« Върни се назад Публикувано на 13.03.2022 / 12:13

НАПАДАМЕ ВРАГА С НАЙ-НОВАТА ЛГБТ ТЕХНОЛОГИЯ!

Десният анализатор и моден политолог Смилов казал, че Русия можело да ни вземе за слаби и да ни спретне една “народна република”. Няма да ви лъжа и аз като младеж пробвах ЛСД, но после се отказах, защото като видех Сашко Йорданов в телевизора си мислех че почва “Бразди”. Та и Смилов трябва да постъпи като мен, нека кажем “не!” на твърдите наркотици!

Кофтито е, че с подобни приказки у нас демокрация все по-често започва да се бърка с декорация. У нас всички кифли се занимават с вътрешен дизайн, а силата ни е нежна. Нападаме “врага” с най-новата ЛГБТ технология.

В този ред на мисли Киро и Асен за едно не ни излъгаха, че ще правят леви политики с десни инструменти. Пера, фльонги и анализи. Вибраторът вибрира един глас.

Но, това е положението! За добро или за зло през последните 30 години в България политическият избор се свежда до простия въпрос, ти кого избираш – крадеца или тъпака?

Така е, пичове. След дълъг запек, за да не се хаби тоалетна хартия, е нормално всички днес търсят олио, за да си прокарат по-безполезнено мислите. И нека не се чудим, че когато те най-накрая видят бял свят, никой не ги слуша, а всички вторачено гледат в задника ти, където пък с големи латински букви пише – Entrance. Welcome gays!

Васил Петев

«