКРЕПЯТ“ (тоест, гласуват за ПРАВИТЕЛСТВО с Премиер МАЯ ) !!;) МАЗНА ,….ЕВРЕЙСКА ВРЪТКА разбира се и с участието на ПРЕЗИДЕНТА!!;) От там нататък Мая… ще назначава Министри си… от ВСИЧКИТЕ които са я ПОДКРЕПИЛИ!! Друг въпрос е колко време ще Оцелее това правителство ,….НО ..Толупа и „МУТРИТЕ са ВЪН“!;)) Така, ми изглежда цирка, който разиграват и ще видите, че на там вървят нещата!!;)…. и ТОВА,.. според Мен… е ПО малкото зло…. от колкото губене на още време и Нови избори!! Бъдете Здрави!!;)

 7. Е,тамън на Бойко ше му е четвъртия Папа дето го гали по главата ли там кво беше…

  Папа да си му е майката…

  Папата е като майка… на папистите…

  Крайно време е да си имаме един БГ Папа,стига с тея поляци.

  Да си папа в България е все едно да си пророк в махалата…
  Министър е по-безболезнено.

  Венсеремос.

 8. Подаването на хапки с една лъжица в църквите не било от компетенцията на здравните власти. Що се подигравате с народа,бе,за толкова ли глупав го смятате,ами нали точно така става заразяването със вуздушнокапковите и други инфекции. Ха,ха,ха, ТОВА БЕШЕ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО,ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ КОРОНАВИРУС, ЧЕ ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА И ИЗМАМА. АКО ПЪК НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВА ТОЗИ ВИРУС, ПРЕДИ МАЛКО ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ КАЗАХА НА НАРОДА,ИДЕТЕ В ЦЪРКВИТЕ,ЗА ДА СЕ ЗАРАЗИТЕ И ПОСЛЕ ДА УМРЕТЕ,ЗА ДА НАПЪЛНИТЕ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ГРОБАРСКАТА,ФАРМАЦЕВТИЧНАТА И СИЕ МАФИИ.

 9. При тази ситуация, Ако,… и партията на Слави върне мандата … НИЩО чудно , президента да „Прескочи“ БСП… и да предложи мандат на Мая „Общата“… и след като се Избъзикат с нея …тоест я „подкрепят“…. Тя, да стане Премиер за няколко месеца (максимум до Нова година ) и след това …Тя,… ще върне Толупа на власт !! Дано , НЕ СЪМ ПРАВ , НО …цирка който разиграват ВСИЧКИ,… до това ще доведе НАКРАЯ!!!;)

 10. Една кучка ме ухапа по чепа и от Хаджито станала Хаджигейов, грозна, кривокрака, кривозъба, кривогледа, умствено изостанала!

 11. Докато чалгаропитекус байос ганьос е 95% от населението, така ще да е.
  ТРЕБВА РЕСТАРТ.
  ГРАЖДАНСКА И РЕСТАРТ.

 12. Ренета Инджова ще вземе мандата на ИТН и ще направи правителство готова да обере негативите.
  Слави ще се яви в парламента за да гласува за нея.

 13. На Фниманието на Хаджи Генчу .

  Според думите на Бойко Борисов, „Има такъв народ“, Слави Трифонов и съпартийците му нямат капацитет, рушат всичко, до което се докоснат и няма да направят правителство.
  Той за пореден път посочи, че „Има такъв народ“ правителство няма да направи, защото, по думите му, са безотговорна партия, изпълнена с омраза.

  Ама сбирщината, Май-на-та-й, Дядокян, оная еврейския Кондом, поразяващата уста Татянина и Николашка Хаджията сте абсолютно същите лайна !

 14. Всеки средностатистически обикновен българин изкарва Ковида за две-три седмици. Само Слави е специален случай. Жив ли е, крие ли се? И докога? Не вижда ли, че неговите юнаци всеки ден рушат и малкото авторитет на новата му партия?
  Хаджигенов и Тошкото да се научат да говорят внятно, разбираемо, членоразделно. Не да мънкат и сливат, изяждат думи, срички, в някакъв напън за оригиналност! Понеже смисъл и без това няма, то поне нека изказът да е ясен. Та всички да им преценят акъла.

 15. Докато търпим разни козяци и юргани да ни определят живота, така ще е, до последния българин. Каквато, впрочем, е целта им. Не че нямат ефективен и бърз начин. Имат опит голям, вкл. около нас. Но засега още им трябваме за триумфа им по пътя към Азия. И то за жива сила, пушечно месо, защото територията си я ползват, без значение с нас или без нас. Ако скоро не ги изринем, барабар с кравите, близкият ни край е сигурен. Къде ги такива държавници? Държавници-поборници, без сметки, без аритметики, без поклони и увъртания. Само „интересите на народа“, в които се кълнат, да им са важни!

  1. За съжаление, така нареченият народ си сака да е роб.
   Вече не вярвам, че нещо може да се направи, освен да се отложи заличаването ни като нация.
   С всяка изминала година будалите мислещи се за наглосаксонци, европейци или всяка друга паплач стават все повече. Те не се мислят за българи и не им пука за България. Въобще не ме учудва вече, че гласуват с бурни аплодисменти за убийците си и тези дето ползват дъщерите им за проститутки на запад.

 16. Абе, хора, какво значи „кльоцаме“? Суперинтелигентните сценаристи на Слави, особено пъчещият се с ученето си в Класическата гимназия хаджи Тошко, употребяват неизвестни диалектизми и се държат по небивало просташки начин. Чак да ти домъчнее за ПКП, Деса, Дани К., Мозъчко и т.н.

  1. Кулски речник. – Google Docshttps://docs.google.com › document
   кльоцам гл. несв. Щракам. Не кльоцай с тъва жилязо срещу мене, че моо грмне!

  2. Кльоцане е дума от кулския диалект, значи ослушване, туткане, размотаване.
   Обърна се към герберите, ама то важи за всички депутати, понеже всичките са се окопали там и не мърдат.

 17. Тоя адвокатин е най-големият враг на промяната.С това самопредлагане за премиер и хленченето за правителство кара огромен брой хора да сравнят тая нова Тиква със старата и да изберат старата.
  Тоя работи повече за герб, отколкото 20 мисирки.
  Днес приеха Изборния кодекс, всичко е готово за новите избори през юли.От думите днес на Тошко си пролича, че ще връщат мандата.

 18. Имахме 12 години Бай Ганьо министър председател,сега хаджи Генчо!? Е айде стига експерименти. Нека си лае след кервана,ме ми пречи,обаче чак чорбаджия на държавата ми идва малко в повече. Да се гушнат с кюстендилската слива и да си гледат депутатските кюфтета и заплати. 🙂

  1. Очевидно този кандидат за КОКАЛА е наясно, че при едни нови избори, най-вероятно ще му остане само гушкането с мая манолова.
   Защото – при тая формация „Мутри вън“ – „Мутри вътре“,“ МултиГруп – МултиМутри“, едва отново ще помиришат Народното събрание.

 19. Не толкова, че „яхнаха“ протеста – двамата от триото, кюстендилската вечно искаща, и морския пехотинец от „Росенец“, колкото страхът на нейното превъзходителство американканката с гаджалското име, вкараха тия измисленяци в Парламента! Структурата му можеша да бъде толкова ясна и чиста, че на първо място щеше да има полза за България и на второ от „Козяк“ кръв щяха да пикаят!

  1. Вместо това, един голям за всички българи к@р на подмяната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *